-
Tomu říkám reklama. *7*
-
O tom silne pochybuju i kdyz tvuj nazor respektuji a preji Grim Dawn do budoucna hodne stesti a vse nejlepsi. Pokud vyjdou v jednom roce dve nebo dokonce tri zabavne a dobre udelane hack and slash hry tak na tom nakonec vydelame hlavne my hraci.
-
A co s tím? Stále je na recenzentovi jakou známku dá a je na tobě, jestli se s ní stotožníš, nebo ne. Ti prozíravější ignorují známky u recenzí úplně.
-
Sakra ke každýmu článku o Diablu je pětset příspěvků. To to tam kopírujete ne?
-
Takže najednou to už jede ? Beru tedy tvůj předchozí post jako trapný výkřik do tmy, i když i ten k tomu nemá daleko.
Kradou se účty říkáš ? Tak jako ve všech online hrách.Další novinka pro tebe ? Nezaspal jsi náhodou posledních pár let ? Doporučuji ti změnit si hesla na maily atp.Ono heslo 12345 není zrovná idealní. -
Trol ale není vždy za Trola...
-
Spíš potenciální symbiózu mezi mnou a klíštětem.
-
Někdy jenom prudí a to na něj většina kašle. Ale někdy jde vidět, že své názory myslí upřímně a vážně (a klidně může tvrdit, že to tak není). V takových chvílích se náš Trolík transformuje v "normálního" uživatele a má smysl na něj reagovat.
-
kradou účty? ale no tak... :)
-
Ano! Ano!!! Odvraťme se od toho explicitního násilí v Diablu a pojďme objímat stromy. Cítit tu symbiózu mízy a naší krve *1* *2*
-
No tak pokud Titan pojede na Vyblitě WowkoidnímTM enginu, tak bez pochyby. *2*
-
Pockej si radeji na Grim Dawn ta hra zcela jiste strci cele prehypovane D3 do kapsy
-
Jasně, už to jede, ted už se jen kradou hráčům účty, ale to je nepodstatný detail. *2*
-
PoE bude mít nejspíš akty 3 (momentálně hotové dva) a delší než v D3 mi teda nepřipadly - než vyšlo D3, hrál jsem betu...
-
Jo a ještě něco, v D3 není žádný zvrat v ději. Absolutně. Tedy, pokud máš alespoň půlku mozku...
-
O tomhle se opravdu můžeme dohadovat dlouho, ale četl jsem Book of Cain skrz na skrz a vím, jak poskládali novej příběh a taky vím, že museli překopat ten starej, aby se jim to hodilo do krámu;) Vtip je v tom, že Diablo 3 je příliš učesaný a jde ve stylu Warcraft 3 a Starcraft 2. U těch dvou mi to nevadí, navíc SC2 má mnohem silnější a logičtější příběh než D3, což je ironie, když je to RTS. D3 je remake a restart v jednom, je to smutně napsaná, tristními dialogy přeplněná, klišovitá hloupost, ale hratelnost je naprosto neskutečně dokonalá. Tak to je, smíř se s tím.
-
Nebo nesouhlasili s tim, ze jsi me zaskatulkoval jako trolla hehe... Nicmene ze skilly prepocitavaji weapon dmg bylo jasny a nikdo to nezpochybnoval, me jen stvalo, ze mi to ve hre nepise a musim to hledat jinde... o defaultnim vypnuti tehle volby v options jsem opravdu nevedel, options az tak detailne neprolizam a tohle bych tam celkem necekal...
-
Nešlo to jen první den kdy hra vyšla a pak v neděli odpoledne.
STOP už té demenci o tom jak to vůbec nejede atp.
Už je to fakt trapné -
Tak ale prečo treba vždy všetko škatulkovať?
-
tiež ma skoro dostal :) ale ja sa tak ľahko nedám.