-
Nevim kingu ale ja si pod pojmem "paradni grafika" predstavuji zcela uplne neco jineho, kazdopadne kazdy ma tu latku nastavenou nekde jinde ze :)))
-
A nezapominej ze na tezsi obtiznost maji bossove i ability , kde musis pouzit i cisla 1 - 4 jinak bys umrel :))))
-
zalezi, jak hru prochazis a zda hrajes v parte. ja se snazil vycistit celou lokaci a pak jit teprve dal a tak me to zabralo docela hodne casu......sem starsi jak ty :D momentalne sem ve druhem aktu na hell porad hraju sam, porad se snazim zabit a vycistit vse co jde, ale hra je opravdu hodne tezka. muj nazor je, ze pro solo hrace daleko tezsi, jak D2
-
To Zzz: Evidentně na hry nemáš příliš vysoké nároky, to je v pořádku... Ale nediv se, že jsou lidé, kteří s in-game změnami v Diablo 3 nesouhlasí. Co se týče hraní single playeru s nutností nonstop přípojení k internetu, tak to považuju vyloženě za buzeraci z důvodu zavedení kasírování hráčů skrze online transakce.
-
Hral jsem Torchlight, Titan Quest. Torchlight jsem dohral skoro jednou, Titan Quest jednou a pulkrat. Prvni dohrani Titan Questu nebylo spatne a celkem se mi hrat az na tu asijskou cast libila. Do dohrani Torchlightu jsem se musel nutit. Na Diablo 2 a 3 nemela zatim ani jedna z nich.
2Troll: ad WC 3 hero mode - nesouhlasim -
Ten komentar ve videorecenzi je ctenej stejnou dikci jako tenkrat na ČT v poradu Paskvil. Dobrej flashback. Uplne stejne jako asi LP fish.
-
Jenže Diablo 2 si svoji slávu zaslouží... Já se bavím o tom, že Diablo 3 ne. Tento díl série už těží jen z dřívější slávy, pro mě to už není Diablo, ale cash'n'slash hříčka.
Jak někdo vtipně poznamenal: Diablo 3 = wc 3 hero mode -
Takhle to ma byt, zahraju a napisu "me ta hra nejak nechytla" .. ja zahral a muzu rict "me ta hra chytla, ja jsem spokojen" nevim uplne jestli mam Diablo jako modlu, jen se mi proste libi a i citim ze to obcas muze byt i nuda . Proste kazdemu se libi neco jineho a kdyz zahraju a reknu jak to bylo u me , tak me to prijde v poradku , ja v klidu akceptuji nazor cloveka co to hral a nechytlo ho to .. Takhle nejak si to predstavuji v klidu osobni prohlaseni .. vic dal bych neresil, bavi/nebaví pripadne proc a smitec. Za me plus tak treba tech rozumnych tu bude vic .. proste jsem chtel rict ze se vubec nedivim ze existuji lidi ktery to nebavi .. tak je to v poradku.
Taky si dobre pamatuji kdyz jsem sel z kina v 94-tém roce z Pulp Fiction, co jsem zaslechl kdyz jsme vychazeli bylo to evidentne 50/50 .. ja byl v tech spokojenych a nekteri div neodesli predcasne a vubec jim to neberu i je chapu ze se tam da najit ledacos co nektere lidi nezaujme, ale to je preci v poradku . -
Postavy a monstra se mi moc nelibi ale prostredi je opravdu pekne i kdyz vypada malovane tak ma tolik krasnych detailu az jsem byl sam prekvapenej jak moc se mi libi. Diablo 2 taky neziskalo na popularite kvuli krasne grafice ale kvuli uplne jinym kvalitam a to se Diablu 3 i pres vsechny ty protesty vcelku dari. Jestli se to porarilo opravdu ukaze uz jenom cas ale verim tomu ze kdyz se na Battle net pripojis za rok tak to bude stale hrat spousta lidi.
-
a znas nejake ty hry, kdyz vis ze nestaly za moc ?:)
-
Udelalo ale nestalo to za moc zeano... vetsina z toho byla silne zabugovana, nevyvazena a bylo to dobry tak na jedno projeti a dost. To ceho dosahlo Diablo 2 se zadne jine hre ani vyvojarskemu studiu dosahnout nepodarilo.
-
Není horší.Je stejná a to je to hlavní co by si měl každy zapamatovat.To, že člověk musí byt online z ní horší hru nedělá.
Lidi tu maximélně propadají hysterii když nejde stabilně první dny.
Ti co si ji koupili věděli co kupují, protože si mohli přečíst a vidět spousty materiálů.
Ten kdo tvrdí, že si D3 koupil a byl zklamán je idiot, protože si o tom mohl jednoduše zjistit vše.
Stejně tak jsou trapní i ti co si stěžují, že to nemohou hrát offline.Ti co si hrají nějakou jinou "offline" hur, říkají si jak je to cool že nemusí byt někde nalogováni připojeni během hraní, ale mají otevřená fóra, kde nás obdařují svými moudry, zapnutá ICQ,libimseti a fejsbuky. -
asi jak pro koho - pro mě jako singleplayer hráče to znamenalo že jsem si dojel singl za witch doctora , demon huntera a wizardku a account putoval pryč. Jako špatná hra to určitě není - je velmi dobrá - jen už ta trojka nemá ten správnej feel kterej jsem cejtil u D1 i D2 a teď nově u bety TL2 :-) prostě mi nesedí ten pseudoMMO koncept.
-
Ne, ale kdyz da vyvojar recenzenta do hry, co pak asi cekate od te recenze? Ze napisi, jaky je to s*it? Viz. ME3 s Jessikou Chobot. Nejdebilnejsi a nejzbytecnejsi NPC, co jsem kdy videl. A co pak IGN? Jak se zhurta navazelo do vsech, co se jim nelibil konec a to i v dobe, kdy vetsine ostatnich magazinu/webu doslo, jak velky p r u s e r to je.
Nebo recenzent, co dal hre nizke hodnoceni, protoze si subjektivne myslel, ze za vic proste nestoji a prisel o praci? Vy si vazne jeste naivne myslite, ze dneska nekdo napise, jak to doopravdy je? Co kdyby nekdo dal ME3 6.5-7/10 a vyjmenoval vsechno, co se nepovedlo (a tim nemyslim jen konec)? EA udela pa pa a dalsi hru na recenzi proste neposle. Takze u her od megakorporaci mame dopredu zajisteno 9/10, 8/10 v pripade ze by to bylo moc napadne. Bohuzel normalni hrac nema jak zjistit, kde je pravda. Na metacritics je to druhy extrem, kam nastvani lide pisi 0/10 a zbyva pak jen diskuze pod recenzi, kterou ale zaberou lide jako trol diskusni, takze se ctenar zase nic nedovi :( -
Můj názor si můžeš přečíst o kus níž, ten link jsem chtěl dát pod něj, ale spletl jsem se a omylem založil nové vlákno. A ještě bych dodal, že mě vyloženě s prominutím sere, že musím hrát nejprve na nízkou mainstreamovou obtížnost a až po dohrání si dát výzvu, proč nemám možnost volby hned? Hrát něco snadného mě nebaví, to pak nemám vůbec radost z vítězství. *9*
-
Mám dojem, že se hra vyvíjela "jen" 5-6 let. Že uplynulo 12 let od vydání přece neznamená, že na ní začali pracovat hned po vydání D2:LoD. Osobně mám zkušenosti z vývoje her, i když amatérských a vidím v téhle hře spoustu titěrné práce a detailů, které sežerou opravdu hodně času. Já tam těch 6 let práce vidím a dokážu je ocenit, rozhodně se u toho neflákali jako 3drealms u duka forevra a ani to neodflákli za pár měsícu jako poslední command and conquery od EALA. Právě díky tomu kolik se do těchto her investovalo času a práce pak hry od blizzardu vydrží dlouho narozdíl od jiných, opravdu předražených levně udělaných her, který rychle spláchne čas.
-
edit : Book of Cain !! :D
-
Jo ještě něco. Jeslti Adria není zvrat, tak není žádnej zvrat ani v SC2.
a to jediný plus co máš v odpovědi na mne, si dal sám :)
GZ ! -
grafika je paradni :) a to sem velky odpurce "omalovankove" grafiky a x let zpet sem od blizzu hodne rejpal, kdyz sem videl prvni obrazky a videa ze hry
-
Nice, tak pane chytrej až vytvoříš vlastní hru, tak pak kritizuj a hodnoť, výrobní čas...
Další, kdo si myslí jak je to snadné, to by mě zajímalo kde se furt berou...