Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To uvidíme... :) Já si myslím, že pokud dodrží opravdu to co všude píšou, tak nebude potřeba platit, uvidíme...
  • Tak pro upresneni vyvojari PoE rikaji ze nenavidi Pay2Win a mikrotransakce budou jen pro kosmeticke veci. Co me ale zarazi je ze uz vim ze to je PoE co jsem hral a vubec nechapu co vas na tom bavilo. Betu jsem zkousel a prislo mi to jako opravdu tezka nuda ale proti gustu...
  • ucho
    se slovem "nikdy" opatrně :) ano, zatím plánují jen etické mikrotransakce, ale těžko říct, jaký obsah za to budou schopni nabídnout a jakou bude mít hra celkově životnost. u D3 se to samo ještě neví, tam můžeme soudit až tak po roce, jak moc se to ještě bude hrát...
  • Veskoslav
    Všechny hry F2P jsou v důsledku nejdražší....Ale to ty jako bezmozek v životě nepochopíš. Patch of Exile bude obyčejná pračka na prachy jako polovina F2P. Tudíž tvé největší argumenty jdou naprosto do hajzlu: Neustále připojení a placení mikrotransakcemi (které v tomto případě 100krát více ovlivní hru než u Diabla III, protože tam aby jsi byl skutečně dobrý, budeš muset solit prachy, v Diablo III si ty předměty můžeš najít) Prostě přiznej to, že jsi závistivá "socka" (v životě jsem nevěřil, že to slovo použiju), co akorát debilně kecá.

P.S: Pokud sis chtěl najít důstojného protivníka měl si spíše sáhnout po Grim Dawn. To bude hra, Patch of Exile může být dobrá, ale platbami to zabije.
  • Pety má jenom jako dekoraci (neovlivňují hru), nikdy se nebude dát koupit něco za real peníze co bude dávat bonusy při hraní...
  • To není tak úplně pravda, přidělují klíče do uzavřené bety myslím že teď každou minutu registrovaným lidem, takže stačí si počkat. To že je možnost si koupit nějaký herní prachy za který se budou moct potom nakoupit nějaký dekorativní věci, který neovlivní hru a k tomu dostaneš klíč - možnost zahrát si uzavřenou betu je snad bonus ne? Já bych to teda rozhodně neviděl jako vadu...
  • Trol.diskuzni
    Samozřejmě, jak už jsem řekl - evidentně jsou všichni spokojeni, já nikoliv. Toť vše.
  • ...a Grim Dawn
  • Path of excile ma pety? OMG lol

F2P SAJE! To je kecu o Pay to Win a pak mi zkusi namluvit ze jedina spasa bude F2P hra... Kdyz je to F2P nebude to pozadovat permanentni pripojeni?
  • Trol.diskuzni
    Je to free to play hra. *4*
  • Ti co si D3 koupili a vim ze se neustale opakuji vedeli co kupuji a drtiva vetsina rekne ze to je kopie D2 ne-li vylepsena kopie.Nic vic nic min.hodnoceni 9 ani 10 hra nedostala.Nevim o tom ze by autori mluvili o hre roku.Je to proste hra s prumernou znamkou 8.Fanousci tomu daji 10 a nefanousci tak 6.Hateri daji 0 nebo 1 to je jasne.
    Pochybuji o tom ze by ryzovali penize z lidi.D3 vyslo 12let po D2..SC2 taky vyslo snad 12let nebo min nevim po SC1.Nevydavaji tolik her aby se tohle mohlo o nich rikat.takze tak.
  • Veskoslav
    Jediná vada? Třeba to, že i pitomá Beta je placená a to minimálně 10 Dollarů? Trole, trotle, raději už fakt drž hubu.

https://www.pathofexile.com/purchase/ a v téhle hře budou i horší mitrotransakce než v Diablo III, protože v Diablo III není nutnost kupovat předměty.
  • Trol.diskuzni
    Já také ne, jelikož jsem si ji nepořídil... *4*
  • A to jsem hrál diablo už od první dílu a dobře si pamatuju jaká to byla pecka, takže si myslím, že srovnání mám celkem dobrý. Nicméně je to jenom můj osobní názor.
  • Trol.diskuzni
    Zatím jsem zde spatřil sebe jako zástupce nespokojených a k tomu cca 10 naprostých nekritických fanboyů... Takže opravdu těžko říct, kdo je na tom lépe. *3*
  • smejki
    nemíváš náhodou závratě, když stoupneš na první schod?
  • Trol.diskuzni
    Samozřejmě, že vadí... Ale to je taky nejspíš jediná vada, kterou tato hra bude mít oproti Diablo 2, zatímco Diablo 3 je naprostá fraška pro fandy WoWka.
  • "Nejsem žádný troll a rozhodně ne malé dítě" - BIT*H PLEASE ! *1* *1*
  • S tím rozhodně souhlasím :) Obě hry jsem zkoušel a ačkoliv nehraju ani jednu, protože na hraní moc času nemám, tak rozhodně vyhrál Path of exile. Diablo 3 mě velice zklamalo...
  • Veskoslav
    A že ti ty šašku nevadí penamentní připojení? Fakt debill.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit