Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Smůla, že jak psal kolega výšše, tak překlady Blizzard povolil už v době vydání Sc II (stejně tak mám třeba Sc II v češtině a legální kopii necracnutou).
  • BoB.2
    Myslím že ne Time.
  • Neni pravda, Blizzard rekl, ze amatersky preklady bude tolerovat.
  • hmm
  • Ne, máš konstant připojení. Změn soubory hry a budeš banned. Welcome to the future. Veskoslav beckons.
  • Prostě to nejde tečka, neřešit.
  • BoB.2
    *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* to jsem nebyl já.
  • Veskoslav
    Jo ty by se hodily. Ale sám víš, že i u D II to lepší a komplexnější "bohužel" či bohudík přinesl datadisk:)
  • Soudruzi bude čeština ?
  • Veskoslav
    Ne to je jenom tvůj osobní dojem. Věř mi. V solo v Infernu mi padlo legendárka taková, co jsem v coop nikdy nechytl prozatím atd. Není to o tom, s kým hraješ. Dostáváš stejně XP, stejné G, sjné předměty jako kdyby jsi hrál sám. Jediné na čem záleží, kolik máš na sobě hozené GF či MF+ Experience. Na ničem jiném už ne od posledního patche.
  • BoB.2
    Nehádám se a souhlasím s tebou ,a to co píšeš samozřejmě vím za tu dobu jsem to četl několikrát a pokaždé to nebyla pravda ,jen u toho bylo hodně názoru že to opravdu funguje ale kde to bylo to už fakt nevím ....
  • TO platilo mozna do patche 1.0.4, kde se magic find nejak prumeroval ze vsech hracu v parte. Ted kazdymu pada podle toho jakej ma on MF.
  • loot je stejnej v singl aj coop hre, na tom vubec nezalezi...
  • Ale to je náhoda, zrovna sem to začal po delší pauze zase hrát.
    Dobré vylepšení a fakt to tam chybí, zvlášť když to rozjedete za novou postavu.
    No a tak příště snad přidají konečně soketovací runy ne. Hmm spíš asi ne, takový věci dají beztak až do datáče jak u D2.
  • Veskoslav
    Ale to tak bylo vždycky, že je to jenom na jednu postavu:) Nebude, protože bych si vzal na normal Witch doctor(nejrychleji se expí), pak na další barbara atd. Je to nesmysl. Už levelově ti to nemůže sedět, vždycky začínáš od prvního levelu a je jasně dané, do jaké úrovně můžeš jít s jakou postavou(levelově). To máš ve všech RPG hrách. Není to jako v FPS, kdy si změníš úroveň a máš méně nábojů a nepřátelé ti berou více. Tady prostě je to dané levelem postavy. A byl by nesmysl, kdy jsi dojel jednu postavu na 25 a pak automaticky by jsi měl další postavy na 25;) To by stačilo udělat jednu 60 s paragonem 100 a měl by jsi problém vyřešený, protože by sis založil postavu a hned 300% bonus do MF a GF:)
  • Bylo to tak i v D2, mel jsi si to zjistit nez jsi hru koupil, otazka par minut =)
  • Prave naopak, celou hru jsem odehral solo naprosto bez problemu a hralo se mi lip jak v parte...kdyz jdeme s kamosema hrat coop tak az po tom nerfu hp mobu na 75% za hrace misto 115% se to dalo hrat
  • tohohle maníka neber nikdy vážně, co napíše je bud opruz o češtinu, nebo nějaká jiná perla...
  • Mě štve hlavně to že když jsi ve skupině tak ty itemy jsou lepší , ne že jich víc padá ale že jsou lepší , z mojí skušenosti můžu říct že to asi platí :( rád hraju solo a nechci hrat s idiotama jen proto aby mi padaly lepsi itemy .(
  • http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit