-
súhlas, troll potrebuje pozornosť, ak ju dostane bude vo svojej činnosti pokračovať, ak nie tak odtiahne inam. Čo z toho vyplýva ? trolovia sú síce dem*nti ale rovnaký dem*nt je každý kto na nich reaguje ... bez výnimky.
-
Lidi tu hru koupili nebo předobjednali, protože byli natěšení, věřili slibům a pověsti Blizzardu. Pochybuji ale, že by se do toho tak hrnuli, kdyby tušili, že si hru ani pořádně nezahrají, že jim budou hraní kazit lagy a errory. Čekali jsme 10 let, nezbývá než čekat dál, až se to Blizzard uráčí dát do pořádku. *6*
-
I tak to nebude o moc levnější než teď :-D
-
nevim
-
Co je to dneska za zvláštní módu psát názvy nebo i naprosto obyčejná slova velkými písmeny? Ještě do toho zažni psát "Tě"....
-
Další takovej... Nadáváte a budete nadávat... pokaždý co udělá BLIZZ
Strašně se těším na ten FLEJM až vyjde "TITAN" to bude tady nářez....
Navíc všichni co tu brečej tak to stejně jedno... stejně tu hru lidi kupujou hrajou a bude i takle dál... ONLINE připojení se už asi Blizzad nevzdá... -
I ty lstivý Janchore, přemluvil jsi mě, za rok dva si to koupím :)
-
To: Zzz
aké ja tu mám o diablovi len dva, sxg a Nekúpil! V skutočnosti to je jedna holá veta.
To: skaven123
Jasné mám, som síce nácek ale jeho zanietenosť ma fascinuje *14*
To: Zzz
Si mi zobral vieteo , teraz to Veskoslav@tiscali.cz prekukne a bude to 2:1
*9* -
Treba mesic se do diskusi na games nepodivam, nereaguju, a pak si rikam, hodim zase nejaky moudro, a diskusni.troll tam zase je. To se skoro neda nereagovat, kdyz on je vsude a vzdy :)
-
Citite tu lasku a harmonii? :D
-
Pročetl jsem si téměř celou diskuzi a vážně nechápu, když se vám názory TROLLA DISKUZNIHO nelíbí, proč na ně reagujete, radíte mu jak má žít atd. Kdybyste mu neodpovídali, tak by ho to přestalo bavit a měli byste pokoj. Já s některými jeho názory vlastně souhlasím, taky mi nejde do hlavy, proč ve hře, kde kosím nepřátele, procházím peklem a válčím se samotným dáblem, musí být grafika jako z poutových atrakcí. V tomto má Diablo 2 a Titan Quest navrch, ale Blizzard má holt pořád asi jen toho jednoho protekčního dětského výtvarníka z WoWka. A s tím vyžadovaním připojením, kde se musím bát, abych si vůbec mohl zahrát singleplayer a aby mě tam obtěžovaly lagy a errory, no tak to už je opravdu vrchol, tomu se můžu už fakt jen smutně zasmát. Takový kolos jako Blizzard napakovaný miliardama z výdělků z WoWka není po 10 letech schopný vydat funční hru, to už je vážně na pováženou. Pořád vymýšleli jakési datadisky k WoWku a Diablo 3 stavěli na druhou kolej, no a tak to dopadlo. Hlavně se zase co nejrychlejc napakovat na aukcích, tam zase potečou penízky přímo na účet naprosto bez práce, no tak se mi zdá, že Blizzard začíná být nepříjemně nenasytný. Jinak videorecenze byla moc pěkná, je vidět, že autor má zkušenosti a talent. Jen tak dál. *3*
-
Potom je to u D3 komplikované. Vývoj postavy tam dozajista je. Ale z mého individuálního hlediska už vše dostáváš automaticky a jediné o čem rozhoduješ je jakou si vemeš výbavu a jaké runy do skillu použiješ...což je srovnatelné třeba s modifikací zbraně v akční hře ... pro mě už je to jen akční hra, ale porozumím pokud to vidíš jinak. :-)
-
"LOL" na konci "věty" napsáno v zoufalství :) Je mi tebe i dalších 10 tvých nicků líto :)
-
sxg: Proslavený mistr miniatur Uko Ješita? :)
-
Veskoslav+sxg = VL
*1* -
Možná tady sxg a jeho dalších 10 alt. nicků štvě, že si ji nemůže koupit, protože dostal menší kapesné :)
-
Jenže už sis udělal reklamu a nevím zda dobrou...
Konkrétně mám na mysli o placených recenzí a že MY to budeme dělat zadarmo.
Pak se člověk tam podívá a vidí 30 % u tebe a rozhodně né žádne hodnocení, které by jako recenze mělo být objektivní a né subjektivní.
RPsotě form a úroveň jak ses k tomu vyjádřil nedělá doboru vizitku žádnýmu webu, pdo který ses tak přihlásil. -
Ja píšem šaškovsky to ty si malý ješita. LOL
-
Tím "my" myslí sebe resp. jeho 10 ruzných nicku tady v diskuzi :)
-
A to jako proč? Dneska musím odevzdat projekt. Každý není děcko jako ty. A nějak Tě zklamu, já sem připojený přes net, jak si asi myslíš, ty šašku, že píšu?