-
Na vstup do politiky musis bejt bezpaterni pokryteckej zm*d co dokaze lhat bez mrknuti oka abys to nekam dotahnul a na to fakt nema kazdej ale jestli cejtis ze zrovna troll jo tak je to zatim ta nejhorsi urazka co tu padla.
-
No tenkrát mě naši málem zabili, když jsem si to koupi, tři roky kapesné + peníze od babiček za poslední dva roky narozek, svátku atd.:-D
-
Tak nic, za pokus to stálo *4*
Dej si STUDENOU sprchu, popřípadě na týden pauzu od internetu *10* -
Ale však logicky, battlenet s tím nemá nic společného. Battlenet je jen ID služba a služba, která umožnuje komunikovat či zahostovat hru.
Ale po komunikaci s BN se u D3 připojíš na servery Diabla 3, na kterých tu hru hraješ.
Kdyby tam byla jen ta první část, jako v SC2 neřeknu ani půl slova.
A ano určitě zvážili ty věci, o kterých se zmiňuješ. Důvod proč je to tak jak to je je jednoduchý. Oni mají dobrou, odladěnou a spolehlivou technologii, která jim vydělala ohromné množství peněz a tou technologii je engine WoW. A tak se ho rozhodli použít i pro D3, aby ušetřili peníze za vývoj. Snadné a efektivní. To že si tam znovu nadělali začátečnické bugy jako kradení session id (pokud to opravdu bylo tak snadné jak zde někdo popsal), už jde kompletně na jejich hlavu a jen to dokazuje, co tam dělá za lidi. -
LOL, kde nakupuješ? Jediná hra na PC za poslední roky, co je dražší než litr v základní verzi (pokud si ji nenecháváš vozit ze severního pólu), je právě Diablo 3...
Mimochodem jsi vynechal ty penízky za stabilní, rychlé a zároveň mobilní online připojení... *5* -
Drakan byl hit za takový prachy? *8* To je fakt super! Díky, šťastnější pocit jsem dneska nezažil. *14*
-
Takhle sem o tom nepřemýšlel, něco na tom bude..
-
Takže chceš vlastně říct, že si Diablo 3 fanouškem, který jde proti ostatním D3 fanouškům? *15*
-
Kupodivu mi to již pár lidí říkalo... Je to zvláštní. *4*
-
V jakém světě vlastně žiješ? Protože v tom našem to rozhodně není.
-
Za poslední půlrok se za mě vydávali nejméně 4 anonymové (možná to byl jen jeden jediný vícekrát) a jeden registrovaný uživatel "TroI.diskuzni". *4*
-
Zvlášť pro Trola: Ceny her v době vydání Diabla II a ceny her v době Diabla III
Rok 1999:
System Shock 2 - 1799 Kč, EverQuest 1499 Kč, MechWarrior 3 1399 Kč, AoE II 1599 Kč, Heroes of Might and Magic III 1499 Kč, Drakan: Order of the Flame 1499 Kč, Command & Conquer: Tiberian Sun 1499 Kč a Diablo II 1499 Kč
Rok 2012:
CoD MW 3 1499 Kč, Battlefield 1399 Kč, Kingdoms of Amalur: Reckoning 1299 Kč, Syndicate 1299 Kč, Mass Effect 3 999 Kč (1199 kč), Tera (1099 +299 za 30 dní hraní) a nakonec Diablo III 1299 Kč (1199 Kč).
Kde máš ksakru tu předraženou hru?! -
Pro všechny, kdo nevědomky proč (a nebo na to jen mají kladný názor) brání online-only systém Diabla 3, no offline singl verzi a nadávají/smějí se warezákům a na to, že je to špatné. Zatím jsem si všiml hlavně Cvaldy (reakce na něj) ohledně toho, jak musí být hrozná představa, že si to jen tak každý stáhne a že do toho narval blizzard hodně peněz a nechce, aby jim utíkaly zisky za odvedenou práci, a sem tam nějaký jiný argument.
Vlastní teorie/názor:
Napřed trochu přemýšlejte. Nevím jestli to napadlo i ty v blizzu, pokud ne, tak fakt mínus pro ně, pokud jo, tak plus za to, že si věří. A sice proto, že když neumožní hře podniknout na warez, budou mít desetkrát tolik problémů, které by díky tomu neměli, jelikož by se logicky crackeři snažili zpřístupnit hlavně SP a offline verzi. Takhle se budou všichni (+hackeři) snažit prolomit ochrany battlenetu a můžeš mi věřit, že se tam na 100% dostanou, a způsobí blizzardu daleko větší problémy než kdyby si dalších 10M lidí, kteří si hru stejně nechtějí koupit stáhli a zahráli Diablo 3, sic nelegálně. Cpát všechno na servery je chyba, ale nedivím se, že to dělají, protože musel battle.net stát hromady peněz a času, aby se z něj stal server pro každou (novou) blizz MP hru. Ale protože chce každý najít způsob, jak mít všechno zadarmo, pak udělá co bude moci pro to, aby to získal. Tímto způsobem ohrozil Blizz nejen majitele Diabla 3, ale vlastně celej battle.net, včetně Starcraft 2, Wowka... jeho celoživotní ("") práce.
To je jako dneska s Applem, když každej Mac/Air trouba naivně věří, že je 100% chráněn proti virům, a nemusí se nijak bránit, jelikož na applebůky viry neúčinkují. A ejhle, 300k applebooků napadeno... -
Rozhodně jsem nijak nenaznačil, že by ses měl za sebe stydět - maximálně jsem ti poděkoval za to, že i díky tobě se herní průmysl bude stále radikálněji stáčet směrem, který se mi nelíbí. Očividně jsem však v menšině, sám jsi mohl číst v podstatě oslavné reakce...
Obvykle nemám ve zvyku urážet a jistě sis velmi dobře všiml, že tady tak akorát ostatní uráží mě, že jsem si dovolil vyslovit odlišný názor. Jejich naivní argumentace, že spamuju diskuze, je pouze chabou zástěrkou jejich nadostatečného nadhledu... Jednoduše jsem pod neustálou palbou jejich "inteligence" a přirozeně se tedy ohrazuji. Pokud by se přestali chovat jako stádo nevychovanců, mých příspěvků by zde byl velmi malý zlomek stávající situace.
Co se týče onoho urážení, "americké děti ráje" pro mne symbolizuje univerzální pojem pro lidi bez vlastního úsudku, kteří se jako stádo ženou za vším, co je moderní a své hry kupují bez reálného opodstatnění. Ruku na srdce - podle mne je na první pohled viditelné, že právě na tyto lidi Diablo 3 oproti předchozím dílům směřuje přímo drastickým způsobem. -
Tohle je přesně ten druh chování, který bych od zastánce Diabla 3 jakožto odnož WoW očekával. Jen tak dál, lidi nikdy nezklamou. :-)
-
Ha konečně už vím kdo se vydává za anonymního já, díky za prozrazení. *15*
Troleee? Už někdo někdy napodoboval tvůj nick a vydával se za Tebe nebo jsem lepší že někoho tak štvu? :-D -
Chlapče, ty běž dělat politiku.
-
nedej se, na tebe nemají, myluju tě.
-
Ne ne, to nejde vidět že nevím o čem mluvím, jen jde vidět, že nerozumíš tomu co píšu.
-
myluju tě, trole, jsi nejlepší.