Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a taky je spousta jinejch věcí který se změnili a jsou pro spoustu lidí lepší
  • To podporuji :)
  • Inquisitor
    Já nevim, říká se sice že na grafice nezáleží, ale pro mně grafika Diablo úplně zabila. Vůbec se mi ten styl nelíbí a nesedí.
  • Podle ceho poznas kolik let prace je na tom videt?
  • To asi ne, ale určitě bude mnohem vyladěnější. A hlavně nechci si to kupovat teď, abych za půl roku zjistil, že nejnovější patch zavádí povinnost za každou hodinu hraní použít RMAH.
  • Stejně jako fakt, že hru z r.1996 mohou srovnávat se hrou z r.2012 leda tak slabomyslní.
  • Trol.diskuzni
    Většina příspěvků je v součtu od vás ostatních, kteří se mě snažíte přesvědčit o mé nepravdě a duševní nemocnosti...
  • Ta hra těží z enormního boomu, ze jména a z dlouhého očekávání, které přerostlo pomalu v náboženství....hra má své plusy a mínusy....jsou na ní vidět tak dva roky práce, ne 12 a spousta dalších věcí no....takový lepší průměr, hra by se měla prodávat asi za 900....ale co chcete? je to blizzard a lidi to budou kupovat i kdyby vydávali za 1500 exkrementy vývojářů v krabici :) (to je samozřejmě špatně)
  • Trol.diskuzni
    Co je na tom subjektivního? Většina věcí v tom seznamu je nevyvratitelná...
  • Jestli si neumíš na hru udělat svůj názor a prezentuješ ho, skrz takovýto subjektivní blábol, tak je mi tě upřímně líto.
  • Ja bych jen chtel podotknout ze si to uvedomuju ale Diablo jsem si stejne koupil... a bavi me :D
  • Nevyčítal jsem mu hraní hry, ale takovýhle flamování ohledně hry. Se podívej kolik času tu strávil jen kvůli omlívání defakto toho samého furt dokola. Hraní her za ztrátu času nepovažuju. Sám hraju a na zš/sš jsem s CSkem strávil hodně volného času.
  • Jediny v cem TQ prekonava Diablo je pocet imba buildu, ktere se v te hre daji postavit.

-100% recharge time + stun bylo opravdu zabavne asi tak tyden. To by vysvetlovalo, proc po roce od vydani neslo najit vic jak 10 lidi, kteri by to hrali po netu (navic bohuzel vsichni s nacheatovanym equipem).
  • N7N7
    http://minus.com/lbiAs1YgoOq6pn
  • nebojuje proti utlaku nadnarodnych korporacii a strate sukromia, ale bojuje za to, aby si to ludia vobec uvedomili, ze tu ten utlak je, a ze stracate sukromie..co sa vam v buducnosti moze vypomstit :)
    co je tu vela ludom evidentne jedno
  • Uz jsem to psal a nerad bych se opakoval a prestoze Grim Dawn preju jen to nejlepsi tak po zahrani bety muzu prisahat ze nudnejsi hack and slash hru jsem snad nehral. Od D3 jsem cekal po ohlasenych zmenach jen to nejhorsi ale prakticky nic z toho ceho jsem se bal se nepotvrdilo. Je to vyzva a bavi me to. Dokonce se mi nakonec docela libi i aukce i kdyz aukci za penize porad naklonen nejsem.
  • spook.y
    Hra to nebude špatná ale absolutně neodpovídající ceně. Potom se mi nelibí animace postav a grafika je pro mě taky nelichotivá ale chápu že se to někomu libí. Pokud bych uvažoval o koupi tak až tak za 3-5 let kdy možná cena padne pod 1000Kč.
  • Tak 350 prispevku je od diskuzniho trolla bojujiciho proti utlaku nadnarodnich korporaci a ztrate soukromi coz je boj spravedlivy a spravny a my jsme mu za to vsichni nalezite vdecny.
  • Já se třeba zasmál takže za mě palec na horu. *15*
  • Co se tyce hype tak D3 do kapsy nestrci to mas recht ,ale verim ze Grim Dawn v hratelnosti a hlavne delce hry se D3 vyrovna urcite i v mnoha smerech prekona, stejne jako se to stalo u TQ, ktere tihle tvurci maji na svedomi.

Nicmene souhlasim s tebou cim vice "diablovek" tim lepe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit