Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus
    To jsem nemyslel. Já jsem Diablo III pořídil a přítelkyně mi odtrpěla normal obtížnost (respektive jsem si myslel, že mi odtrpí lehkou obtížnost) a tím mi odemkne ostatní. No, to jsem se hodně spletl... Pochopitelně odemkla obtížnosti pro svou postavu a ne celkově pro hru, což jsem netušil :/ Absolutně nechápu tuhle buzeraci... Fakt netuším, kterého hňupa napadlo zamknout tak fádní a samozřejmou věc jakou je obtížnost. To už skutečně nemohu ve hrách rozhodovat sám o ničem? Doufám tedy, že samozřejmost jako zvolit si svobodně obtížnost mi bude konečně umožněna...
  • Pokad v tom patchi nejsou pandy, tak nechcu.
  • Veskoslav
    Podle mě jo, ale Inferno si nedokážu představit, že bych jel sám. Jako I. akt to ještě jo, ale později, to už sotva:(Tam už potřebuješ někoho na spolupráci a u elitek obzvlášť.
  • Veskoslav
    Proboha už zase? Nejméně milionkrát ti vysvětlili, že cracnout to nejde proboha. Vše je na servru, u nich, nikoliv u Tebe. Mapy se tam generují, nepřátel, ithemy, všechno. Jak chceš cracnout něco, co fyzicky u tebe není v pc?....Už tolikrát ti tu spousta lidí psala, že by se musel vytvořil emulátor a vytvořit celé Diablo a i to by jsi musel hrát online. Je to jako u klasických MMORPG tento systém. Stejně jako předchůdce v tomto DarkSpore se ani po 3 letech nepodařilo vytvořit emulátor. Jenom by mě zajímalo, kde jsi to četl.....
  • Corvus
    Čili je to i pro lidi, co se nechtějí socializovat a hrají Diablo sólo? Budu si moct zvýšit obtížnost?
  • BoB.2
    Nedávno jsem četl že se podařílo hru cracknout a hrát v pohodě online . (hru jsem nehrál ani hrát nebudu)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit