Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    No ono je to spíše tím, že vzpomínky se rok od roku nabalují a jsou bombastičtější a lepší. Navíc kyž vyšlo D2, tak většině z nás bylo od 10 do 15 let:)
  • ty jsi to ješte ani nehrál, tak jak mužes soudit? hrál si alespon betu?? nebo skus udelat jeden prispevek ktery bude mit smysl a napsat co se ti nelibi
  • Trol.diskuzni
    Myslím si, že je na jeho poměry průměrná a to především proto, že na D3 prostě není nic moc ke koukání...
  • Divotvurce
    Stačí prolistovat diskuzi v bleskovkách, někde tam je odtrolovač od uživatele jménem posila (aspoň myslim). Funguje to bezvadně. *3*
  • lukáši nevím jestli jsi to ty nicmene tahle tvoje recenze nestoji za nic.
  • Tak to jsem musel hrat PoE
  • 2raziel - nevim proč mi nejde reagovat primo na tebe v tom vlaknu; nicmene je kravina nekam prijit a zacit presvedcovat ostatni ze ten koncept hry je na nic. Muzes mi vysvetlit jaky je rozdil mezi souboji v diablu 3 a souboji treba v gothicu nebo elder scrolls? jediny rozdil podle me je ze tady je tech souboju vic
  • Ted aspon vidim jak k tomu pristupujes
    "Jestli to bylo opraveno nevím a je mi to celkem jedno. "
    -> vim o tom kulovy, ale vsude to budu psat a pouzivat to jako argumenty.

Snazil ses hajit bugy v TQ tim, ze jsi vyjmenoval ty jiz neexistujici v D3, cg.
  • Překlepy ftw..
    Ještě doplním. Každýmu se grafika nemusí líbít, ale není to důvod ji hanit.
    Nemůžu si pomoc, ale já v tom ten feeling diabla cítím a cítil jsem ho už od aktu 1.
    Nejelpší je, když grafiku kritizuje maník, kterej ma GTS 7900 256 MB a stěžuje si že to neni pěkné... no aby ne, když to rozjede sotva na low... bože.... za co ....
  • Je hezké jak všichni srovnávají obtížnost. Předtím než vyšlo D3, tak jsem si nainstaloval D2+LoD a dříve (čti 11-10 let dozadu) mi ta hra přišla těžká a dlouho mi trvalo než jsem ji dohrál. Teď po nainstalování jsem ji dohrál stejně jako D3 se šumováním každého koutu (+-20 hodin v coopu). Čím to je? Asi tím, že mi bylo 12 let a hrál jsem na PC teprve slabé 2 roky. Strýc, který začal nedávno hrát hry tak i tupý cod mu trvá 2-3x dýl jak mně. Prostě nevidí tu neviditelnou ručičku, která ho hrou vede. Nekouká na ten kompas a nevšímá si, když mu blikne něco na mapě. Nainstalujte si hry, které jste v mládí hráli desítky hodin a schválně za jak dlouho je dohrajete teď.
  • Trol.diskuzni
    To Muuki: Hospodám rozhodně nehodluji.
  • Trol.diskuzni
    *přesunuto
  • janchor
    Případná poznámka, bohužel ale nemáme po ruce žádnej 3D bazmek, abychom to vyzkoušeli. Škoda - jakožto zastánce dobře provedenýho 3D si dovedu představit, že to na hutnosti atmosféry ještě přidá.
  • Internet, opovrhujeme spolecne jiz od roku 1987
  • čete po sobě někdy co píšete ? Jaký to jsou bláboly bez hlavy a paty ?

Viz nesedí mi u Diabla pseudoMMO koncept.. Jakej OMG ? Krom logování na jejich servry tam není nic jako v |MMO... Aukce.. ale to z toho nedělá MMO... bože tady to je plný šašků.
    Já beru když se Vám hra nelíbí.. ale tak už buďte korektní a nepiště tu lumroviny.

Ten obrázek co tu postnul někdo kde je srovnání D1 a D3 je mega trapnej. Jako tohle dělaj Nerdi, kteří nemaj do čeho píchnout jakkoliv obrazně si to převezmete. Ale pochybuju že to bude živý ...

Víš o čem byly předešlé obtížnosti v D2 ? Tam jsi taky nemohl začít hrát hell jako první co si chtěl... taky jak bys začal.. bez itemů ? DOp***** proberte se. Jako tohle je špatný i na mega troly co tu jsou... tohle už je totální demence. Když mi řeknete hra se mi nelíbí, protože je tam odlišný systém skillů, oká.. já to beru. Ale když někdo tvrdí, že je to kopie wowka, protože tam je aukce a jsou tam podobné skilly tak je totální RE***D... Jednou dokonce někdo psal, že Dragon age 2 je kopie wowka, protože tam je whirlwind pro warriora... omg. .to jste klesli tak nízko ? Nebo dnešní generace jsou opravdu tupější a tupější ?
  • Jak hry hodnotím jsem nikde nezmiňoval *3* . Jestli to bylo opraveno nevím a je mi to celkem jedno. D3 budu hodnotit až podle toho, jak se změní během roku a předpokládám, že se změní dost.
  • Odulin
    Ale jo proč ne. Sem rád za takovýhle komentáře, Je to tvůj názor a nikdo ti ho brát ani zazlívat nemůže, prostě respekt. Zestárl jsi a dneska už ti to asi nic neříká. Můj názor je, že D3 neukáže vše během první hodiny...minimálně drahokamy přijdou později.:) Ne vážně, jestli tě odrazuje už příliš jednoduchý celkový koncept, pak ti asi ani argument o pozdější vyšší obtížnosti a z toho plynoucí zajímavější a pestřejší hratelnosti neuspěje co? On rozdíl nestvůr na Normal a třeba Hell se kdekomu může zdát pvelmi řekvapující. Celkovej koncept je vcelku primitvní, ale stále účinný. Ostatně skoro každý gambling je prosťoučký, ale návykový.

Já to včera dojel s Monkem na Normal a k dalšímu hraní mě motivuje hlavně postava, kterou bych rád viděl kompletní se všema skillama a pak ta obtížnost, která už pro mě ve 3 a 4 aktu začala být trošičku zajímavá.

"..ale až příliž primitivní hře vzdáváte hold".....tohle bych si netroufl soudit. Zábavnost se pčeci neodvíjí pouze od komplexnosti mechanismů a kde je vůbec ta hranice primitivnosti u her? Co takhle primitivnost stříleček typu CoD, dyť používáš akorát tlačítko dopředu, skrčit, míření a střelbu. Ale i spousta dalších her, které nejsou 2x složité a lidé je mají rádi. Třeba auta, kde s trochou nadsázky akorát držís plyn a zatačíš doleva nebo doprava. Každému co ho baví.;)
  • Trolle vydrz, boj trva!

http://www.youtube.com/watch?v=GIfKqgWPVvk
  • "@Muuki:
    To byla reakce na "Hodnotim hry podle toho jake jsou a ne jaky muzou byt.""

Aoyagi: Ackoli ses me snazil vypict, tak se ti to moc nepovedlo. To o cem mluvis bylo opraveno vcera dopoledne (viz. hotfix na diablo3.com), takze momentalne hodnotis hry podle toho jake byly nez je opravili?
  • rami.cz
    1000 lidi 1000 chuti. Hrozne me bavi cist, jak jeden opovrhuje hru a nuti opovrhovat i ostatni :D LOL *1*
    viz ten "nutitel" s obhajovou smirovani, fakt jsem se musel smat *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit