Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • copak, nerozumis tomu snad ?
  • Odulin
    Jé dík, tys to tak pěkně popsal s tou obtížností, že už se mi sbíhaj sliny:) Už abych tam byl...mám taky Monka a jsem zvědavej, jak se bude dál činit.
  • K tý obtížnosti. Stále si nedohrál ani půlu aktu II. tak prostě nesuď podle toho, jak by to mohlo být..

Ano, hra tu orpavdu začíná až na NIghtmare/Hell... a rozhodně není pravda že u téhle hry nemusíš taktizovat. Normální creepovej bolej a bolej ještě víc, protože jich je mraky. Ale na nich to nestojí. Největší lákadla pak jsou skupinky champion mobů, kteří na obtížnost hell mají 3-4 druhy obohacení a tam pak kolikrát člověk musí hrát jinak, než byl zvyklej.
    Hraju MOnka a kámoš Wizzarda. Když je natáhnu na sebe, vydržím víc než Mág.. ale né, že bych mohl stát na místě a čekat až je on usmaží. Stačí chvilka nepozornosti a umřeš během jedný sekundy a to mám 38 k HP, 50 % dodge atd. Bossové mi i one shootnou ... Takže skupinky který jsem zabil na normal s prstem v nose, te%d kituju po mapě třeba 3-4 minuty, aby si je mág odchytl a po jednom zničil, zatímco já pomalu kydlám ty mé natáhnuté... Hra tam rozhodně není jednoduchá a co pak teprve Inferno hm ?

Jak říkáš ty, už tě to nechytlo jako dříve.. Mne to právě vrátilo do dob, kdy Déčko byl hit a tahle hratelnost o klikání nám všem stačila. Proti hratelnosti D3 nemůžu říct ani ň.

BTW není tak úplně pravda, že tvůj lvl a dmg odpovídá těm, proti kterým bojuješ. Kdyby to tak bylo. .tak ta hra není těžší, ale furt stejná...
  • Tyjo ale namisto Leah bych radsi potkal Lui(e) de Funes(e), urcite by s nim v hospudce byla vetsi sranda ;-)
  • Mně to z nějakýho důvodu u BG2 vadí a tady mi to vyhovuje...
  • Veskoslav
    Já to beru:)Taky jsem ti dal +:)I "nepřítel" může ocenit "nepřítele" za "výkon":)
  • GlaDOS
    Ať se ti to líbí nebo ne, stylová grafika nestárne.
  • Trol.diskuzni
    Mám dojem, že jsi před chvílí reagoval na mé hodnocení videorecenze...
  • přeposílám odpověď z původního vlákna- tak nějak to trochu koresponduje s tím co si napsal teď ty. A nikomu nic nevnucuju, jak od začátku píšu, jedná se jen o moje subjektivní pocity a každýmu se holt nezavděčíš no ;)
    2 Mukii ale já přeci nakousl obtížnost jako takovou pouze okrajově. Proti té nemám ve svý podstatě nic. Já se vztekám nad hernim konceptem jako takovym - SUBJEKTIVNĚ. Subjektivně píšu, že to v čem mě tenhle koncept učaroval jako malýho, mi v "dospělosti" přijde už neslanej, nemastnej.

A ještě k obtížnosti - ano máš pravdu, hrál jsem Normal, pouze na začátek II. aktu. Ale dalších několik hodin jsem koukal, jak to mrskaj kluci v Coopu na nightmare. A hra jede pořád to samý. Zjednodušeně mění se pouze hodnoty damage-defence u avatara a potvor. Tvůrci hry vám tak obtížnost navyšujou pouze pohránim si s výstupníma statistikama a tím logickou změnou damage/defence v negativnim poměru pro vás jako pro hráče.Koncept se přeci mohl posunout dál,mohli ho víc rozpracovat.

Teď zním jako klasickej hater, kterej piští, že sluníčko moc svítí a vítr moc fouká a nikdy nebudu spokojenej, ale čekal jsem od hry, která byla ve vývoji takovou dobu kvalitativní změnu. Na jednu stranu chápu- proč měnit něco co funguje a lidi to milujou.

Na druhou stranu mi ta obtížnost přijde taková divně nevyvážená- no uznejte. Sedl jsem si k tomu jako k nový hře,bez žádnýho zkoušení. Za těch cca 6 hodin čistý herní doby jsem umřel jen JEDNOU a to ještě snad cíleně, protože sem chtěl vědět,co se stane pak-NIC :-D menší postih než v Diablo II, tam jste si museli alespoň doběhnout pro itemy k mrtvolce. Tady jen docasnz snížení o 10%. Pak tu máte těžší obtížnosti jako výzvu. Ale výzvu na co? Ruku na srdce, diablo nebylo, neni a pravdepodobne nikdy nebude o nejakym taktizovani.

Hlidej si health, staminu, lahvicky, čísla 1-4 a nauč se používat vhodný ofenzivní/defenzivní kouzla na konkretní typ potvor a ber ohled na to že do nich musíš švihnout o 3x víc a sám vydržíš 5x míň-na tom je postavená celá ta větší obtížnost. Ty řeči některých, jak je Diablo HRA teprve na vyšší obtížnosti- budiž,ale mohli to pánové vymyslet trochu jinak. Obtížnost samozřejmně podobně řeší i ostatní hry. Ale třeba Baldurs Gate to nevadilo,tam nebylo kydlení až tak frekventovaný. Naproti tomu hra,která je ze 100% založená na killování-tam to mohli vymyslet míň průhledně-Unique ti na normál nevypadne. Damage,kterej s nim uděláš na Nightmare je,ale podobnej jako na tom normálu,vzhledem k o poznání větší výdrži potvor-tudíž výsledek stejnej. Diablu zdar
  • fallout
    To je docela možné, ale pokud neukážeš fotku tak si stejně všichni budou myslet, že vypadá jako Louis de Funès převlečený za jeptišku... *2*
  • Veskoslav
    Ale ty nekritizuješ jenom grafiku!!!!Lháři...
  • Hlavně jsme hry prožívali naprosto jinak. To jsem nedávno probíral s kamarádkou, jak jsem dřív miloval Duka a teď, když vyšlo DNF, tak už mě to tolik nebavilo. Hlášky už mi nepřišly tolik vtipný, ale staré DN3D si zahraju z nostalgie a ta nostalgie vytváří to, že se mi ta hra líbí a je zábavná za to DNF tohle ve mně neprobudilo. Ale D3 mě baví. 2ku jsem multi hrál až někdy na střední, ale ten coop v D3, kdy se logneš, vidíš kámoše online, tak se k nim připojíš. Nic neposíláš, prostě klikneš na join a je to. Po dlouhý době hra u který lituju, že jsem v práci a nemůžu hrát. Dlouho mě takhle nic nebavilo. Hratelnostně to je naprosto geniální pro mě osobně. Takhle jsem se nebavil ani u sacredu ani u titan questu a torchlight šel mimo mě, protože ta stylizace se mi už zdála hodně přepálená. To ani ve WoW za wotlku + cata nebylo tak šílený. U pand už je to za hranou :D
  • zabudol si dodat, ...ked zavriem oci :)
  • Cože? Zmiňoval jsem to poprvé a v žádném případě jsem tím nehájil TQ, to by byl celkem nesmysl. V souvislosti s TQ byla ukončená podpora.
    Je tu nějak moc lidí, kteří mají problémy pochopit psaný text, hm. Nebo v tom vidíš co chceš vidět?
  • Trol.diskuzni
    Reakce na oba: Na to, abych posoudil herní grafiku, nepotřebuju hru hrát.
  • 2 Mukii ale já přeci nakousl obtížnost jako takovou pouze okrajově. Proti té nemám ve svý podstatě nic. Já se vztekám nad hernim konceptem jako takovym - SUBJEKTIVNĚ. Subjektivně píšu, že to v čem mě tenhle koncept učaroval jako malýho, mi v "dospělosti" přijde už neslanej, nemastnej.

A ještě k obtížnosti - ano máš pravdu, hrál jsem Normal, pouze na začátek II. aktu. Ale dalších několik hodin jsem koukal, jak to mrskaj kluci v Coopu na nightmare. A hra jede pořád to samý. Zjednodušeně mění se pouze hodnoty damage-defence u avatara a potvor. Tvůrci hry vám tak obtížnost navyšujou pouze pohránim si s výstupníma statistikama a tím logickou změnou damage/defence v negativnim poměru pro vás jako pro hráče.Koncept se přeci mohl posunout dál,mohli ho víc rozpracovat.

Teď zním jako klasickej hater, kterej piští, že sluníčko moc svítí a vítr moc fouká a nikdy nebudu spokojenej, ale čekal jsem od hry, která byla ve vývoji takovou dobu kvalitativní změnu. Na jednu stranu chápu- proč měnit něco co funguje a lidi to milujou.

Na druhou stranu mi ta obtížnost přijde taková divně nevyvážená- no uznejte. Sedl jsem si k tomu jako k nový hře,bez žádnýho zkoušení. Za těch cca 6 hodin čistý herní doby jsem umřel jen JEDNOU a to ještě snad cíleně, protože sem chtěl vědět,co se stane pak-NIC :-D menší postih než v Diablo II, tam jste si museli alespoň doběhnout pro itemy k mrtvolce. Tady jen docasnz snížení o 10%. Pak tu máte těžší obtížnosti jako výzvu. Ale výzvu na co? Ruku na srdce, diablo nebylo, neni a pravdepodobne nikdy nebude o nejakym taktizovani.

Hlidej si health, staminu, lahvicky, čísla 1-4 a nauč se používat vhodný ofenzivní/defenzivní kouzla na konkretní typ potvor a ber ohled na to že do nich musíš švihnout o 3x víc a sám vydržíš 5x míň-na tom je postavená celá ta větší obtížnost. Ty řeči některých, jak je Diablo HRA teprve na vyšší obtížnosti- budiž,ale mohli to pánové vymyslet trochu jinak. Obtížnost samozřejmně podobně řeší i ostatní hry. Ale třeba Baldurs Gate to nevadilo,tam nebylo kydlení až tak frekventovaný. Naproti tomu hra,která je ze 100% založená na killování-tam to mohli vymyslet míň průhledně-Unique ti na normál nevypadne. Damage,kterej s nim uděláš na Nightmare je,ale podobnej jako na tom normálu,vzhledem k o poznání větší výdrži potvor-tudíž výsledek stejnej. Diablu zdar *3*
  • Veskoslav
    Reakce na Raziel:

Pěkná kritika, slušně napsaná. Ale jedo ti řeknu. Diablo I či II jsem vždy začínal hrát až na další obtížnosti než normal. Na normal jsme to co nejrychleji proběhli, abychom měli klid. Až na vyšší úroveň jsme teprve začali "hrát". A podle mě to bude i to samé u Diabla III. Proběhnu normal a pak se pečlivě vrhnu na další obtížnosti. Normal je pro občasné hráče a začátečníky s tímto stylem hry. Je to spíše na rozkoukání a zjištění, jak ovládat postavu, skilly atd. Hra podle mě začíná až později, na těžší úroveň.
  • good for you :-)
  • Veskoslav
    Si přečti, co píše za voloviny. Rozplývá se nad hrami, co ještě ani nevyšli a haní hry, co ani nehrál. Prostě se trol snažil být "normální" přispěvovatel, což mu jde ještě hůře než trolení.
  • Mám holku která vypadá jako Leah, jen o něco hezčí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit