Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Alex81
    Ty vole tady je to zase růžové!
  • Trol.diskuzni
    Politickou kariéru neplánuju...
  • Jediny zahranici na ktery bys mohl pomyslet je tak maximalne brusel ale porad jako zastupce CR. Tam to ale neni tak lehky protoze te bud musi nekdo zvolit nebo musis bejt dostatecne zaslouzilej politik a na to uz jsou zase potreba "kvality". Pokud mas prizvuk tak se totiz v zahranicni politice budes chytat jenom s hodne velkyma obtizema teda samozrejme pokud nejsi Arnold...
  • Trol.diskuzni
    Nekoupím si to především proto, že s tou hrou nejsem spokojený, ani trochu se mi nelíbí a nepovažuju ji za nástupce Diablo 2.

Co se týče zbytku, už jsem to zmiňoval několikrát - nonstop připojení k internetu, lagy, výpadky serverů jakožto technické potíže odrazují o to víc.

Co se ceny týče, ta hra je velmi drahá na to, že nenabízí oproti Diablo 2 nic lepšího nebo doopravdy inovativního. Jak říkáš - nedokážu ji ocenit, ale to je mé plné právo stejně tak, jako ty máš plné právo se mnou nesouhlasit... Ta hra je prostě předražená.
  • Asharak
    Radši piš k tématu. Jednak nepiš, že je drahá, protože ti za to nestojí, protože očividně neumíš její kvality tak či tak správně ohodnotit. Cena klesne tak jako u ostatních her. A pak, že si ji jako jedinou hru nezahraješ kdekoli se ti zachce. Pro notebook nejsou taky všude zásuvky, u babičky není určitě komp pro Metro, na tabletu nepoznáš pocit kvality u diabla 2... vše má omezení, nic si nezahraješ všude, stejně pohodlně jako na určitých místech. Proto si to nekoupíš, né proto, že je to drahé. *6*
  • Trol.diskuzni
    Vyjádřil jsem svůj názor a hned několikrát jej musel zopakovat, jelikož nebyl ze strany druhých pochopen a předhazovali mi něco, co jednoduše nebyla z mého pohledu pravda. Posléze už jsem jen vycházel z příspěvků jiných... Ale samozřejmě, já spamuju a ostatní píší hodnotné příspěvky. *3*
  • a je to tak neuvěřitelně trapné klišé filmečky kde běhaj prsatý elfky nebo co to bylo za srač*u a střílej z kulometo kuše a dotoho melou rádoby drsné kecy o záchraně světa jsou skoro stejně trapný jak ty filmečky ze SC II kde mariňáci musej mejt v tlamě doutník aby byly jako fakt drsní. To je prostě fantasy ala USA a to samí blioware jejich představa o středověku jak to předvedli v DA je ubohá (vím je to fantasy ale ať proboha blioware a blizsr*či nevedou ty keci o drsným a temným fantasy).
  • ucho
    pokud tvůj příspěvek obsahuje pouze to, tak si buď stěžuješ (pokud tvrdíš, že ne, tak tedy ne) nebo jen spamuješ, protože už nemáš co kloudnýho napsat, tedy aby řeč nestála. jiné důvody jsi k napsání mít nemohl :) (a týjo proč se vlastně vybavuju s trolem :D)
  • Trol.diskuzni
    Nekoupím si Diablo 3, protože nenabízí ani polovinu toho, co nabídlo Diablo 2 a navíc mě nesmyslným způsobem penalizuje tím, že si sérii Diablo už nemůžu vychutnávat, kdekoliv se mi za chce, kdykoliv se mi za chce a za adekvátní peníze k faktické hodnotě produktu.
  • Trol.diskuzni
    To Drasťa: Velkou Británii jsem zmiňoval v obecném měřítku, to ti s trochou snahy mohlo dojít...

Co se týče politiky v České republice, nebudu to nijak komentovat, protože to přesahuje rámec této diskuze a nemám pocit, že by s tebou bylo v tomhle ohledu o čem diskutovat - svůj názor máš.
  • Asharak
    A proto si nekoupíš Metro 2033 nebo Diablo 3, aby sis ho tahal a hrál po celé republice.
  • Trol.diskuzni
    Ok, to beru.
  • Trol.diskuzni
    Myslím, že nadhledem oplývám v dostatečné míře (minimálně v porovnání se zdejšími přispěvateli).
  • Asharak
    Ne díky, je to jen můj názor na spam na internetu.
  • Trol.diskuzni
    Samozřejmě, že to v kontextu mého názoru argument je... Copak jsi ještě nepochopil, že Diablo 3 jakožto třetí díl série porovnávám s kvalitami předchozích dílů (především Diabla 2)?
  • Trol.diskuzni
    Mám Diablo 2, to mi stačí...
  • Trol.diskuzni
    Kdo říká, že si na to stěžuju? To, že si špatně vykládáš má slova, není můj problém... Pouze konstatuji.
  • Trol.diskuzni
    Můžeš mě s klidným svědomím nahlásit, pokud ti to pomůže ke štěstí... *4*
  • ucho
    no a není to přesně to, co chceš? cílená provokace, cílená mystifikace a demagogie? vždyť je to přeci tvoje forma zábavy, tak proč si na to stěžuješ...
  • Asharak
    dobře, oprava: zkus to

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší