-
Reakce na men:
Dragona jsem zkoušel, ze začátku to vypadalo slibně. Ale pak katastrofa, proto se bojím, aby Patch of Exile nedopadlo stejně....Byla by to škoda. Těchto her na trhu moc není. Bohužel. -
Sdílím s tebou to, že se tu zpívá pořád to samé dokola. Ale už by jste s tím mohli přestat.
ad disconnect: to ti závidím. Doufám že nikdy nepoznáš význam AFK. Vzhledem k checkpointům je to jinak dost smutné.
ad klient: your argument is invalid. -
Diablo 3 si člověk koupí za určitý obnos peněz. To je jediná investice k tomu, aby si vlastnil plnohodnotnou hru. Hru, o kterou se Blizzard bude starat příštích x let (xx let?). Takže opravdu nevím co tím cash'n'slash myslíš?
-
Je velice úsměvné že od Tebe jsem jiný argument na neustálé připojení nikdy neslyšel, než že hra nejde ukrást, přitom to není vůbec věc, která se diskutuje. Bude to proto že sis tu hru musel koupit protože nešla ukrást, a teď jakožto hrdý majitel své první originálky si musíš nějako obhajovat utracené peníze, místo aby si hru zařadil do sbírky svého warezu?
-
Nepochybuj, že neví:)
-
Tak je fakt, že LOTR to má vymyšlený dobře dá se bez nich hrát, ale je to celkem opruz a nuda :), aby člověk dosáhl toho, co si jiní zaplatí. Taky s F2P nemám nejlepší zkušenosti, viz Drakensang online, to je strašná ždímačka... :) Nicméně já stále věřím, že PoE by mohli dodržet co píšou...
-
Diablo 3 je cash'n'slash hříčka...
-
Víš co ty zkratky znamenají?
-
ty jo fakt jsem premyslel, jestli se mi to nezda. Mate uplne stejnej hlas a melodii reci. Zajimavy.
-
To je pravda, D3 není F2P ale Pay 2 Play a Pay 2 Win dohromady :-D
-
V nicku mám "Trol", což je shluk písmen bez významu...
-
Jako rád bych tomu věřil. Ale po zkušenostech s F2P hrama jsem více než skeptický. Jediná hra, kde člověk může +- obstojně zvládnou bez placení a je F2P je LOTR online.
-
@trol: zato ty jsi hvězda trollingu. Máš nick "trol" a přitom umíš jen vyvolávat stupidní flame war *7*
-
Máte pravdu s tím nikdy jsem to přehnal... Ale uvidíme :)
-
Je to přesně jak to říkáš. Zapomněl sem dodat, že sem šťastnej za to, že Diablo 3 není F2P! Protože F2P není nic jinýho, než vysávání peněz.
-
Tak "upirátit" jde, ale hrát nejde:) (do doby než se vytvoří servry obdobné WoW, ale ty nikdy nedosáhnou kvality originální hry)
-
a zapomněl jsi dodat, že si ho nemůže nikdo upirátit :) (proto asi dost lidí v diskuzích kvičí)
-
Nikdy? To slovo používájí vyvojáři více než často.
-
Achjo, ono to tady pořád jede a pořád ta samá písnička :) A já sem rád že je hra online, že si třikrát kliknu na instalačku klienta, hra se mi za chvíli stáhne a nemusím nikde lovit dvd. Sem rád že má barevnou grafiku. Sem rád že si můžu měnit skilly a runy v nich kdy se mi zachce. Vůbec mi nevadí že si někdo koupí item za reálný peníze. Vůbec mi žíly netrhá že nemůžu hrát 24/7 a ani mě nesere občasnej disconect. A sem rád za Diablo 3 jaký je.
Kdo semnou sdílí názor? -
Já si důstojného protivníka hledat nepotřeboval - pouze se mi líbí, jak PoE vypadá a co nabídne... Navíc je to f2p, takže si hru můžu v plné verzi kdykoliv vyzkoušet a v případě spokojenosti i něco dokoupit.
Jelikož to je úplně jiná hra, hodnotím ji jen samu o sobě. Pokud však někdo vydává Diablo 3, tak logicky musí počítat s tím, že tu hru lidé budou porovnávat s předchozími díly. A já tento nový díl shledávám jako rejžařskou platformu pro fanoušky WoWka.