Přejít na výpis diskuzí
Diablo III ve středu rozšíří masivní patch, co přinese?
16.10.2012 | Adam Homola
166 příspěvků
-
Ja bych rekl ze stylizace si hraje spis na anime ale taky se mi nelibi :D
-
tebe asi slovo stylizace a grafika nic nerika
-
Ja se taky pohybuji denne na battl.netu hraju SC2 a zatimco par tydnu po vydani u pratel bylo denne desitky hracu s ikonkou D3 tak ted uz jsem nevidel ani jednu po pekne dlouho dobu
-
Ja teda neznam nikoho kdo se "drzi".
-
Samozřejmě, nemám nejmenší tušení jak hra funguje. Vlastně od toho co přišla z předobjednávky jsem neprošel inferno, nepohyboval se na aukci a nedoplácel na nedomyšlené patche. Zajisté jsem také na žádném zahraničním fóru nediskutoval o situaci po vydání každého patche a už vůbec jsem ji neprodal jako všichni se kterými sem hrál D2. Chápu někteří se po těch 12ti letech čekání spokojí s málem... Přihoď ještě pár cool anglických slovíček a vycházej z toho, že všichni co něco komentují nemají o ničem ani ponětí... Každé další písmeno je a bude jen ztráta času.
-
V tom ze prodej nebo nakup predmetu v Diablu 2 byl oser to mas teda pravdu a proto jsem to hral uplne bez toho a svete div se slo to... Ja nemam nic proti aukci a dokonce si myslim ze aukce byla skvelej napad ale i tak si myslim ze nynejsi podoba Diable 3 rozhodne neni zabavna na dlouho. Sam jsem Diablo 3 hajil ze to neni tak hrozny jak to vsichni horem i spodem tady v diskuzi tlacili. Ja mam na vsechno dost casu a myslim ze jsem ty hre nedal malo (cca 300 hodin) ale ona se rozhodla mi proste nakonec nedat nic zpatky a zacala me nudit to se asi stava ale zakryt svoje zklamani stejne nemuzu.
Nejvic me bavili ty kecy jak novej a skvelej system schopnosti umozni pouzivat a vyzkouset si rozne schopnosti kdyz nakonec pouzitelnych bylo snad jeste min kombinaci nez u Diabla 2... -
Pohybuji se pravidelně na battle.netu a... prostě a jednoduše nemáš pravdu. Většina lidí se "drží" a hru hraje. Ostatně by mě zajímalo, jak člověk jako ty, který to nehraje a je to podle jeho slov největší zklámání v historii, může tak dobře vědět, co se děje na zahraničních fórech. To je mi záhadou. Očividně nemáš ani ponětí, jak tahle hra funguje, protože se na ní skutečně nedá vydělávat. Nice troll, btw.
-
Menšina? Jako vtip poměrně dobré. Zkus si pročíst také zahraniční fóra, jistě pak dostne ona menšina v celesvětovém měřítku trochu jiný rozměr. Ostatně pokud je většinou početná komunita farmářů, které je jedno na čem budou třískat prachy - pak ano. Vždy se najde někdo, kdo si bude D3 bránit obávám se, že přávě zde by slovo menšina bylo na místě.
-
Podle mě myslel patch na logickou hru s nekonečným množstvím unikátních levelů...
-
Diablo III nezachrani ani svecena voda....
-
Presně tak, na RMAH je prd. Hlavně je to i náhodě. Najdeš item, prásk, prodáš za 100mega a můžeš něco koupit za dobrou cenu (od někoho, kdo tomu moc nerozumí) a prodat za 2-3x tolik. Pak už se točíš v desítkách+ milionů. Problém je v tom, že ne každý má čas na farmení a checkování AH, což ale není imho chyba hry. V Diablu 2 byl trade oproti tomuhle pain in the ass. Někteří jedinci mají ale bohužel selektivní paměť...
-
https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/content_folder_media/HV01PYF4BGSV1350357251461.jpg?v=0
Typická disneyovka... -
Znechucená komunita = hlasitá menšina. - Fixed it for you.
-
Podle toho co píše, si tu hru koupil omylem (protože Diablo bylo vždy o farmení) nebo lže a vůbec to nehrál (nedohrál). Troly nemůžeš brát vážně...
-
Co k tomu dodat, snad jen, že D3 už nezachrání ani svěcená. Přilepování všech možných rádoby vylepšení ve snaze vrátit alespoň část znechucené komunity zpět ke hře je až bizarní. Titul, jehož oznámení, vývoj a nakonec i vydání provázela až masová hysterie, byl troufám si říct největším zklamáním v herní historii alespoň pro mě. Ne vždy se vyplácí se na věci až příliš těšit, protože pak přichází o to větší zklamání a toho je D3 jasným důkazem. Vzít titul Diablo a udělaj z něj ždímačku na peníze jakou je D3 bych klasifikoval jako trestný čin. Ti jež zakusili D2 nemohou než souhlasit, a těm pro které se D3 stal denním chlebem jen proto, že zde za 60 proklikaných hodin mají 20euro řeknu jen: Tlačitko nelíbí máte v pravém horním rohu.
-
mna by teda zaujimalo, ako sa ti podarilo predat hru, ktoru si viazes na vlastny battle.net ucet..
-
Xkrat dohrat nezabavnu hru ktora je najhorsou investiciou. To je brutal masochYzmus. Do (i) to ked budem v krcme (hospode) rozpravat, tak mi budu vsetci platit *2*
-
Na D3 sa da kritizovat vela veci. Potreba online, auction house, niekomu moze vadit graficky styl. Ale to co napisal tod su vseobcne nezmysly. To moze pisat o CoD ze tam sa len striela, dojde na koniec a padla.
D3 je systemom hrania najviac blizsi hracom WoW, Lineage a pod. Noobovia a normalni ludia (napr. aj ja) ostali zaskoceni s otazkou wtf? Ja som do vydania Diabla 3 ani nevedel co je to farmenie. Cast hracov pristupila na tieto pravidla, ostatni prestali hrat a teraz nadavaju na forach.
Co sa tyka magic find, o tom su na nete kvanta textu - ako funguje. -
p.s. to patrilo jinam
-
jsi.debil