-
Máš pravdu. Je to tak i ve dvojce.
Edit: Jo vlastně. Nebylo. Mapa zůstala. Jen se do ní naházely nové potvory. -
Když už jednou projdeš celou oblast tak se tam stejně už nevracíš.
-
Ty svůj názor nereprezentuješ.Nejsi nic víc než provokatér.
-
To snad bylo už i ve dvojce tuším ne ? :) Už si to nepamatuji, je to přece jen 10 let co jsem to hrál naposled.
-
Ty ji casto presahnou, to mas pravdu. Protoze po posledich patchich se wowko uz neda jinde nez na free serverech hrat, jako zabijet elita sam na 2-3 rany ... lol
-
To ani nahodou, predne je to ohromnej marketingovej pruxer (pripadnej hack), dale riziko ze budou muset hracum platit odskodny (v pripade, ze se proflaknout data o jejich acc je to temer jistota) ...
WoWko se da taky hrat na free serverech, a narazil sem i na takove, kde to je nastaveno nikoli dle aktualnich vymeklotin, ale dle puvodniho stavu (= elita neda hrac na stejny, lv sam). Je jen otazka casu, kdy bud bude existovat server pro D3 nebo nebo dojde k (opakovanym) hackum battlenetu.
Navic to je krok, ktery at chces nebo ne naxere spoustu hracu uz jen z principu - proc by meli offline hru hrat online, nemluve o tom, ze si chtej zahrat trebas o vikendu na chate, kde net nemaj. Kdyz budu chtit neco online, mam tu spoustu jinejch games. -
Ok, taky nesnasim, jak lidi s oblibou prekrucujou vyznam komentare.
Casto je to ale na vroubek moji (/tvoji) spatny formulace.
A snad by sis sam mohl hrabnou do pameti (a svedomi : D), a prehrat si, kolikrat jsi tady vsechny oblazoval prudce vtipnyma copy/paste legrackama typu "Skajrymek je preci boziiiii"
Nulovej obsah, nulovej vtip, nulovej smysl. Jen tisickrat opakovanej, bulvy sroubujici trapas.
A ted to asi nebude o tolik jiny, jak tak koukam.
Kdybys aspon nekdy prisel s necim neotrelym...
Ten odlinkovanej clanek jsem si ted precetl znova, a kdyby sis poradne nakouknul do ty svoji dusicky, tak by ses snad ve vetsine tech bodu proste MUSEL videt : D
Jeste jednou te tam teda timto popichuju - fakt mi ta slecna pise z duse, a ja tu jen ztracim cas, kterej bych mohl travit masturbaci -
Dokud mi ostatní přispěvatelé konstantně dávají do úst slova a myšlenky, které se neslučují s tím, co říkám, pak se budu, jak říkáš, prosazovat i nadále...
-
Tak ten nazor vyjadri, a pak jdi kopat do micudy.
Tohle je minimalne PROSAZOVANI tvyho nazoru.
...ehm.... ...opravdu desne neotrelyho nazoru *7*
Precti si prosim ten clanek, co jsem linkoval - treba ti od zakladu zmeni zivot! : D -
Tak tak...
Jak se to rika..?
Nazor je jako dira do zadnice - kazdej nejakej ma *7* -
Co mě překvapilo, že se v recenzi vůbec nezmiňuje to, že po odhlášení a znovu přihlášení se lokace přegenerují a předtím projitá mapa se zresetuje.
Hrál jsem open betu, kde jsem si toho nevšiml, protože jsem to prošel na jeden zátah, ale teď jsem začal hrát plnou verzi a zjistil jsem, že mi to dost vadí. Jakékoliv objevovaní ztrácí smysl, stejně tak si v tom trochu vytrácí záznam průběhu hry.
Vím, že to tak mělo být (akorát já jsem si to dopředu nezjistil a v betě nepoznal), ale zajímalo by mne, jestli jsem s touhle výtkou fakt výjimka. -
Tak som si to v kľude hral, niečo sa mi na tom stále nezdalo, dostal som sa do 2. aktu, nejak ma ani to prehľadávanie mapy nebavilo ako za čias D2, kde sa nemohlo stať aby som nechal odhalený čo i len jediný kúsoček mapy, ani to levelovanie ma nebralo a potom to prišlo, dostal som pozvánku do bety TL2, ty vole ja čumím ako dokážu náhodne generovať také úžasné exteriérové mapy, oproti tomu sú tie v D3 len krúžky pospájané rovnými cestičkami :O. Itemy majú ďaleko zábavnejšie atribúty, levelovanie zase dostalo vďaka rozdeľovaniu bodíkov zmysel, uvedomil som si, že systém skillov v D3 mi vôbec nevyhovuje, keď máš všetko ihneď a zadarmo, prestane ťa to baviť. Bohužiaľ dnes beta končí a po tejto skúsenosti sa mi nechce vracať k D3. Ak bude celá hra tak dobrá ako beta, máme tu nového kráľa, skutočného nástupcu D2, ktorý ctí svojho predchodcu, ale zároveň prináša niečo nové.
-
Nevím co tady na tom nelajkujete, tohle je absolutní pravda. Jediný pravý důvod, proč je Diablo online-only, je ten, že to je prostě krapet přepsaný WoWko. Je to jenom a čistě o technologii. Každému by mělo být jasné, že Blizzardu se původní vývoj nedařil, tak to scratchovali, vzali WoW a napasovali ho do Diabla. Tečka.
-
Aneb jak rika nesmrtelny klasik Milos Kopecky :) http://www.youtube.com/watch?v=adQjPgQzQVY&feature=relmfu
-
35x! Vítej! *15*
-
zajímavý názor.
-
Aspon neco. Uz me docela unavuji lide, co maji na vsechno "nazor" :) Skoro mi prijde, ze nic jineho nedelaji, nez ze ke vsemu vyjadruji svuj "nazor". A uz dost! :)
-
No můj názor na tenhle ten tvůj názor je takovej, že na něj názor nemám *4*
-
Tak to špatně koukáš nebo počítáš. Každopádně ani tvoje problémy s počtama nic neměněj na tom, že těch "10 nekritických fanboyů" sem píše zrovna když si odskočej od D3, při kterym se skvěle bavěj a hejtrs tu na druhou stranu vysedávaj rudý vzteky a marně přemejšlej nad ultimátním komentářem, kterej by zasadil smrtelnou ránu Blizzardu (kromě tebe, ty si to možná jenom užíváš, nejsem si jistej).
-
Tady je to samej "nazor". Sem na prvni strance dokonce 26x slovo nazor. Podle me staci napsat svuj nazor jednou. Cokoliv vic uz se nejedna o nazor, ale o vylozene hloupnuti a tapetovani a baveni se, kdyz clovek nema nic lepsiho na praci. Jako ze nekteri by meli jit do sebe a fakt neco zacit delat ;)