Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Jak vidno, agrese fanoušků Diabla 3 nabývá nebývalých výšin... Vypadá to, že své argumenty neumí obhájit jinak než nadávkami a výhružkami. *4*
  • Nenapadlo tě někdy třeba, že existuje i něco jinýho než ultra hate a stupidní fanboyismus? Nenapadlo tě, že si chci jen v klidu zahrát hru která mě baví bez toho, aby mi lidi jako ty a avp8 řikali, že bych se měl za sebe stydět?
    Já tady nevřískám jako dement, že je všechno na té hře geniální a že ty sis dovolil po*hcat mojí modlu. Když si projdeš moje příspěvky tak uvidíš, že tu nic neobhajuju bez argumentů.
    Ale když tady budeš vřískat ty, že je to stupidní wowkoidní sragor pro americky deti raje a absolutni totalni fail roku, tak mi přijde že už to maličko přeháníš, zkus se nad tim zamyslet. Tvůj názor ti nikdo nebere ale nemusíš při něm urážet ostatní.
  • Asharak
    Hele, propleskni se, až budeš něco takového předělávat, pak to bude mít možná větší šanci na úspěch, ale jde vidět, že sám nevíš o čem píšeš.
  • Trol.diskuzni
    Pan Poláček to vystihl velmi správně... *4*
  • To víš, jsem jedno velké ucho a všechno slyším. K obědu? Nějakou kachnu a nudle od číňana. Docela to ušlo, děkuji za optání, co sis dal Ty?
  • Trol.diskuzni
    Když ta hra nabídne adekvátní zábavu, ať stojí klidně 5000 Kč. Ale pokud si někdo za hru vybírá na poměry dnešní doby velmi vysokou částku (což těch tvých zmiňovaných 1499 tehdá v porovnání s cenami ostatních her nebyla) a navíc tě nutí k tomu platit měsíčně další peníze za internetové (a navíc ještě mobilní) připojení a nutí tě k tomu proto, abys musel mít pořád na očích komerční aukce za další reálné peníze, pak je něco velmi špatně. Nehledě na to, že herně už to nepřipomíná Diablo ani za mák... Připadá mi to tak, že si tvůrci potřebují nějak zaplatit těch promarněných 10-12 let vývoje - to mě ale vůbec nezajímá.
  • ucho
    koukám víš všechno. uhodneš i to, co jsem měl dnes k obědu?
  • Veskoslav
    ano trole, jsi ještě větší hlupák než jsem si myslel. Víš jaká byla cena Diablo II v době zahájení prodeje? 1499 Kč. Diablo III stojí v ověřených a slušných obchodech od 1199 do 1399. V té době 1499 bylo tak v dnešní počítejme 2000-2500, tak nevím , co tu zvracíš o nekřesťanských penězích.

P.S: Do aukcí Tě nikdo, opakuji nikdo nenutí. Všechny předměty z aukce, můžeš získat ve hře. Opakuji všechny přdměty!!!
  • Btw. Tobě jsem chtěl pogratulovat. Líbí se mi jak tu všichni nadávaj jakej seš hlupák a přesto se s Tebou dál dohadují.....máš na to talent. :-D
  • Trol.diskuzni
    Nemám s tím problém, pokud to tak někomu připadá. *4*
  • Kolik stojí provoz? Koho to zajímá? Čí to je problém kolik stojí provoz? Určitě ne hráče co chtěl hrát single a za hru si plnohodnotně zaplatil.

A co se týče vývoje. Vzít wow engine, naházet do něj jiné textury, udělat pár statických map, použít existující RPG systém...nejdražší na tom asi byli ty videa. Bohužel nevím kolik stojí taková videa, ale ve hře není víc jak třičtvrtě roku práce malé skupinky lidí.
  • Trol.diskuzni
    Ano.
  • ucho
    ono i ty příspěvky od tebe je shluk písmen bez významu :)
  • fakt se mi z tebe začíná chtít brečet :-( asi mě počítáš mezi ty nekritický fanboye, vid?
  • Trol.diskuzni
    Pravda, ne každý dokáže projevit dostatek rozumu a nepodpořit hamižné praktiky vydavatelů, kteří herní průmysl nenávratně směřují do ryze spotřebních vod... Ty jsi toho prvotřídním důkazem.
  • Tebe se na názor nikdo neptal. Tvé útočné a urážlivé názory mě nezajímají od doby co jsi mě přesvědčil o tom že to jen nehraješ, ale že vážně takový jsi.
  • Dokážeš si představit kdyby si tu hru mohl kdokoliv stáhnout? Víš kolik musel stát vývoj té hry a kolik teď stojí ten provoz? Tady x lidí na tu hru nadává a používá pro mě dost nepochopitelný argumenty. Pak sem může přijít někdo, kdo se o tu hru až tak nezajímá, přečte si pár větví a udělá si na hru negativní názor, a to mě docela DOST sere.
  • Trol.diskuzni
    Diablo 3, které v porovnání s Diablo 2 působí jako nepěkný vtip, si pořídíš za nekřesťanské peníze a k tomu si musíš rovnou pořídit stabilní a rychlý internet, aby sis hru mohl vůbec zahrát, a mobilní navrch, abys hru mohl jakožto singleplayer zahrát kdekoliv chceš. S příchodem aukcí za reálné peníze pak autoři hry velmi pravděpodobně vyvinou veškeré možné úsilí k tomu, abys do hry investoval co nejvíce ze své peněženky. A tohle není přístup, který jsem si od série Diablo představoval...
  • Veskoslav
    Doma mám hry za cca 25 000, takže nevím, co to meleš a myslím, že předřečník na tom bude +- stejně. Každý není jako ty.
  • Já ano a víš to ty?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit