-
I don't see what you did there -_-
-
proc jenom necitim tu lasku? :,o/
-
moje zkušenost s D3 je irelevantní, protože Raziel tvrdí, že D3 je celý první akt moc jednoduchý, přičemž tak trochu glorifikuje D2, čemuž já oponuji tím, že D2 je podobně jednoduché, ale budiž. hrál jsem betu za mága a šamana.
-
ja nemluvim o bossech ale o nekterych skupinach championu, na druhou stranu je pravda ze jsem zkousel mozna ne prilis efektivni build a vubec se nestaral o equip.
jaky build doporucujes? jsem na lvl tuším 20 začatek 3. aktu a používam takovy atak ktery spomaluje nepratele a dela je slabšími (primarni) sekundarni takove zvony a pak heal. -
:DD Hele, jestli chceš, u pivka si o tom pokecám, teď jdu do Letňan na festiválek, čus.
-
Přečetl jsem si tvůj příspěvěk 3krát a stále jsem nepochopil. Co si tím chtěl říct? Že vydání GTA ovlivnilo vydání Diablo III? Ty vážně nejsi ani trol, ale trotl.
-
Treba ja... aukci nepouzivam, podle me je to jako cheat a totalne to zkazi prozitek ze hry, vsechno strasne usnadni a totalne znici radost z dropu coz je vetsi polovina hratelnosti...
-
Za monka na normal jsem hral jen na mysi, na dva skilly a kdyz jsem umrel tak proto, ze jsem chytil poison vlnu a stun a nemohl rychle druhou rukou nahmatat klavesnici s tlacitkem na heal skill... zadny bos na normal mi nedal hp pod polovinu, nekteri nebrali viditelne vubec nic... normal je fakt lehky... pokud mas s monkem problemy, mozna zmen build...
-
Napadají mě i horší slova *7*
-
Taky si myslim, ze kdyby se v D3 daly krast auta a strilet chodci, mohla to byt mnohem lepsi hra *1*
-
Ano troll nejsi, ty jsi trotl.
-
v posteli ale o dost menší než s Leah :-D
-
za co hraješ? protože ja hraju treba za monka a když mi monstra davají chain stun, fear a knockback, a do toho po me ješte nekdo strili tak je to docela problem i na normal ke konci 1. aktu.
-
Mno vidis, tak to si nemuzes potom, jako mnozi jini po letech stezovat, ze se ti mila holka zmenila v Diabla.... tys byl aspon varovan predem...
-
krásný, střízlivý příspěvek s nadhledem a na úrovni *1* jen tak dál
-
Nejsem žádný troll a rozhodně ne malé dítě ale tahle hra je stejná sra*ka jako celé průjmama prolezlé World of Stupid shits . Proč nemohlo teď vyjít GTA V ? ?? proč jen proč se na tak dobrou hru čeká několik let a mezitím vychází samé stupidnosti s grafikou starou 6 let (a to mi o grafiku nijak nejde - podotýkám ). *16*
-
Já ti nevím, ale já si zrovna nedávno střihnul D2 a na normal jsem poprvý chcípnul až v džungli a to jen proto, že jsem se potřeboval podrbat na nose. Ani D2 není většinu normalu žádná výzva. Leda by si člověk blbě rozjel build, což se nezkušenéhmu může stát snadno a snadno se to i stávalo. D3 je tohodle ušetřeno, i když osobně bych preferoval trochu jinší systém.
-
Hackly ucet nemam, padani serveru - padani prvni den a co jako ? Jindy sem pad serveru nezazil. Vyhazovani pri alt-tabu sem nezazil, a to alt tabuju tak 5 krat do deseti minut. Neustale pripojeni k internetu - co jako ? Pocitac mam neustale pripojen k internetu, at hraju jakoukoliv hru, neustale sem online napr. na xfiru apd., tak proc by hra to pripojeni nemohla vyuzivat taky ? Takze ano naprosto mi to vyhovuje, nic proti tomu nemam. Hold znovu "adapt or die", pitomce
-
Jen bych dodal, že i na té staré grafice co jsi napsal to jede slušně na střední až vysoké detaily.
-
a to "zadara" má jako něco měnit na statutu <>debila? *15*