Přejít na výpis diskuzí
Diablo III ve středu rozšíří masivní patch, co přinese?
16.10.2012 | Adam Homola
166 příspěvků
-
Na hru jsem čekal jak na smilování boží, a teď už jsem jí nehrál tak 2 měsíce a už jí hrát ani nechci, hra u mě klesla hluboko. Moje očekávání nesplnila ani trochu, necitím v tom to pravé Diablo.
-
emulator ano, ale jediny 100% funkcni crack, ktery zajisti uz ted hru na 1.5 se jmenuje Kreditni karta *3*
-
Často pociťuješ potrebu všade oznamovať, čo práve budeš hrať? Čo na to tvoj psychológ?
-
K hellfire ringu - kdyz procoval ten ohnivej utok za pet milionu damage, vypadal opravdu pekne... od chvile, kdy ho nerfli a ten proc dava horko tezko padesat tisic, uz se na nej tolik netesim =)).
-
2Venkoslav: Nevim jestli si tak naivní, nebo tak blbej, ale tohle má každá Online hra, a světe div se existujou Pirate servery. Stejně jako tady věci/NPC atd... NEJSOU na serveru, ale u tebe v PC (To jestli se jim náhodně generujou statistiky či se načítají algoritmy AI je naprogramovatelný) . Víš jaký internetový připojení by si potřeboval, aby si tahal všechny data ze serveru? Zjisti si něco vo tom, než tu začneš kdákat píčov*ny. A ano, už dávno je tady Pirate server na Diablo 3 ,akorát je neuvěritelně zabugovanej a půlka věcí tam nejde, ale neznamená, že není. Pirate server na WoW tady taky nebyl přez noc. *7*
PS. Neskoušel jsem, ale už dlouho to sleduju na TPB, a podle komentářu to opravdu funguje(no napůl *1*). -
„YES! My Infernal machine works!“
...wh..
...a the...„Maintenance“ #fffuuuuuu -
Nuda to rozhodně není *3* 3x stejnou postavu za jiné skilly a pořád mě to baví *2*
-
Tenhle patch přidává a mění opravdu hodně a troufnu si říct že větší už bude jen PvP patch.
Teď k patchy: MP vítám i když pro hodně lidí už nebude smysl hrát Co-op kvůli lepšímu lootu, bude stačit si jen zvednou MP na úroveň, kterou vaše postava zvládne a hrát sám..
IM hodnotím hodně kladně i když mě se to netýká, protože moje postava ještě nedá 3 a 4 akt, ale teď mám hodně velkou motivaci, Hellfire ring vypadá drsně..
Ještě jedna velká změna nastala. Všechny akty se srovnají co se týče kvality lootu. Teď je to tak, že ve 3 a 4 aktu máte větší šanci na drop 63 lvl itemů po patchy 1.05 se to srovná a všechny akty na tom budou stejně. -
Na d3 mam nahrano něco kolem 100 hodin a pořád se k němu vracím , t2 sem hrál asi 10 hodin a už se tam nevrátím nikdy *3* tím neříkám že t2 je špatná hra , ale oproti diablu pro mě prohrála
-
Jasne.. Prajem prijemnu nudu :-D
-
Souhlas. Holt většinu těchhle novejch pozitivních kroků, jako je neustálý připojení, sociální prostředí a celkově ten nenucenej MMO feel, lidi nepochopěj a automaticky to zavrhnou a považujou to za něco hroznýho.
-
images.google.com :)
-
Future ve který lidi neuměj anglicky? No, thanks..
-
Já se jim můžu na Diablo vykakat. *15* Budu hrát dál Torchlight II, který se povedlo a alespoň se mnou tak nevyjebává! *3*
-
Hmm ako fajn ze sa Blizzard stara, na druhu stranu ine im po kritike ani moc nezostava ale mam celkovo pocit z tychto zmien ze su to take rychle a jednoduche. Trochu sa pohrame s cislami a dovolime uzivatelom percentualne zvysit obtiaznost. To je fajn ale stale to neriesi podstatne a zasadne problemy D3 designu (loot,dropy, bossovia, skils atd.)
-
Mas absolutni pravdu, myslim, ze museli zmenit algoritmus rollu - predstavuju si to jako takovou krivku, cim nizsi roll, tim vetsi sance - a sance na ten nejvyssi se blizi nule v nekonecnu =). Coz je uprimne desive otravny, prodavat vendorovi stovky a stovky plnych batohu rare veci, z nichz nestoji ani jedna jedina za blbych sto tisic na aukci, dokaze cloveka celkem frustrovat.
A cetls spravne, asi dve hodiny po tom, co zprovoznili 1.04, ktery pridal do hry vylepsene legendarky, mi padly dve setovky a myslim ctyri nebo pet oranzovych veci... -
No emulator samozrejme uz byt muze. Jestli si sedla parta lidi co ma zkusenost s programovanim emu na wow, l2 a buhvico jeste tak neni problem aby to dali dohromady. Fungovat to klidne bude ale budes tak akorat behat po prazdnym svete. Problem u emulatoru je ta matematika co hybe svetem. Skripty co rikaj kdo a jak utoci, skripty co hazou loot. Databaze spellu, databaze lootu, databaze mobu, jejich hp a dmg atd. A tohle se proste jenom tak dohromady neda. Za 8 let nebo kolik existuje WOWko se porad nepodarilo dohnat blizz, vzdycky emu na posledni datac jakz takz zacina fungovat a na ofi vyjde datac novej.
Takze emulatoru muze byt treba 10, ale kdyz nemaji tohle jsou k nicemu. A znacne pochybuju ze by nekdo sel hrat nedodelanej paskvil jenom proto, aby usetril 45E. U mmo s predplatnym to chapu, u jednorazovky moc ne. -
Tomu dropu podle aukce bych se vubec nedivil, cetl jsem (bohuzel jsem ten den nehral) ze hned po patchi co daval novy legendarky to sypalo jednu za druhou (asi nez se aukce naplnila).
Ty dvojdropy taky smrdi, asi nejakej levnej rng code.
Nejvic me udivovalo, jak hra rolluje staty na itemy. Teoreticky kdyz mam 3 staty tak by prumerne mely byt hodnoty porad kolem prostredku. I kdyz se skladaji ze dvou prefixu (+50 str +50 str dela dohromady 100str item). Jenze staty itemu byvaly docela nizky. Nikde zadnej takovej zlatej stred, takze roll na velikost statu je podle me cinknutej.
No a posledni vec, takova trochu konspiracni. Patch od patche pada vetsi odpad, a neni to tim ze mam lepsi gear. Od toho posledniho v A3 padaj tragicky a nepouzitelny veci (viz to video, id tisice 63kovych itemu). Tohle na zacatku nebylo. -
Meh, to mas asi pravdu, asi urcite, ale stejne - na D3 me treba zrovna (narozdil od mnoha hracu, vim) dost bavi onen socialni aspekt obchodovani, dodavani jinym classam veci, co potrebuji a nakupu veci pro sebe - takze by emulator, kdybych to nemel koupene, i tak nebyl pro me =)
-
hhh