Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ted jsi to zabil :D
  • Trol.diskuzni
    Předem? Já zde napsal svůj názor a do téhle pozice jsem se tak nějak automaticky dostal, protože mě tady začalo cca deset lidí bombardovat nadávkami a protinázory... *4*
  • Co je to pořád za argument s tím připojením hele? Hra je online only. Když je něco online only, tak to vyžaduje připojení k netu. Pokud nemám připojení k netu tak nehraju. Tohle opravdu argument není. A jestli titul jako Diablo stojí 999,- nebo 1199,- ? *7*
  • Asharak
    Trochu si protiřečíš - už zase! Ale je to vlastně jen vlastní názor, že...
    kritizovat něčí názor na to, že jsi "id*ot/blbec/de*il/psychopat/tragéd/k*kot", i přesto, že je tvůj názor na něčí názor výhružkou, která nemůže podle tvého názoru pravděpodobně názorem být, je sprostá nadávka. Styď se! Takový fail... proč vůbec o nějakých výhružkách, nadávkách a názorech píšeš? Není to jen bezpředmětný spam? Tohle bych být adminem banoval/mazal.
  • Trol.diskuzni
    Například mi přestat vyčítat, že tady neustále spamuji svůj názor, když rovnako tak neustále spamujete své nadávky na moji osobu a nutíte mě se bránit... Za což mi pak spíláte, že kazím diskuzi. *7*
  • ucho
    je zajímavé, že se už předem stavíš do pozice "já proti všem" :) trolí strategie...
  • Nadhled, co si pod tím představuješ?
  • Ja myslim ze co se nadhledu tyce tak opravdu nemas co vycitat :D
  • Trol.diskuzni
    To rozhodně není. *4*
  • Trol.diskuzni
    No, nadávek padlo nemálo, to je pravda... Ale zlí ani nejste - spíše nedokážete projevit dostatek nadhledu, v tom bych viděl ten zásadní problém. *3*
  • Trol.diskuzni
    Rozhodně nemám zájem jednat podle toho, jak mi anonymní uživatel webu Games.cz káže. *4*
  • Trol.diskuzni
    Skvěle... Už jsi zahrnul cenu stabilního, rychlého a především mobilního připojení (se signálem kdekoliv v České republice - vesnice, hory...) a nabídnul mi seriózní ceny ze zahraničních webů? Jinak se mi líbí, že sis vybral těch pár her, které jsou možná u nás předražené nad tisíc kč - já se s takovými cenovými poměry u AAA her v posledních letech rozhodně nesetkával, vše max za 999 Kč.
  • Hele nas obchod! Fajn :) I kdyz co mam tak v povedomi, ono spis sou ty PC hry fakt tak v prumeru do 999Kc pri vydani. I kdyz par pres litr urcite taky je.
  • Asharak
    Tak si kup Metro 2033 a běž si ho hrát na chatu nebo k babičce...
  • To vis ze ti vsichni nadavame a jsme na tebe zly :D
  • Asharak
    Jo, tohle jsem nevychytal ... to je fakt, něco ti bude chybět v skoro stáhnuté hře. *9*
  • Trol.diskuzni
    Jistě sis všiml, že z mé strany se jedná jen o vyjadřování svého názoru... Bohužel, ze strany většiny zbylých přispěvatelů jde o bezpředmětné výhružky a nadávky. Pravděpodobně nedokáží unést, že má někdo jiný názor a nenechá se zvyklat skupinou D3 fanboyů. *4*

Ale víš jak, já jsem id*ot/blbec/de*il/psychopat/tragéd/k*kot a vy ostatní inteligencí ověnčení vzdělaní lidé s dostatkem nadhledu a životního naplnění na to, abyste se takovým nuzákem jako jsem já vůbec zabývali. *4*
  • Ve velke britanii uz se nemuzou dockat politika z vychodni evropy ale samozrejme mas pravdu. Pokud chces bejt starosta nejake vesnice se sto obyvately tak na to nejsou vetsinou mnou vyse popsane kvality potreba...
  • Máš krabicovou verzi na které máš CD klíč. To je to za co zaplatíš těch cca 1200. A to je vše co máš. Zkus si ty slohy přečíst, je to někdy zajímavé.

http://us.blizzard.com/en-us/company/legal/d3_eula.html

Blizzard prakticky neručí za nic. Můžou s tou hrou udělat cokoliv a ty od schválení licence nemáš čím se bránit.

Flame war nebo ne, já se jí učastnit nebudu. Očividně jsem Ti křivdil, na tom co říkáš je vidět že jsi v tom trochu zběhlí. Jen s Tebou nesdílím názor. :)
  • Asharak
    Tvé uvědomění vlastních slov je chybné...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší