Přejít na výpis diskuzí
Diablo III se vám bude měnit před očima
29.5.2012 | Petr Poláček
470 příspěvků
-
Říkejte si co chcete, ale roztřískávat desítky a desítky nabíhajících creep totálně na kaši je prostě sranda (člověk tu nemůže napsat pr,,del??) a jen tak hned to pr,,del být nepřestane :D To se mi třeba na D3 fakticky líbí - je tam vidět ten DMG který nepřátelům způsobujete. Rozprskávaj se na sračky, lítaj jim končetiny, padaj do hlubin... A to všechno celkem plynule a jakž takž uvěřitelně, z fyzikálního hlediska. Pro mě osobně je tato brutalita a akčnost u této hry prim, dvojku bych si po hraní trojky zahrál maximálně tak z nostalgie...
Jeden z mínusů, které bych hře vytkl je zabugovanost, nevyváženost a malá herní doba... Malé herní doby bych se ale zase tak moc nebál, že, budoucí pánové DLC a lordi Datadiskové? :D *cash* *cash* *cash* -
-
herní doba je věc pohledu, pro někoho to je zabití Diabla na normal, pro někoho dosažení maximálního levelu, pro někoho dohrání na inferno.
-
-
pro nekoho ziskani nejlepsiho mozneho equipu ve hre :)
-
-
No pokud je veškerý loot založený na tom "skvělém" random systému, tak pojem nejlepší možný equip tu asi neexistuje.
-
-
zatím neexistuje ale otevře se se spuštěním aukce za reálné peníze... *11* *10*
-
-
-
-
-
Mno balanc podle Blizzardu, to jsou pak vzdycky slabe chary nerfnuty a silne boostnuty:-D Jesteze me uz D3 prestalo uplne bavit asi bych ted byl nastvany:-)
-
Cool story, brah
-
supr statistiky, ale tato veta nedava smysl:-)
- většina hráčů si v průměru vytvořila 3 postavy -
Jen pro ujištění. Opravdu se nepřidělují žádné skillpointy při postupu na novou úroveň? Takže na max levelu jsou všichni mágové, barbaři atd. stejní a umí všechno? Takže nemá vlastně smysl hrát 2 x za stejnou postavu?
A reálná délka hry? Pro normálního hráče, ne speedrunera? Stejná jako D2? -
-
Ano, ten novy system skillu ma sve vyhody i nevyhody... na jednu stranu je fajn, ze si muzes menit a upravovat build podle potreby a vyvoje hry... na druhou stranu me osobne na tom zacina stvat jina vec...
Ve dvojce, clovek pocitil kazdy level, bod do passivky, bod do pouzivaneho skillu, bod do synergie... kazdy dosazeny level clovek pod rukama citil jak postava sili...
Ted ve trojce pouzivam temer od zacatku stale stejny build, stejne skilly... po kazdem levlu jen mrk nu jak se mi otevrely veci, ktere nechci a nepouzivam a jedu dal... to ubralo strasne moc na kouzlu a atmosfere hry aspon pro me... (samozrejme sem tam se otevre zajimava passivka nebo runa kterou vyzkousim ale obecne jedu porad cca totez od zacatku). Vyvoj a posilovani postavy jak jde cas je dosazeno temer vyhradne jen a pouze lepsimi a lepsimi itemy, ktere jsou mnohem silnejsi nez ve dvojce a jsou alfou a omegou kazde postavy... Ja aukci nepouzivam, ale kdyz se nad tim clovek zamysli tohle mi prijde trosku jako nenasilna forma mikrotransakce hehe... -
-
SUbo, na jakou obtížnost to hraješ prosím ? Já na normál taky chodil s uber buildem a bylo mi jedno co používám. Na Infernu ale už musím ty skilly měnit a vybírat podle situace.
Jako představa toho, že začnu hrát " Necromancera" na normal, pojedu ho na summoning a v infernu zjistím, že sem bez šance ? že si musím udělat novou postavu, protože sumoming build nebyl nikdy o hard obtížnostech ? Tam kde ti to golem vybil sám, tady padne na jednu ránu. BtW je to přirovnání, tady je zas Witch doctor.. a aoni tady jsou jeho minioni na inferno k ničemu. SLává, že si ten build upraví a pojede jinak. .tak aby mohl hrát. -
-
Koncim Nightnare zatim... Ale tys me nepochopil... me je jasny, ze ten build nevydrzi do inferna... ale proste to meneni skillu dle potreby se zdaleka nevyrovna pozvolnemu zesilovani postavy budovanim buildu... aspon co se tyka atmosfery... a aspon pro me...
-
"sumoming build nebyl nikdy o hard obtížnostech ?" Keci v kleci:
http://www.youtube.com/watch?v=LJ2aGhOB2Vk -
-
TOhle video neberu. Teď to nemyslím nijak špatně. Ale 89 lvl , objevený všechny checkpointy a on tam do názvu dá dohraný čas ? .... trapný. Jeho itemy nejsou vidět. Vzhledem k tomu, že tam nepoužije ani jeden heal pot, tak počítám že je nabušenej jak Arný zamlada a to se pak hraje jinak. Zkus s tím progresovat třeba inferno teď.. Garganaut ti lehne na dvě rány..
Proto to beru jako krok k dobru, protože si můžu udělat build, tak abych nemusel hrát odznova..
-
-
-
-
Mat dve rovnake postavy asi zmysel nema. Staci Ti jedna a modifikovat jej vlastnosti sa da cez vybavenie a gemy. Sposob postupu na preferenciach pri vybere a kombinacii skillov. S monk-om mi obtiaznost normal trvala cca 20 hodin.
-
-
Aha, takže nekupovat. Aspoň ušetřím litr na něco, co mi vydrží dýl..
-
-
Diablo 2 sem dohral za polovinu co diablo 3 :-d nevim co resis, je to delsi kdyz jedes normalne, spis ono jedno dohrani je cca na lvl 35
Ja mam ted 105 hodin a jeste nejsem ani v hellu, tzn ani v polovine hry jako celku -
-
Ale u Diabla 2 si mohl rozehrat stejnou class vicekrat a pokazde si vzit jine skilly, udělat max level nebylo na 4 dny a mapy byli pokaždé náhodně generované. Klidně si ho zahraji i dnes. Zkoušel jsem betu D3 a měl jsem chuť ji po dvou hodinách vypnout, nebylo o co stát.
-
-
Milý Janko, Honza, Whatever,
děkuji, je to tak. -
Jo me beta taky znechutila, hral jsme ji cca hodinu pak jsem to vypnul... ale ta hra neni spatna, clovek si na nektere veci asi musi zvyknout nebo nevim cim to je, kazdopadne je to dobra hra i kdyz vyhrady samozrejme mam porad...
-
Přesně to jsem měl na mysli. Hrát třeba za necromanta šlo několikrát a pokaždé úplně jinak. Bylo to o těžkých rozhodnutích, které skilly oželet, atd.
Kolega se mě po týdnu hraní D3 ptá, kdy zas uděláme D2 lanpárty, což mě naprosto rozhodilo. Stejně rozpačité pocity jiných kamarádů, kteří místo D3 už hrají něco jiného.. -
Milý avp8,
smekám klobouk. Po odohraní bety mať predstavu o celej hre? Musíš byť obrovská kapacita. Preto sa chcem od teba radu. Vždy som chcel vidieť ako to funguje v Nemecku. Myslíš, že sa mi stačí postaviť na hranice? Malo by to stačiť. Veď keď som raz v Nemecku, tak všade to musí byť rovnaké, či?
Janko, Honza, Whatever
-
-
-
-
-
Pri postupu se vse odemyka automaticky a atributy se rozdeluji taky. Na normal je delka jedne hry 15-20 hodin.
-
-
12 hodin i kdyz prejdes kazdy kousek mapy a kazdy dung.
-
-
Sankuri jak nam dal vsem minusy a sobe si jeden ubral :D
Ses holt borec, ses to dal za 12 hodin - preju hodne zabavy pri item huntu... -
-
Nedal ale co neni muze bejt:-) zadny item hunt nebude, ucet jsem po dojeti druheho aktu na inferno znechucene prodal dokud ta hra jeste ma nejakou cenu:-)
-
-
To si hrál asi za toho barbara, že? *1*
-
Tak to mas plus jednicku a pardon ! :D
-
-
-
S poctivym prochazenim a killazi vsemozny haveti mam nahrano za socku pres 85hodin a to sem teprav pred leorikem na infernu. A to to jeste nepocita kolik hodin sem nacumel v AH:)
-
Milý Sankuri,
robíš si srandu? Prešiel som každý kúsok mapy a každý dung a zabralo mi to 24 hodín. Ok, odrátaj hodinu za nedoladené checkpointy, kvôli ktorým som musel po opätovnom prihlásení prechádzať niektoré lokácie znovu. -
-
Po dojeti na normal jsem mel odehrano za tu postavu 12 hodin 9 minut ci tak nejak. Jeli jsme to ve dvou s kamosem, Barbar + Sorcka.
-
-
30 hodin, kdyz zabijes/projdes vsechno a prectes veskerej text
-
mne to, co opisujes, trvalo na normal 20 hodin
-
-
Trochu strasidelne vzhledem k mym osobnim zkusenostem s druhym dilem, kdy jsem pri prechodu na patch 1.18 (z 1.13 tusim) prisel na Nightmare za Paladina o 50% sance na zasah. Z asi 80% na 30%. Takze postava na odpis. No snad se podobnych problemu nedockaji hraci i ve tretim dile.
-
-
Diablo 2 nemá patch 1.18, poslední byl 1.13, tak neplácej blbiny.
-
-
Pak to bylo z 1.03 na 1.08.
-
-
V D3 ale muzes pouzivat jakej skill chces protoze uz nestrkas bodiky do skill tree takze by ti tahle zmena v podstate vubec neuskodila zeano. Navis paladin byl i tak OP.
-
-
Sotva muze byt overpowered kdyz se trefi pouze ve 30ti procentech pripadu. Kazdopadne tahle vec nemela nic spolecneho se skilly, ale s body ve statech. A cely to byl nejaky prapodivny bug rekl bych. Nerikam, ze by mohl D3 postihnout stejny problem, ale pravdepodobnost, ze se neco stane je ze zkusenosti s D2 docela vysoka.
-
-
Taky proto jsem to nikdy nepouzival...
-
-
Co jsi nepouzival? Utok? *2* Myslis asi patche, ze?
-
-
-
-
-
btw treba ve wowku vim že existuje nejaka evidence itemu ktere vam padli, neco vam padne a na battlenetu (na oficialnim foru) o tom mate zaznam co komu padlo. tak nemohla by treba ta aukce nejak takhle zpetne kontrolovat ze davate item, ktery vam skutecne padnul? to znamena pokud vam neco padne offline, nemuzete to dat do aukce, pokud se pak pripojite a neco padne, muzete prodavat.
zda se mi ze technicke reseni by bylo mozne najit -
-
p.s. a jo pak by si nacheatovali prachy *13*
-
-
p.s. 2 tak by jim bylo umožneno kupovat jen za realne penize *4* .
ja jen že lide argumentuji že duvod proč je to online je že jinak by nešli udelat aukce -
-
To je prazdny arugment, singl postavy by aukce nemely.
-
-
-
Technické řešení není problém. Problém je spíš to že blizz nepotřebuje takové řešení hledat, nemají důvod tohle zavadět protože se jim tím zisk nezvyší.
-
-
Chápu, že se teď chlapci posnaží, když se doslechli o mé kritice té jejich MSORPG sratchky pro věrné ultracore-WoWečky, avšak mnou to rozhodne neotřásne -> furt je to nepovedený komerční derivát něčeho, co by se teoreticky dalo nazývat nástupcem Diablo 2! *5*
-
-
možna bys mohl nekdy prihodit argumenty jinak to beru jen jako trolling
-
-
(Nevim jestli budu taky troll, ale risknu to)
Neni diferenciace mezi postavama, jedna 60tka DH muze to samy co druha 60tka DH (netvrdim ze je to nevyhoda, ale neni to navazujici na D2)
Hra ma lvling fazi a endgame fazi (aspon me to tak prijde) = wow
Linearni ziskavani skillu = wow
Endgame je inferno, sklada se z aktu ktery hodne pripominaji jednotlivy tiery raidovani na wow (taky docela subjektivni)
Tvrdilo se ze budou stovky ruznych buildu, ale stejne vetsina buildu na inferno barbara ma 4+ abilit stejnych. Za DH jsem to jeste moc nekoumal, ale typuju 2-3 budou dycky stejny.
Grafika je subjektivni, to asi nema cenu srovnavat, ale myslim ze inspirace tam taky je. -
-
Diference mezi postavou ? To se snad rozlišuje gearem ne.. (stejně jako u D2), dude you are again trolling :( -_-
-
-
Výbava ... postava. Postava ... výbava. Vidis ten rozdil? Rikam diferenciace postavy, ne vybavy. A to ze nesouhlasim = jsi troll uz je ohrany, snaz se vic.
-
-
Vzdyt build nejsou jenom skilly a ability, omg :/
-
Zajimave, nazve nekoho trollem ale sam neumi cist. *15* Netestoval jsem nic, bavim se o tom ze u barbara pouzivaji vsichni na inferno vicemene stejny build, protoze bez tech abilit jednodusse neprezijes (revenge, shout na resisty). DH jsem bliz nezkoumal, ale z cca 4 co mam ve friendech maji vsichni cca 3-4 ability stejny.
-
Takze ty si testoval 60 dh vs 60 dh bez gearu ? OK, np..
-
-
-
-
http://pc.hrej.cz/clanky/diablo-iii-nebezpecny-precedens-rozpracovano-4063/
-
-
neklikat je tam vir
-
-
Ty voe, klidně to ber jako post-bolševické spiknutí... *1* Je mi to u Blizzardu. *5* *6*
-
-
-
Skoncil maintenance update a vsichni hateri zase klikaji ! :D
-
-
Taky bych klikal, ale jsem v práci *13*
-