Přejít na výpis diskuzí
Diablo III ve středu rozšíří masivní patch, co přinese?
16.10.2012 | Adam Homola
166 příspěvků
-
no ty budeš asi cilova skupina
-
no jo, tohle jsem uz taky psal, pohadkova grafika + spousty krve a nasili, prijde mi to takove rozpolcene, kdyby to bylo pro deti ze by tam nebyla zadna krev tak bych tu stylizaci bral a chapal
-
dva měsíce sem hru nezapnul a poslední dobou mi chodí spamy na krádeže účtu. Že prý se snažím prodat svůj účet a že mám urychleně na jisté stránce potvrdit svoje jméno a heslo... jak se k mojemu mailu dostali?? pokaždé je email od někoho jiného
-
Jakmile jsem precetl "disneyovska stylizace" tak pro me ztratil tvuj prispevek veskerou vaznost a objektivitu.
-
To teda asi každej pamatujeme trochu jinýho Disneyho *1*
http://bit.ly/TbpCZX -
pro me jedno z nejvetsich zklamani za poslednich par let i kdyz jsem to cekal a predpovidal. krome aukce to u me zabila tez disneyovska stylizace. je to jako udelat horor a hlavni postava by byl tom a jerry, proste to nebudete brat vazne.
když se spetne podivam par let dozadu tak nejvetsi zklamani byli fallout 3, diablo 3 a skyrim. -
na RMAH nema ani cenu chodit, itemy jsou tam spis horsi nez v normalni aukci. Navic co jsem ted rozjel novej patch , tak a1 , inferno . monster level 4 a razem je z 100k wizarda uplnej neknuba co vsechno zabiji minutu :) nicmene vsechny itemy lvl min 61, dva dokonce pouzitelny k prodeji, a hnedle pak legendarka ( sice klasickej sh*t ale aspon neco ).
-
Jde o to, že takovéhle věci potom nacházíš normálně když máš dobrej ittem find a můžeš farmit inferno. To je otázka kolem 1-2 milionů (pokud dobře prohledáš AH, dá se za to v pohodě sehnat lepší gear) a ty 1-2 miliony se dají nafarmit na nižší obtížnosti - otázka pár hodin. Jo a částky na rmah jsou kolem 4 eur, pak tam sou blázni co to prodávají za 40 euro, ale to nikdo nekoupí. Jenom mi jde o to, že všichni brečí že se tam nedá nic najít, že tam nejsou dropy, že tam není loot, že nejdou vydělávat peníze jinak než na aukci.
-
Jo, jo ... X-com a AC3 mám také na listině titulů které mám v plánu si (snad) letos zahrát, také mám co dělat stíhat pracovat, věnovat se manželce a ještě to vše odehrát, alespoň že ty GW2 a BL2 si zahraje s chutí semnou :D, také proto jsem se nepouštěl do Prepare to die edice Dark Souls na PC a čekám na DLC pro PS3 abych nemusel rozehrávat novou postavu . *5*
-
Většinou je to u dobrého gearu otázka buď 20ti euro za zbraň, nebo více než 20ti milonů goldů za jednu část brnění .... tím pro mne hra ztrácí smysl, harvestit miliony goldů je leda pro blázny (nebo boty :D) a topit ve hře takové částky jako 20 euro za zbraň může taky jen blázen (i když pár takových znám), to si za tu cenu radši koupím jinou hru, nebo se za ty peníze zabavím jinak :D.
-
Není to tak dlouho, co jsem dvojku nainstalloval a jednou mi šlo připojit na battle.net normálně a když jsem to zkoušel o pár dní později tak to nešlo, možná měli zrovna nějakou odstávku, těžko říct jak to s D2 je.
-
Problém ve skills ? Vždyť ten patch řeší looty - tím pádem drop a i balanc postav a bossů. Takže celkem z cesty..
-
Je tu ale jeden zajímavý fakt, na aukci nekoupíš super ittem, protože ho nikdo neprodává, ale používá ho. Zrovna jsem teď čekoval RMAH a normal aukci za goldy a upřímě, jsou tam ty stejné věci. Takže tyhle bláboly o tom, že lepší předměty jsou na RMAH je blbost. Je to tak jak si říkal, jsou DOBRÉ a SUPER předměty. Ale ty super předměty se na aukci neprodavaj, protože když to někdo najde, tak to jak už jsem říkal používá. A věř mi, že když by si měl paragon level 100 a DOBREJ gear, tak už by šli lootovat i ty SUPER věci..
-
Já jsem teď momentálně v Lut Gholein v D2 a dost se bavím:)
-
Bavilo a docela dlouho pak sem cekal na patch 1.0.4 ale ani po nem mi nic nepadalo tak sem pochopil ze ta hra je soustredena na aukci ale na aukci je moc draho a neni tam zadna moralka, jako ze nekdo tam muze dat supr dobrej predmet za par supu apod. Pak prisel torchlight 2 a to bylo preste to co sem chtel. Nemusis behat porad dokola a presto furt ladis gear. Podle me diablo 3 je nepovedenej experiment s aukci.
-
No vidíš, já z GW2 po dosažení 80. levelu odešel, nebylo co dělat a nejsem zrovna PvP hráč. Borderlands 2 asi po 140 hodinách dohráno, nějakou dobu jsem farmil, ale pak jsem se na to vyprdl. Čekal mě návrat do LOTRO, kde vyšel Rohan a to ještě na poličce leží X-Com a Dishonored a na konci měsíce k tomu přibude AC3 (tedy pokud bude stát za to) no a za měsíc Hitman. Já prostě nestíhám. *1*
-
A bavilo tě to aspoň chvíli? zábava je přece v tom neustále opakovat to samé dokola, že? ;)
a ano, taky jsem si to koupil, a jak jsem prohloupil :) -
Ok, pobavilo ma :-)
-
No vidíš.. Tak ako niekoho dokáže baviť D3...
-
já třeba pustím D3, protože má super atmošku, ale hratelnost je už pitomá, tak pak rychle přesedlám na T2 a hraju, dokud si tu atmosféru z D3 ještě pořádně pamatuju - to je pak super multihra! :D