Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tadysi nekdo tezce vytira s celym dablem ....http://heredur.drakensang.com/
    • Ne sry, kupovat si resource na casteni spellu za prachy fakt nebudu. *15*
  • Kdyby udelali poradnou betu, klidne i pro o moc min lidi, ale za to az do konce, nebyl by to ted takovej prusvih
  • Ona celkove stabilita hry je dost spatna. Je sice pekny ze za sampiony a jiny elitky je na hellu/infernu buff +15% magic/gold find a ten se stackuje. Jenze k cemu me to je kdyz mam napr. 3x nasstakovano, pokrajim naky elity na 4 stack, padne me nakej ten rare drop a hra me kickne z battlu tak rychle ze ani nestihnu posbirat drop. Kdyz ma battlenet naladu tak je to cca kazdych 15 min a to fakt neni nic prijemnyho.To je akorat tak na uninstall ci zlomeni klavesnice v afektu:D
    • Za celou dobu me diablo kiklo celkem dvakrat a pokazde to bylo kdyz zacala nejaka odstavka serveru. Nic takovyho jako kazdych 15 minut kick se mi zatim nestalo ani kdyz bnet nema naladu.
      • S kamosema co sme to hraly tak na normal/nighmare/hell nam to padalo tak 1 za cca 4 hodky. A na inferno proste propal co 15 min. tak kick. Kdyby to padalo jen me samotnymu tak bych si rekl ze mam neco s kompem ale takhle se zda ze je chyba nekde jinde nez u me. Ale bylo to v prvnim pekelnym tydnu, takze doufam ze to bylo tim. Jeste zkusim reinstall a prolezt naky fora. Jinak sem ted tyden nebyl ve hre, se loguju jen abych mohl do AH prodavat veci ze zahlceny stash:)
        • Mel jsem ten samy problem. Mas bugnutej nakej item na postave kterej zpusobuje nestabilitu a padani hry. Staci zmenit eqip a pojede ti to v pohode nez zase narazasis na nakej bugnutej item:) Parbe zdar!
        • Jsem na konci nightmare, lagy jsme videl asi tri a spadlo mi to snad jednou jedinkrat do menu pokud se pamatuju... jinak to jede v klidu...
    • za celkovych asi 50 hodin - 3x mini lag + hra ani jednou nespadla. ( zacal jsem hrat poradne az tak tyden po vydani )
    • Jedno use mi stalo, že jsem procházel lokaci, kde hledáte Kulleho krev, asi 4x, protože prý špatný připojení nebo co. Ale stal ose to jen v jeden den, kdo ví čím to bylo. Každopádně hrozný jsou ty lagy. Stojíte...střílíte..jdete dál...a najednou vidíte skupinku rare monster..začnete pálit a ono nic a ty potvory stojej a nci nedělaj, už je vám jasno, co se děje a tak se modlíte, aby k vám neskočili. No a ono se tak stane, najednou jsou kolem vás a už jen vidíte, DEAD.
  • Takže se změní v Diablo II? Nebo jak si mám vysvětlit ten artwork?!?
    • On je to Fanar *3*
      • Sakra, on je to fakt Artwork... moje chyba.
  • Lidi jste jak mogoři, všichni byste chtěli hrát na ráz a najednou a na to ty servry nejsou stavěný u žádný hry na světě! Servry mají bohužel své limity, a více lidí to tam nepostí!
    S pozdravem! *8*
    • :D
  • Myslím, že problém diskuze zde je v tom že forum působí strašně neosobně, nepřehledně. Není tu žádná offtopic kategorie, shoutbox apod kde by se lidi seznámili, pohádali a kdoví co ještě
  • Preed
    Dufam,ze sa Blizzardom inspiruju ostatne firmy a vsetky hry budu mat DRM,RMAH a hnusnu wowkovu grafku. *14*
    • I ty, Brute (trolluješ)? *1*
      • Preed
        Snazim sa,ale nejde mi to asi. :D
        • deridon
          pokud nemáš dvacet mínusků, tak je co zlepšovat
    • walltar
      Já bych klidně akceptoval DRM, RMAH, a hnusnou wowkovou grafiku kdyby k tomu přihodili pořádný gameplay jako za starých časů kdy člověk neměl 100her na 8hodin ale 8her na 100hodin.
      • Preed
        Neviem,podla sa to hra uplne rovnako ako D2,az na to ze je to ''jednoduchsie'' a menej debilne.
        • walltar
          Já to myslím obecně ... já sem s D3 spokojený.
  • PreidaQ
    Tak dlouhý vývoj a stejně ta hra není doladěná?
    • přesně, měla by být dokonalá ve všech směrech
      • Ta hra mala zastaviť hladomor a konflikty vo svete.Take naroky co sa vytvorili sa nedalo splnit
  • Nakrmim trosku hatery...
    Servery D3 uz nekolik hodin hazou error 37 opet a nelze se pripojit... Podle hlasky jsou opet pretizene... takze nekdo mozna hraje... netusim...
    • U nas hrajou vsichni.
      • Tak to se logli asi pred dost dlouho dobou... ted se prihlasit neda...
        • Jsem se zkusil nalogovat a na ctvrtej pokus jsem se normalne prihlasil ale chybu to hlasi to je fakt.
          • Hmmm ja asi 100 pokusu a nic...
            • Tak ja se za 3 minuty odloguju protoze ted hned stejne hrat nebudu tak se priprav a zkousej to :D
  • Na troli, troli
    • Dobrý *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit