Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teda musim rict ze jsem poprve nejaky animacky zkouknul a rozhovory vyslechl ale pribeh diabla byl pro me celkove zklamani i kdyz hra me zezacatku docela dost bavila. Ale zase si rikam ze u hry jako je diablo je pribeh stejne na druhe koleji.
  • sam ses ko,kot a D3 uz mam Xkrat dohrany a je to nejhorsi investice do hry za celej muj zivot, neveril bych ze neceho tak nezabavneho je Blizzard schopen!
  • Vetsina nebo snad vsechno o cem mluvi v D3 je. Magic findem si nic nezaslouzis, vsechno je jenom o nahode. Spis bych rekl ze o tom kok.t vies ty. *5*
  • dokola click click bol D2, aj Torchlight aj vsetky podobne hry. Obtiaznost si nastavis aku chces, od 1 do 10. O AI monstier sa pri tomto type hry snad ani neda hovorit. Na inferne budu padat veci od lvl 58 a lepsi loot si musis aj nejako zasluzit (magic find). Masochyzmus je pisat o hre ktoru aj tak nebudes hrat a velky ko,kot o nej vies.
  • vidíš, pro mě má ale Diablo pořád lepší, i když je to horší hra... asi nostalgie, dejchá z toho na mě ta epičnost lore. taky to nerad přiznávám, ale zatímco v D3 jsem si poslechl každej rozhovor a zkouknul každou animačku, v Torchlight 2 to přeskakuju (fakt jsem tak lenivej a potřebuju dabing, aby mě to zaujalo? no fuj :o)

nevím, samotnýho mě to mrzí...
  • takze protoze to krom retadru s kratkodobou pameti (pac nikdo normalni nebude hrat dokola dokolo po tisici to samy) nikdo jinej nehraje tak to je proto ze je to moc lehky? *8* tak to udelame tezsi dame monstum 2x tolik zivotu a budou davat 200 damage (snad jste si nemysleli ze naprogramujeme lepsi ai ze monstra budou tezsi pac budete muset najit zpusob jak je zabit?) nene hezky porat stejne dokola click click click a loot ze bude o 100% lepsi jako ze kdyz zabijete diabla z ktereho normalne padne smeti jako z kazde bedna co se vali uz na prvnim levlu tak ted padne jako loot smeti ze dvou beden *1* *1* *1* to je fakt vyhra za ten masochyzmus!
  • no ted to bude uplne jiny bude to mnohem tezsi monsta dostanou 200% HP abudou davat 200% vetsi damage to je prece tesi *1* *1* *1*
  • Protože TL2 má svoji a je taky skvělá *3*
  • Myslíš patch na FPS nebo strategii nebo co vlastně? *8* *7*
  • Páč je ta kritika špatná a chtějí na to něco říct... přesněji, že si pořád vzpomínám na pohádky a k D3 grafice bych je vůbec nepřirovnal. Ale né každý má dobrý zrak *5*
  • Tak mě se to líbí k vůli jinému systému, a sice v D3 tu jde tímhle způsobem o lvl + ted paragony, a mít ostatní postavy, než hrát s jednou a mít různé skilly. Kdyby to bylo stejné, nevím no...
  • Né každý to pochopí *4* = přijatelné "ztráty"
  • no je to horší D2 s překombinovanou nedoladěnou aukcí no :) ale jako chybu může udělat každej, ale říkat, že tu někdo vyvíjel 12 let.....:)
  • kostejnesmrtelny
    Kdyby babka měla vousy, stala by se vladykou.
    Stylizace je důležitá. Nestylizovaný hry strašně stárnou.
  • to se nesmi vyjadrit kriticky nazor? a proč maji nekteri takovy problem snaset kritiku, když se nekomu libi kyče tak by se mel nad sebou spis zamyslet
  • a tak se ti to nelíbilo, no a co, to se to nesmí líbit nikomu jinýmu? a navíc, do mrtvol (D3) se nekope...
  • chodí mi to taky pravidelně - ale není to od blizzardu. zjistíš to třeba podle toho, od koho to přijde (sice jméno "Blizzard" nebo "Battle.net", ale e-mailová stránka je pod tím třeba nějaký megapako@yahoo.com), a když klikneš na ten "zaručeně oficiální" link, kde bys měl zadat svoje kredenciály, uvidíš, že tě to pošle na nějaký strašidelný stránky typu aszossglo.com a podobný... neřešit, mazat.
  • FeebeEWN
    kdybych tak nějaký stahoval a ještě tam jako blbec zadával svůj mail, tak neřeknu, ale chodí mi jako že od blizzardu mail... to je jedno:)
  • p.s. a kdyby tam nebyly ty mrtvoly tak by jse se mnou souhlasil?
  • musíš prestat stahovat to por.o

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit