Přejít na výpis diskuzí
Diablo III se vám bude měnit před očima
29.5.2012 | Petr Poláček
470 příspěvků
-
Cool story, brah
-
Nevolil bych tak tvrda slova ale ve skrze souhlasim
-
Tak to se máš. To je osobnost vhodná k podnikání. Já bych se za sebe styděl, páč bych se cítil jako zloděj. Bohužel jako podnikatel bych neuspěl. :-)
-
to jako prave ted streda rano? kdyz je udrzba serveru? tak na tom neni nic divneho.... pockej az servery pojedou (dalsi "vyhoda" SP hry s nutnosti byt online *11* )
-
tak minimálně 99,999% *1* a ten jeden je syn ruskeho magnata co mu zaplatil 4 profesionalni hrace ktery to snim chodi a umiraji aby jeho postava prezila
-
kazdej komu se neco nelibi je trol ze ?
-
Jinak ofc že pro Blizzard. D3 hrajou haeři i když v menšině :D , fanoušci a úplní jiní lidé.
Je to hra pro všechny a o to blizzu jde. Já bejt Rob Pardo tak jsem na sebe pyšnej :) -
A ono to je rozdíl, jestli ty prachy a hráče jim přiláká produkt, nebo titul, který je tím produktem co ? Gz lumo ...
Kdybys nebyl lumr z českých luhů a lumrů, tak bys to přešel a pochopil. -
Ty seš strašnej pokus o pokus o pokusu na trooolla..
Jinak dobrej pokus. -
2: RIngwraith
A ty se posloucháš ?
TOhle jako sorry totální geeky nerd nasazení 2 ! !! Srovnávat "přiblblou" hru s reálnýma starostma. Jako fakt tohle srovnávat může jen totální nerd a závislák.
A teď k věci. Taky mi to laguje.. ale jen prvnch 20 vteřin po nalogování do hry a v prvním combatu. A jestli tohle neumíš přejit s nadhledem, tak ti nezbývá než tu brečet, že 30 vteřin ti zakzilo život !!
BTW hra mi spadla od vydání jen jednou a nikdy mi lagy nezabili, nebo tak něco podobného. A to mám stupidní ADSL, žádnej 100mb/s kabel či tak.
A stejně většina lidí co tu brečí, tak brečej protože si to nestáhnou a necracknou chudinky .... Kolik z vás tu má hry od EA z Originu ? Brečeli jste tam stejně ? Ne ? Jakto ?!! když je to větší smetiště crapu ... -
Tak to prr.. GW2 je bezpochybně dobrá, aspoň podle bety. ALe .. ALE každej HYPE je udělanej námi hráči a pak to dopadne tak, že nejsme spokojení. SW ToR je příkladem. A to nezpochybňuji kvality hry.
D3 je jak řekl Drda dokonalej produkt. Hateři budou hatovat, fanboyové lovovat a ve finále stejně tu hru ude hrát miliony lidi, protože je tak dělaná. Když přestane rýpat, tak krom DRM je D3 nástupcem D2 ve všech směrech. Každýmu vyhovuje něco jinýho - grafika - kdyby to mělo jinej styl, tak se zase najdou lidi, kteří budou nadávat jak je to fádní atd. Tenhle styl co tam je, tou světu sedí. Zase takový WoW liek to není, i když to něco z toho má. Ale samotný postavy nemají s wowkem nic společného.
DO Aukce Vás nikdo nenutí. Stejnej systém byl v Diablu.. tam byl také random drop, kterej platí i zde. A když prostě nemám štestí na drop se statama co potřebuji, tak to koupim.. a zase prodám něco co mi nevyhovuje, ale jiným jo. Easy.. Za Real money tě nikdo nenuti kupovat. A kdo si koupí imaginární item za velký love, tak je vocas.
Já doufám, že vydělám na vocasech co budou kupovat moje předražený itemy :D :D :D -
Tahle prehypovana megasra*ka si opravu nezaslouzi nosit titul Diablo, jelikoz tento paskvil jen nabada kup si vsechno v aukci a timpadem hra ztraci svoje kouzlo a opakovatelnost hrani je ta tam, a jeste k tomu vam za zacelou kratouckou hru 4 pidiakctu padne max tak ho*no, kdyz k tomu pripocitam celkovou delku hry, system skilu pro mentala, tak to je uz na zvraceni, jakou drzost si dovoli tihle nenazrani kumstyri z blizzardu vydavat. Ale co vsichni jsou spokojeni, stado je opet nazrano a my v blizzu vydelavam nekrestansky prachy a jen se smejeme nad tim, jak jsme zase toho cim dale vice hloupockeho zakaznika opet prevezli.
Hnus, drzost, arognace a pohrdani hraci, takhle mel znit verdikt recenze teto splasky. A muzete me tady uminusovat jak chcete ,ale tahle zumpa uz letela pryc z meho PC , doufam, ze u Grim Down se tohle nestane. -
pan Drda povedal DOKONALY PRODUKT - to je trosku rozdiel
-
Měnilo se před očima jen, když sis stáhl patch a aplikoval ho. Když si ho nechtěl nemusel si ho mít.
Dokonalý titul určitě, pro Blizzard. Už teď se jim 1000x zaplatil ten rok vývoje co na tom strávili. -
Já jedu Monka na Inferno. Farmím první akt a druhej je mooc těžkej.
Ještě nedávno jsem ale nedával ani první akt. Oká, trošku jsem si polepšil itemam, což je tu dost znát. A bohužel tady to AH potřebuješ, jinak by se mohlo stát, že inferno, nebo možná i hell budeš farmít stále dokola jen pro itemy.. to pak už je nuda, když random drop je rly random.
JInak dost pomůže build. Na D3 forech je hodně rad pro Inferna. Bez niž bych byl někde .) -
Archon je vyborny proti elitkam, zvlast kdyz jedes v parte jeste s nekym napr Barbarem ktery na sebe pouta pozornost a ty mas cas rozjet dmg.
-
ONi ale neustále updatovali i Diablo 2 své doby, takže nevím v čem je problém.
D2 se taky " měnila před očima "
BTW pan Drda to ve Fight CLubu vystihl krásně. DIablo 3 je dokonalej titul. -
No teda, vy bude určitě nějaký expert vzdělaný v oboru herních produktů.....uplně to z vás čpí :D
-
A kolik z těch 1,9% farmí na aktu 1 a okupuje AH protože nemohou udělat ani jeden Q v aktu 2
-
tak to nekupuj a nehraj jednoduchý, a tím že budeš fňukat tady na foru se stejně nic nezmění, nebo si opravdu myslíš, že si to tu někdo od blizzardu přečte?