Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to tak. Prostě si Morhaime a spol. prohlídli temný a krásný Diablo 3 od Northu a zjistili, že maj jen v rukávu WoW, který jim vydělává prachy, ale to nebude donekonečna a pak projekt Titan, kterej ale nemusí vyjít. Tak co uděláme? No změníme to pro dětičky a znásilníme značku Diabla. A bude nám to hezky vydělávat prachy, protože to je variace na WoW.
  • Říkejte si co chcete, ale roztřískávat desítky a desítky nabíhajících creep totálně na kaši je prostě sranda (člověk tu nemůže napsat pr,,del??) a jen tak hned to pr,,del být nepřestane :D To se mi třeba na D3 fakticky líbí - je tam vidět ten DMG který nepřátelům způsobujete. Rozprskávaj se na sračky, lítaj jim končetiny, padaj do hlubin... A to všechno celkem plynule a jakž takž uvěřitelně, z fyzikálního hlediska. Pro mě osobně je tato brutalita a akčnost u této hry prim, dvojku bych si po hraní trojky zahrál maximálně tak z nostalgie...

Jeden z mínusů, které bych hře vytkl je zabugovanost, nevyváženost a malá herní doba... Malé herní doby bych se ale zase tak moc nebál, že, budoucí pánové DLC a lordi Datadiskové? :D *cash* *cash* *cash*
  • To si hrál asi za toho barbara, že? *1*
  • Trol.diskuzni
    Tak Diablo 3 je v podstatě jen o tom nakoupit co nejlepší equip a pak se při škrábání v choulostivých místech projít až do cíle... Žádné uvažování o tom, jak rozdělit body do atributů, žádný skill tree, žádná nutnost řešit nošení lahviček, žádné identifikační scrolly, automatický sběr předmětů, velmi jednoduchá obtížnost sama o sobě (argument, že bych měl hru hrát třikrát, aby se něco začlo dít, neberu), ...

Vychází mi z toho velmi jednoduchá hříčka pro amíky. *13*
  • Tohle říkaj lidi, co nedodělali základku nebo jen ti, kteří si neváží gramotnosti?
  • Wikipedia je plna nesmyslu a tohle je jeden z nich, Diablo je roleplay asi jako ten Doom :)
  • Sakra Blizzarde North, Dark gothic ?! Delate si srandu ?! Mate padaka! Ted jsou prece prachy v PEGI 12+ !!!
  • A kde jinde to chceš hrát? V práci? Spíš ne. Ve škole. Taky spíš ne. V autě? Jediné co mě napadá je kavárna. A tam máš Wi-Fi.
  • Sorry. "Cash´n´Slash Ultimate". Nicméně otázka je stejná
  • A řekneš mi v čem nebyl D2 "Hack´n´Slash Ultimate"? A prosil bych tě o normální rozvinutou odpověď.
  • za celkovych asi 50 hodin - 3x mini lag + hra ani jednou nespadla. ( zacal jsem hrat poradne az tak tyden po vydani )
  • Trol.diskuzni
    Tak pro mě je problém, že si hru nemůžu zahrát jinde než doma - musel bych si připlácet za mobilní připojení a ani tak bych nemohl hrát kdekoliv, což je pro mě už jen z principu špatně.

Když si k tomu přičtu komentáře nemálo lidí i redaktorů v podcastu, kteří se z různých důvodů odhodlali (respektive byli k tomu dohnání např. pernamentně špatným lootem) použít aukce a posléze se ta hra pro ně stala diametrálně odlišnou (a přišel rozporuplný pocit, jestli to je nebo není švindlování), tak je to pro mě vztyčení varovného prstu a ruce pryč od toho...
  • hm a nepíšeš náhodou o pár příspěvků dole, že ta hratelnost je 12-15 hodin ?
    A ty hraješ 12-15 hodin denně po týden.. V tom případě bych si nestěžoval na krátkou herní dobu.
  • Kdo použije dark jako přídavný jméno v souvislosti s Diablem 3, je ..vy víte co. Já vim, že cituješ, ale měli by to přepsat, je to lež.
  • Chyba jak cyp. Ale doufám, že dospělí lidi nebudou řešit překlepy.
  • Jedno use mi stalo, že jsem procházel lokaci, kde hledáte Kulleho krev, asi 4x, protože prý špatný připojení nebo co. Ale stal ose to jen v jeden den, kdo ví čím to bylo. Každopádně hrozný jsou ty lagy. Stojíte...střílíte..jdete dál...a najednou vidíte skupinku rare monster..začnete pálit a ono nic a ty potvory stojej a nci nedělaj, už je vám jasno, co se děje a tak se modlíte, aby k vám neskočili. No a ono se tak stane, najednou jsou kolem vás a už jen vidíte, DEAD.
  • Lost vikingy jsem nikdy nehral, ve 12ti letech mi pripadali moc infantilni :D
  • yuri337
    Wikipedie:
    Diablo is a dark fantasy/horror-themed action role-playing game...
    Diablo II is a hack and slash action role-playing video game..
    Diablo III is a dark fantasy/horror-themed action role-playing game..

role-playing game = RPG
  • A navíc. Jak jsi už psal, strávil jsi při tom téměř 100 hodin. To je na dnešní dobu za cenu 50 € sakra slušný podle mně.
  • Trol.diskuzni
    Jj, jak někdo psal na youtube: Diablo 3 => WC 3 Hero Mode

Tobě nevadí, že to tedy vydali jako Diablo 3? Měli to nazvat "Cash'n'Slash Ultimate" a nikdo by proti tomu neřekl ani popel...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší