Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Dokud nevymřou fanoušci WoWka, tak se skutečně bude držet na vrcholu... *4*
  • Vrook
    Ne asi. Fanoušci D3 hrajou a náramně se u toho bavěj a hejtři solej 24/7 nenávistný komenty v diskuzích. Kdo je na tom líp? *3*
  • Je to vynikajicí!
  • Trol.diskuzni
    Pouze reaguji na příspěvky ostatních přispěvatelů, takže bys své reklamace měl směřovat na ně.

Diablo 3 je mimochodem propadák roku.
  • Trol.diskuzni
    To Zzz: Vysoké nároky jsou ryze subjektivní, pro každého zastupují něco jiného... Pro mě je Diablo 2 splňuje, Diablo 3 zároveň nikoliv. *4*
  • Už zavři hubu a buď mluv o hře, nebo se běž hádat o kravinách jinam. D3 je parádní, rozhodně doporučuji :)
  • Trol.diskuzni
    Oproti Diablo 3 jednoznačně.
  • Troll -> To je vtip ? Diablo2 ze splnuje tve vysoke naroky ? :))))))))))))))))) Nebo vubec ze by diablo2 melo vysoke naroky....No ok :)
    Osobne bych cekal treba BG nebo F2 ale D2.......... :)))))))))))))))
  • Ať žije Path of exile :))
  • Trol.diskuzni
    To qwer:

1) Rozhodně si nemyslím, že hovořím za všechny - pouze jsi nešťastným způsobem pochopil mnou zvolenou formu sdělení.

2) Tohle vyjádřilo můj osobní pohled na mnoho lidí, kteří si Diablo 3 koupili a myslím si, že ani ty nevěříš tomu, že by všichni kupci této hry bez rozdílu měli opodstatněno, že si tuto hru kupují na základě faktické kvality, kterou nabídne.

Dodatek: Ani jeden z tvých argumentů nenaznačuje, že bych musel mít argument, který by ostatní diskutující nějakým způsobem zasáhl...
  • Tebe hra kope pri necinnosti? Ja s tim zadny problem nemam.
  • Měl by jsi ho mít, protože za

1. Myslíš si že mluvíš za všechny.

"Místo toho jsme se dočkali MSORPG klonu WoWka, okleštěného a zjednodušeného, které bude fungovat jako mašina na proprání našich peněženek."

a za 2. Utočíš na ostatní

"Mně zase připadají legrační ty fanboyovské komentáře od lidí, kteří jsou zcela zaslepeni nostalgií.L
  • Trol.diskuzni
    Diablo 2.

To qver - Proč bych měl někoho chtít svým názorem odzbrojit? Myslím si o téhle hře své a slušným způsobem jsem to vyjádřil, tím to hasne.
  • Ne, ne Veskoslave on je jen tak hloupý. Kdyby aspoň vymyslel pořádný argument, kterým by všechny odzbrojil, ale ani to chudák nemá.
  • Trol.diskuzni
    Znevýhodní mě to v tom, že musím být neustále připojený k internetu a tedy si singleplayer nezahraju všude bez toho, abych připlácel několik set měsíčně za mobilní internet... Nehledě na odstávky serverů, lagování, vyhazování ze hry při nečinnosti apod...
  • Trol.diskuzni
    Znevýhodní mě to v tom, že musím být neustále připojený k internetu a tedy si singleplayer nezahraju všude bez toho, abych připlácel několik set měsíčně za mobilní internet... Nehledě na odstávky serverů, lagování, vyhazování ze hry při nečinnosti apod.
  • WoW grafika vypada trosku jinak.A transakce ? V cem to ostatni hrace znevyhodni ze ti to vadi ?
  • Veskoslav
    Napíše ti Diablo II. To nemá cenu se s ním bavit. Trol, co se snaží hrát na normálního diskutéra.
  • S odkazem na tvuj predchozi post doporucuji prezentovat svuj nazor v jednotnem cisle.

A nemeni to ani nic na tom ze nakupujici vedeli co kupuji.To je to hlavni.Ty mezi nakupujici nepatris takze ?

A ta hra ktera splnuje ty tve vysoke naroky existuje ?
  • Vazne doporucuju, prave ta vertikalní rozmanitost, havoc vrhající vám trosky do tváře, globální částicové efekty sníh, jiskry a další efekty tam nejsou jen na efekt ale právě kvůli tomu 3d zobrazení a i díky mensí náročnosti si to 3d můžete dovolit i na průměrným ctyřjádře rekneme s 512 grafikou při dobrých 50-60 snímcích dle mého skromného odhadu (na offic strankach nvidia ratin good). Cimz si mne blizzard jako fanouska teto technologie naprosto ziskal a kazdemu kdo si kvuli novemu diablu kupoval novy stroj tak doporucuju vyzkouset verim ze k normalni 2d verzi se uz nevrati. (samozrejme investice do 3d monitoru a brili neni mala cirka 10000 ale tak kdyz upgrade tak poradnej a 120hz monitor vyuzijete nejen ve 3d i ve 2d je to rozdil velký).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit