Přejít na výpis diskuzí
Diablo III se vám bude měnit před očima
29.5.2012 | Petr Poláček
470 příspěvků
-
Po dojeti na normal jsem mel odehrano za tu postavu 12 hodin 9 minut ci tak nejak. Jeli jsme to ve dvou s kamosem, Barbar + Sorcka.
-
Jen bych si dovolil malinko oponovat k bodu s tema "haterama" ja osobne jsem se na D3 opravdu tesil a dalo by se rici, ze jsem vice inkriminoval k fanboyum, ale po zahrani D3 - dostal jsem na na NM do 3 actu, tak musim konstatovat, ze se ze me stal opravdovy "hater" teto hry a vicemene blizzardu jako takoveho, protoze to co v posledni dobe vydava a predvadi je opravdu ubohost, sve dalsi duvody ke hre D3 jsem vypisoval nize.
Takze tve tvrzeni, ze hateri tuto hru nikdy nehrali je opravdu zcestne.
K blizzardu samotnemu, kdys jsem ho opravdu respektoval, ale dnes je to jen zdimacka na penize. -
Tak to mas plus jednicku a pardon ! :D
-
moc te nechapu, v diablu 1 byl po kazdem 3-4 poschodi přímý východ ven, zpet do města. Unlocknul se az po dosazeni toho poschodi samozrejmě. Takže žádný chození x poschodi atd., a samozřejmě taky town portal.
takže řikáš že to v D3 není, nebo že to tam je "narozdíl" od starších diablos? (což je jasnej nesmysl) :D -
Hrani her neni ztrata casu, ale hrani toho sameho dokola je pro mne ztrata casu :)
A rada jak prochazet pohodove ? frost nova+aoe knockback+3 galaxie za sorcku nebo 3 multishoty za DH :D. Za barbara nevim bohuzel, ale pry to maji meleeci tezsi. -
Nedal ale co neni muze bejt:-) zadny item hunt nebude, ucet jsem po dojeti druheho aktu na inferno znechucene prodal dokud ta hra jeste ma nejakou cenu:-)
-
"sumoming build nebyl nikdy o hard obtížnostech ?" Keci v kleci:
http://www.youtube.com/watch?v=LJ2aGhOB2Vk -
a co Starter edition jsi slyšel, D3 Lowere? můžeš předpokládát, že většina haterů ví, o čem mluví, takže tvůj argument není moc dobrý. Navíc jsou to stejné argumenty jako v recenzích.
-
Milý Janko, Honza, Whatever,
děkuji, je to tak. -
Když to vezmeš z patra tak hraní každé hry je ztráta času. :D Možná až na náučné nebo logické ale kdo by to hrál, že jo. :D. S tím slabým outrem souhlasím ale s tou nízkou obtížností nikoliv. Jestli máš nějakou radu jak procházet pohodově tak sem s ní. Bez AH samozřejmě. Mám 35 Barbarian a docela mi to dává zabrat.
Ale lore mě taky bavila. Povinně jsem si ještě před hraním pročetl Book of Cain. Odporučuji.
Na druhou stranu někdy hra prostě nechytí a nic s tím nenaděláš. To je už ale riziko podstivého kupování. -
SUbo, na jakou obtížnost to hraješ prosím ? Já na normál taky chodil s uber buildem a bylo mi jedno co používám. Na Infernu ale už musím ty skilly měnit a vybírat podle situace.
Jako představa toho, že začnu hrát " Necromancera" na normal, pojedu ho na summoning a v infernu zjistím, že sem bez šance ? že si musím udělat novou postavu, protože sumoming build nebyl nikdy o hard obtížnostech ? Tam kde ti to golem vybil sám, tady padne na jednu ránu. BtW je to přirovnání, tady je zas Witch doctor.. a aoni tady jsou jeho minioni na inferno k ničemu. SLává, že si ten build upraví a pojede jinak. .tak aby mohl hrát. -
Sankuri jak nam dal vsem minusy a sobe si jeden ubral :D
Ses holt borec, ses to dal za 12 hodin - preju hodne zabavy pri item huntu... -
Polozka protection vo vlastnosti predmetu rata vsetko - dodge chance a odolnosti?
