Přejít na výpis diskuzí
Diablo III ve středu rozšíří masivní patch, co přinese?
16.10.2012 | Adam Homola
166 příspěvků
-
Ja uz to stejne nehraju a hrat nebudu, jeste ze sem to koupil v naky akci za polovic. Nejhorsi na tom bylo zes to hral stovky hodin a zadnej loot z toho.
-
A odstraní tímto patchem tu nesnesitelnou nudu z neustálého opakování?
-
Abychom si rozumeli ja to hral a hral jsem to dlouho a dokonce me to bavilo ale asi po mesici jsem si rekl dost protoze v dropu nepadalo nic a v podstate jedinej zpusob jak se dostat ke slusnejsimu vybaveni bylo prodavat polosracky kterych byla plna aukce za par slupek a postupne na nej setrit. Ziskat dobrou (ne skvelou ale dobrou) zbran bylo stejne uplne mimo moje moznosti. Navic nikdo z tech lidi co to se mnou hrali u toho do dneska nevydrzel a posledni informace co mam o Diablu byla ze se aukce skoro vyprazdnila a vsechny lepsi predmety jedou pres RMAH...
-
proč dostal mínusy?
já se zasmál :) -
Hoši přišli s patchy podobného rozsahu příliš pozdě, hru jsem žel již prodal a myslím, že nejsem jediný, kdo neměl důvod se ke hře po čase vracet. Škoda.
-
včera jsem to pustil, abych zjistil, jestli mám ještě účet (chodila spousta spamu od "pseudo"blizzardu)
fungovalo, tak jsem chvíli zahrál... a po deseti minutách to vypnul, bohužel, fakt už tam není nic zajímavýho herně (atmosféra teda ale furt skvělá, proč takovou nemá Torchlight 2?) -
a jeje, moj plan zakilovat diabla na inferne este pred tymto patchom padol *7*
-
Tak tak, také teď pařím hlavně Guild Wars 2 a Borderlads 2. Na Diablo nějak není chuť ani čas :) .... to by tam musel padat alespoň občas nějakej zajímavej loot :), ne jedna lepší věc pro malý level za 200 hodin hraní. A až budu přejezen těch 2 výše zmíněných tak se chystám na rozšíření od Dark Souls, až vyjde ke stažení pro konzole :).
-
Jenže poslední dobou vyšlo nebo za chvíli vyjde tolik skvělých titulů, že i když D3 mám koupené a stále nainstalované, tak už mě vůbec nezajímá. Je vidět že tvůrci měli spoustu nápadů, jen škoda, že je tam nestihli dát včas během deseti let vývoje. Pro hráče by to bylo jiné kafe.
-
Já se po přečtení článku chtěl zeptat na to samé. *1*
-
rofl chceš říct sockuješ, protože nemáš na to aby sis koupil hru za 1k a podpořil vývojáře :-) chudáčci :/
-
Jde se s DIablem 2 + Lord of destruction někde připojit, nebo to jde hrát jen v singlu ?
Multiplayer tam jde, ale vyhazuje mi to chybu. Češtinu ani mody tam nemám ... -
k čemu čestina WTF, si snad Franta z traktoru že nedáváš tydle jednoduchý fráze?
-
samozřejmě že hraje, čísla půjdou do milionů :-) ne všichni jsou hateři
-
Nope.
Aukce to zabila. Resp. ne aukce jako taková, ale s ní související dropy relevantního gearu, nebo spíš jejich absence.
Naposledy jsem to hrál asi týden po nasazení 1.0.4 a nijak mě neláká to zase spouštět. -
Co si budem povidat.. me to pripada jako by na updatech delala deseticlenna parta lidi na pohyblivou pracovni dobu, ale aspon je duvod se vracet.. jenom doufam ze nebudou pokracovat formou placenych DLC
-
A ted ruku na srdce hraje to tu jeste nekdo?
-
Stejne jako mnoho jinych hracu, ale ja jsem si napriklad vcelku zvykl a oblibil si to... a hlavne, pokud se podari udrzet trend poslednich patchu - kroky velmi spravnym smerem - brzy se dockame hry, ktera naplni ocekavani vsech oldschool diablo fanousku... rok po vydani sice, coz je ponekud smutne, ale lepsi, nez nikdy.
Krom toho, nalijme si cisteho vina, puvodni D2 bylo taky dost nic moc, legendarni zabava se z toho stala az po LoD... mam podonou nadeji pro D3 expanzi =). -
tak vocad vypadni ty jelito.
-
Vylepšit ani ne, spíš kompletně předělat.