Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Preed
    Dufam,ze sa Blizzardom inspiruju ostatne firmy a vsetky hry budu mat DRM,RMAH a hnusnu wowkovu grafku. *14*
  • Barbar s mnichem dostavaji myslim v zakladu o 30% mensi zraneni, ale tez to muze byt nezvyk. Obecne mi taky vic chcipaji sorcka nebo DH nez barbar s mnichem, ale to je i vybavou, prece jenom u ranged postav vic kaslu na HP a chci poradnou dmg.
    Na druhou stranu se sorckou na infernu jakz takz prezivam, s barbarem si to nedokazu predstavit.
  • Myslím, že problém diskuze zde je v tom že forum působí strašně neosobně, nepřehledně. Není tu žádná offtopic kategorie, shoutbox apod kde by se lidi seznámili, pohádali a kdoví co ještě
  • Takže se změní v Diablo II? Nebo jak si mám vysvětlit ten artwork?!?
  • walltar
    A co jiného bys tu chtěl řešit? Podle mě lepší diskuze plná trollů a fanboyů, kde to žije než mrtvo s jedním příspěvkem.
  • Alespoň se nevidí cheaty a tyhle ostatní zhovadilosti.. Lagy ještě vyladěj ;)
  • Nevím, jestli něco děláš "blbě", ale když si Steam předem připravím na offline mod, tak můžu hrát cokoliv (kromě třeba Fable 3, které vyžaduje GFWL, jako to Bethesda skoušela s Falloutem). No a pokud spadne připojení, Steam to nijak neregistruje, jen se odpojí ze Steamfriends sítě.
  • walltar
    Počkat u skyrimu je potřeba být pořád online? *1*

Ale vidím že pirátství má samé výhody ... hrajete zadarmo a ještě naštvete lidi co si to koupili a vadí jim protizákaznická ochrana. Prostě WIN - WIN
  • Vzdyt build nejsou jenom skilly a ability, omg :/
  • jak to že ne?? crack nechci, to bych si rovnou to rovnou mohl stáhnout... když dám hrát offline, tak mi to nefunguje... třeba něco dělám blbě *7*
  • "Skyrim... proč panebože musím být online?"

Nemusíš.
  • Mas pravdu s tim AH, a sam sis odpovedel. Singl postava by samozrejme nemela aukci. A MP postava by byla wow-style (stejne jak D3 ted) pekne na serveru.
  • To jsou ty přístroje, které pomalu ani nejdou reklamovat, když se něco pokazí...jo párkrát jsem se s tou kvalitou setkal. Navíc mi přijde že spíš Blizz jména neztrácejí hodnotu.
  • Zajimave, nazve nekoho trollem ale sam neumi cist. *15* Netestoval jsem nic, bavim se o tom ze u barbara pouzivaji vsichni na inferno vicemene stejny build, protoze bez tech abilit jednodusse neprezijes (revenge, shout na resisty). DH jsem bliz nezkoumal, ale z cca 4 co mam ve friendech maji vsichni cca 3-4 ability stejny.
  • walltar
    Ta ochrana tam je hlavně kvůli tomu, že se mají itemy prodávat za RL peníze tím pádem je to jediná možnost jak kontrolovat cheatery co by si ty itemy dělali jak by se jim zachtělo. Ale mohla tu být možnost hrát offline s tím že by se té postavě úplně zamknulo nakupování itemů.

BTW ... na emulátorech už se pracuje takže na piráty to zase nedopadlo. Ochrana je od toho aby vydržela alespoň měsíc pokud se to podaří tak je to úspěch a hru si tou dobou koupila většina lidí co by si ji koupila. Potom by ochranu mohli odstranit, ale proč by to dělali, je to přece práce navíc a zadarmo.
  • Tohle, páč to není hra s aukcí ale aukce s hrou. *11*
  • Takze ty si testoval 60 dh vs 60 dh bez gearu ? OK, np..
  • Mnohem vetsi vliv na to ma podle me aukce a hlavne aukce za penize. Tohle reseni je jedine ktere dokaze vymytit vetsinu podvodu a navic je to o dost tezsi i pro cheatery.
  • Vtipnej... To jsi ty, Amaroune? *3*
  • Nj, kdyz ono ale clovek se snazi napsat neco konstruktivne a pak prijde fankiddo Tony a napise ti ze nemas pravdu pac milion milionu je miliarda. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit