Přejít na výpis diskuzí
Diablo III ve středu rozšíří masivní patch, co přinese?
16.10.2012 | Adam Homola
166 příspěvků
-
Crack a emulátor je poněkud rozdíl, nemyslíš?
-
Mohl by blizz vydat nějakou HD verzi D3 pro Tegru 3, ta grafika by se určité vylepšit dala *1*
-
Tak ono kdyby nekdo napsal emu, tak neni vubec problem nakodit promennou, ktera se da menit a reguluje dropy, treba 10x. Ti co se motali kolem wow emu vi. Tam by pak byl prusvih ze by ses musel prohrabavat odpadem nez najdes neco dobryho. *15* Nebo neco co by rollovalo na itemy staty bliz k horni hranici, to by bylo asi slozitejsi, ale buh vi.
-
napiš do youtube " Diablo 3 Crack Emulator-SKIDROWCRACK" tím nechci obhajovat piráty ale ukázat nevěřícímu Tomášovi že nemá pravdu
-
Cracknout hra vylozene nejde, ale jeste nedavno se pracovalo na nejakem offline emulatoru serveru, kde v tu chvili bylo pridano cca 30% obsahu. Jak moc to bylo (je) hratelny nevim a je mi to jedno. Nicmene s nim musim souhlasit ze to realne je...
-
No prave, ale ono rng by melo byt jaksi "spravedlive", pokud se podivas na statisticky vyznamnou skupinu hracu... ale netusim proc, v D3 mi rng prijde jaksi pofiderni, nevim. Mozna jestli to je onim realtime ovlivnovanim dropu podle saturace aukce, coz se ale ovsem nikdy nepotvrdilo a bylo by to, rekl bych, na delsi a ponekud kontroverznejsi diskuzi =)
-
Nejkouzelnejsi je, ze i KDYBY nakrasne nekdo napsal emulator, kterej by se dal hrat, dropy jsou optimalizovany pro obrovskou hracskou zakladnu a hlavne obchod pres aukci... takze by to stejne nebylo poradne hratelny. Too bad. Aspon nejaky trosku zvraceny poteseni mi to moje cekani v pulnocni fronte pred Xzone prinasi =D.
-
Tak poznat to bude urcite, celkove jich bude padat dvojnasobek. Jenom to nebude mit efekt na lidi co hrajou par hodin tydne. A to se mi na D3 nelibi. Je to jenom o RNG, jsou lidi kterym padala jedna setovka za druhou, jsou lidi co maji obcas neco a pak jsou lidi kterym aji zlutky rollovaly uplne stupidni staty. A bez nejakyho viditelnyho posunu me ten grind presel.
-
I na trola slabé:) Sis vyrobil jo? No možná sis vyrobil tak papírovou vlaštovku s nápisem Diablo crack:)
-
nev vewskoslave ja si ho vyrobil ale nikomu ho nedam
-
To sa mi na blizzarde páči. Oni budú tú hru skrátka vylepšovať a pridávať nový obsah kľudne aj ďalších desať rokov, takže tam človek stále nájde niečo nové a zaujímavé.
-
Tak dropy jsou kapitolou samy pro sebe, ze, na to bychom tu mohli kolektivne nadavat do rana a stejne by to nepomohlo nicemu... je ale pravda, ze jsem trochu doufal, ze vyssi MP bude mit do jiste miry unikatni loot, napriklad vyssi horni hranici rollu na predmetech a podobne, ale bohuzel...
A k tomu zdvojnasobeni dropu legendarek a setovek, to je tezky odhadnout, co to vlastne udela, protoze uprimne dosavadni drop legendarek je silne postizeny. Priklad z osobni zkusenosti - dva tydny zadny oranzovy nebo zeleny drop, pak mi spadne socketla andariel's visage z trashe, ale se str. Jsa Demon Hunterem, zanadavam, ale tak ma to socket, prodam to... zabiju bez prehaneni DALSI PRISERU, co stala hned vedle a plesk, druha andariel's visage, opet se socketem, a tentokrat dex. WTF moment. Dalsi dva nasledujici tydny opet zadny legendarni drop... tedy pointa takova, tezko rict, co to zdvojnasobeni udela, jestli to vubec bude znat, nebo sakra co =). -
Jasně Bohoušku a tu o Karkulce ještě:)To můžeš povídat svým spolužákům na I. stupni ZŠ, že mám crack na Diablo. To by jsi byl mistr světa, pokud by jsi to měl.
-
Jo jo III. akt mi pomalu přišel, že pokud je peklo, tak peklo je to jezdit dokola a dokola kvůli dropu.
-
Tak tak, A3 uz je znacne ohranej a docela lezl krkem. *15* Bohuzel ale si Blizzard "lepsi loot" s vic MP vylozil po svym a zadnej lepsi loot nebude, pouze vic MF (cili jen sance na lepsi loot *5* ). Zdvojnasobeni dropu setovek je taky pekny.
-
Ale jde to cukrouši, už to pařim s crackem
-
sakra nemá někdo toho tyraela co je tu na fotce v mega rozlišeni? :) je cool
-
Aha sory divný že se do toho nikdo nepustil.
-
Diky bohu za to, vcelku se tesim, nejdulezitejsi aspekt, ktery MP prinese, bude moznost efektivni farmy v jakemkoliv aktu... ted, kdo neni masochista, musi behat farm runy tretiho aktu, se zapnutou MP budou vsechny prisery automaticky na levelu 63 a budou dropovat nejvyssi loot, takze se budou moci akty stridat. Dekuji, klanim se =).
-
navíc že to opravdu funguje, píšou takoví ti dobrosrdeční zmetci, co vědi, že to nejde, ale aby v tom nebyli sami, tak se o svou zkušenost laskavě podělí :).