Lebo sa mi stalo ze napr. nohavice armor 76 a +dexternity mi ukazovali vyssie percento protection ako nohavice 58 a +strenght. Momentalne to vyzera tak ze magicka teplakova suprava je lepsia ako biele celokovove brnenie *2* -
Jo me beta taky znechutila, hral jsme ji cca hodinu pak jsem to vypnul... ale ta hra neni spatna, clovek si na nektere veci asi musi zvyknout nebo nevim cim to je, kazdopadne je to dobra hra i kdyz vyhrady samozrejme mam porad...
-
Přesně to jsem měl na mysli. Hrát třeba za necromanta šlo několikrát a pokaždé úplně jinak. Bylo to o těžkých rozhodnutích, které skilly oželet, atd.
Kolega se mě po týdnu hraní D3 ptá, kdy zas uděláme D2 lanpárty, což mě naprosto rozhodilo. Stejně rozpačité pocity jiných kamarádů, kteří místo D3 už hrají něco jiného.. -
Pro mne zklamani. Vic me bavil pribeh/rozhovory/lore, nez samotny hrani. Zacal jsem to znova na nightmare a je to stejne jednoduchy jak na normal. Nemam vubec motivaci to projit jeste 2x, abych mohl hrat inferno. Pro co vlastne ? Moby jsou kazdou hru stejny, vsechno jsem uz precetl, cinematics zkoukl, akt 3-4 velka slabota, itemy nuda diky AH, slabe outro. Dvojka me bavila vic.
Shrnuto - jedna velka ztrata casu. -
Jen melee charaktery, ranged si to vesele farmí v aktu 3 a 4 a pak veškerý dobrý loot dávají za přestřelené ceny do AH. Smutná realita.
-
Ano, ten novy system skillu ma sve vyhody i nevyhody... na jednu stranu je fajn, ze si muzes menit a upravovat build podle potreby a vyvoje hry... na druhou stranu me osobne na tom zacina stvat jina vec...
Ve dvojce, clovek pocitil kazdy level, bod do passivky, bod do pouzivaneho skillu, bod do synergie... kazdy dosazeny level clovek pod rukama citil jak postava sili...
Ted ve trojce pouzivam temer od zacatku stale stejny build, stejne skilly... po kazdem levlu jen mrk nu jak se mi otevrely veci, ktere nechci a nepouzivam a jedu dal... to ubralo strasne moc na kouzlu a atmosfere hry aspon pro me... (samozrejme sem tam se otevre zajimava passivka nebo runa kterou vyzkousim ale obecne jedu porad cca totez od zacatku). Vyvoj a posilovani postavy jak jde cas je dosazeno temer vyhradne jen a pouze lepsimi a lepsimi itemy, ktere jsou mnohem silnejsi nez ve dvojce a jsou alfou a omegou kazde postavy... Ja aukci nepouzivam, ale kdyz se nad tim clovek zamysli tohle mi prijde trosku jako nenasilna forma mikrotransakce hehe... -
Milý avp8,
smekám klobouk. Po odohraní bety mať predstavu o celej hre? Musíš byť obrovská kapacita. Preto sa chcem od teba radu. Vždy som chcel vidieť ako to funguje v Nemecku. Myslíš, že sa mi stačí postaviť na hranice? Malo by to stačiť. Veď keď som raz v Nemecku, tak všade to musí byť rovnaké, či?
Janko, Honza, Whatever -
Btw ty pluska sou fajne..
Tak když vemu že D3 je taky pvp titul, až tam přidají ty areny či co. Tak je jedině dobře, že ten patch bude mít každej. Kvůli balanci. Kdyby sis mohl dát jakej patch se ti líbí , tak jak by to dopadlo ? špatně.. Furt bys hledal lidi se stejným patchem aby sis vůbec zahrál.. a to by platilo i pro ten váš vysněný offline titul..
Místo aby lidi byli rádi, že na hře chtějí pracovat i po vydání, tak je tu zase hate..
ale někdo tomu říká láska :)