-
Rozhodně nemusí - jen blázen by bral vážně názory anonymů.
-
nesmysl, minimálně tak polovina těch věcí je hodně diskutabilní
-
A je tam nutný zvrat v ději ? Opravdu ? Když neberu v potaz to, že Dialogy jsou ve hře slabší, tak Adria´s betray není jakoby zvrat ? Z hodné maminky zlá cuchta ? :)
Zase urážíš pane dokonaly, ty jediný který máš minimálně tři poloviny mozku ?
Vysvětli mi teda prosím, jak oni překopali příběh od začátku, aby to vyhovovalo trojce.. prosím.. pouč mne. Protože story story 1 a 2 se nezměnilo. Nezměnilo se ani story o začátku světa.
SC 2 má vyspělejší a logičtější příběh ? Ano , všude tam je souboj dobra a zla.. jako všude jinde.Ale v SC 2 je hlavním úkolem zachránit a přeměnit zpet Sarah... takže okéééj.. pro tebe je daleko lepší story udělat ze Zerg-Megalomanský-ženský zpátky humanoidku jen s dredama.. Jen tak, protože si tam vycucali prastarej artefakt.. Ou yea.. V tom případě mělo Diablo skončit tak, že Tyrael políbí Diabla na ústa a diablo se přemění zpět v Leahu a bude to happy end jako tady.. Sorry, pane tří-poloviční, ale urážet diablo a pak vychvalovat SC2 story je zrovna špatný. SC2 je taky klišé... většina nových story co přijde je klišé.. ale to bude už vždy.. protože žádne revoluční myšlenky se nerodí. A když se udělá jinej konec než na jaký jsou hráčí zvyklí, tak se rozpustí flame jako v ME3 , protože konec chtěli zakončit jinak, než klasickým happy endem... A co ? stejně je tam hafec klišé v ME i v jakékoliv jiné příběhově dokonalé hře..
Dám ti zapravdu jen v jednom a to jsou jednoduché dialogy. Ale to enberu jako tak závážnou chybu. Protože ta hra není hlavně o story... a kdo chce se o tom dozvědět , ten si zdroj vždy najde.. a Book of Nain je dobré počtení.. ale stručné, bez větších detailů...
Takže tím tu taky nemávej. -
A mě ta hra nějak nechytla :( pamatuju si, že když mi bylo v roce 2000, nějakejch 13 let, tak sem z Diabla II+LoD slintal a hrozně mě to bavilo. Teď v roce 2012 vyšla D3 a já měl možnost hrát to dobrejch 5 h čistýho času ( 14 úroveň,začátek II. Aktu )
A je to prostě strašně primitivní - jasně,drží se to předlohy, ale to co mi přišlo ve 13 super, je pro mě v 25 na poklepání si na čelo. Jen mačkat tlačítko,mačkat,mačkat,mačkat.
To je hra, která mě subjektivně zabaví, jen když si ustřelim hlavu z bongu. Pak mi to střídavý mačkání levýho a pravýho tlačítka do zblbnutí nepřijde tak sebedestruktivní.
Na hru jsem se těšil, ale nějak sem zapoměl zohlednit, že už sem zestárl :(
Nechci se nijak povyšovat nad ostatní, srážet tuhle hru, ale mě subjektivně to prostě i po osobnim seznámení přišlo strašně primitivní a záhy mě to přestalo bavit. Měnilo se prostředí, měnili se potvory,měnili se použitelný skilly, ale koncept zůstal stejnej od začátku do konce- a brzo omrzel. V Half Lifu jste teky celou hru stříleli, v NFS jste jezdili, Generals jste stavěli základnu, ale ten koncept mě bavil mnohem,mnohem dýl než tohle. Diablo všechno ukáže během první hodiny!!!! pak vás už nemá čim překvapit.
Diablofilové se odvolávaji na to,že na těžších obtížnostech padaji lepší itemy- dost slabá útěcha :-D fajn na normal ste to kidlili modře pojmenovanym mečem,kterej dával takovej a takovej damage. Na nightmare vám z potvory vypadne defacto to samý, jen s hnědym popiskem a upravenym damage, aby potvorám ubíral víceméně stejně,jako ten modrej na lehký obtížnosti. Vám koukám stačí, že ten meč má jinou barvičku a paírově seká větší damage, tak kvuli tomu budete rozjíždět nový a nový kampaně. A že s větší obtížností narůstá zábava? no tak budu do tý myši s nadsázkou třískat ještě víc frenetecky- to je zábava panejo.
Ne sorry, vim, že sklidim milion mínusek a spousta lidí to bude brát jako útok na jejich modlu,ale až příliž primitivní hře vzdáváte hold. Vim, že je to chytlavý,dobře hratelný,ale až příliž primitvní (nemyslím obtížnost ) myslim celkovej herní koncept. -
Jak vidíš z předchozích stran diskuze, valné množství lidí to nutkání pociťuje...
-
Ještě by to chtělo nějaký ty pandy :)
-
Ale ono udělalo a nejedno - Diablo už nyní těží jen ze své značky, stejně jako třeba CoDko...
-
To je mi moc lito :/
-
Tak proc uz to davno zadne male vyvojarske studio neudelalo?
-
hra v roce 2012 je horsi nez stejna v 1996, to je smutne ne ?:)
-
No jo, že by to bylo tou poněkud brzy ukončenou podporou?
-
Ta grafika je prostě dělaná pro fanoušky WoWka, to je zcela evidentní...
-
"po zahrani bety"
Nepleteš si to náhodou s Path of Exile nebo TL2? -
podle toho ze diablo vypada tak zeby to zvladlo udelat kazde male vyvojarske studio
-
Já bych naopak řekl, že slabomyslní oslavují ovládnutí série Diablo čirým marketingem a svým kupem pomáhají směřovat herní průmysl do vyloženě spotřebních sfér...
-
To je pravda, lidé jsou evidentně vesměs spokojeni... To však neznamená, že je ten obrázek blábol.
-
sice to nezmiňuje plusy D3 ,ale to neznamená že to je lež
-
No to je jasné, ale můžu si své hraní GD občas proložit D3, aby se mi ten GD moc brzo neomrzel :)
-
o tom tě nemusí nikdo přesvědčovat
-
pravda pravda - pěkný vyjmenování záporů D3 :-) ať si klidně fanbojové tvrdí co chtěj - tohle je nevyvratitelný a taky důvod proč jsem svůj account po dohrání střelil dál