-
Tohle si budu uzurpovat jako kompliment, protože Paskvil jsem v tomhle ohledu vždycky vnímal jako velkej vzor!
-
Troll.diskuzni: *1* Ty mas teda kecy. Mas takovyhle srandovni inteligentni kecy i kdyz sedis s lidma v hospode? To bych si strasne rad poslechl. Kdyby sis zalozil blog ve stylu nastvanyho hipstera, tak by si tam mohl mit peknou navstevnost.
-
Existuji famy, ze opravdu razantni kliknuti zabije vse!
-
@Muuki:
To byla reakce na "Hodnotim hry podle toho jake jsou a ne jaky muzou byt." -
Aoyagi: Ja jsem to chtel hrat predevcirem dopoledne a bylo tam tak 10 afkeru.
Opravdu srovnavas bugy ve hre tyden po vydani s bugy ve hre 6 let vydani? V D3 jsou taky prasacky bugy, to je pravda, ale jako hrac mac jistotu, ze do nekolika dnu budou opraveny. -
To Mikro: To je samozřejmě tvé právo... Není však můj problém, když se lidé nedokáží vyrovnat s projevováním odlišného názoru.
-
Na normal mi padlo spousta rare predmetu (akt2+) a pozdeji i jeden unique kterej jsem pak dobre prodal na aukci.
Triskanim do mysi ti na vyssi obtiznosti vubec v nicem nepomuze. -
kto by uz len pouzival predavacov v hre a vyrabal gemy a pod ? v hre nazbieram prachy a vsetko vybavenie mam z burzy.
-
hustý.
-
Predtim, nez zacnes vykladat radoby zasveceny a objektivni informace o obtiznosti, ti doporucju dohrat to dal nez na 14. uroven a zacatek 2. aktu.
-
To netuším, ale GD je pořád pre-alpha *4*
-
To je zvláštní, zrovinka včera jsem coop TQ hrál a v tenhle moment hraje asi 200 lidí.
A co ti nesmrtelní wizardi a deamon hunteři? -
Ale 1/3 jeho textu je kritizovani obtiznosti na kterou jeste ani nedosel.
-
Trochu me mrzi, ze u recenze takovehle hry nezohlednujete 3D, kdyz to hra umoznuje, a diablo 3 ve 3d vypada famozne nechapu jak nekdo muze rikat, ze grafiky diabla 3 je hnusna, at si to zahraje ve 3. rozmeru a pak tvrdi ze ta hra a je hnusna, nehlede na to ze cela ta hra je 3d efekty prospikovana, to co byl avatar ve 3d pro film to je dle mne diablo ve 3d pro hry.
-
No ted jsi me dostal. S TL si to nepletu urcite na to jim kaslu i kdyby na tom pracoval sam Diablo ale u toho dalsiho nevim.
Ktera z nich zacina na dvaceti kilometrech ctverecnich blativeho pobrezi kde se vubec nic nedeje a pak jdes do nejaky dzungle slapat pstrosum na vejce? -
Troll: Kazdej povazuje za buzeraci neco jinyho, ja treby tvy posty.
-
+1 za první kritizující koment, kterej má hlavu a patu
-
Aoyagi: Pravdepodobne, ale to na situaci nic nemeni. Hodnotim hry podle toho jake jsou a ne jaky muzou byt.
Jak mi to, ze vim, ze to je blba hra, protoze mela ukoncenou podporu ulehci to, ze si rok po vydani datadisku nemuzu s nikym zahrat coop? -
Přesně nejde, dříve byly jiné poměry než dnes. *4*
-
To neni dnes už žádná novinka. Už to tak bohužel je. Už to neni tolik o zábavě jako o penězích, dnes se v herním průmyslu točí moc peněz a bohužel kvantita více nahrazuje kvalitu... A těžko se něco změní, jednoho rozumného hráče nahradí hned tři další mladí puberťáci. A na tyhle se zaměřují vydavatelé. Je to úplně to samé pc vs konzole, je jasné, že konzole pořát budou mít věčí vliv než pc, protože je jich víc = víc peněz a je jedno, že kdysi pc dominovalo. Nicméně neříkam, že diadlo 3 je špatné, mě baví.