-
http://en.wikipedia.org/wiki/Role-playing_game
-
prípis vyššie dávno vysvetlené ...
-
je to vyvoj charakteru a to v diablu 3 je, tohle by mel recenzent vedet *7* -
Já nechápu že se tomuhle lidi ještě diví. To si nehrál nikdy RPG? Diablo vždycky byla rubačka a měla pár RPG prvků, ale né moc.
-
Na tvém příspěvku možná něco je... minimálně dobrá myšlenka. Na druhou stranu, vyčítat na herním webu někomu, že hraní je ztráta času má asi tak stejně hlubokou myšlenku, jako vyčítat krmiči prasat proč vykrmuje prasata když se nakonec stejně sežerou... *1*
-
pry se diablo 3 nevejde do žanrove definice rpg *8*. tak schvalne jaka je ta definice.
-
Já si nemysím, že by za tím musely být nutně peníze. Často mám spíš pocit že hru recenzuje (celkem pochopitelně) fanda značky, a ten se nedovede povznést nad své nadšení nad dalším dílem své oblíbené série a nedostatky jednoduše pomine. Že jsou takové recenze na nic je bohužel smutný fakt.
-
Hehe, to mě s barbarem přišel na normal nejtěžší první boss ... Butcher :). Toho sem zdolal až napotřetí. Ostatní bossové šli na první pokus ... zvlášť diablo je akorát zdlouhavej ale lehkej
-
Drasťa, teraz si ma rozsekal :D :D :D
-
Jj vsechno je to zaplaceny... hra prichazi do redakce vzdycky v krabici od vina.
-
Hochu ty seš marnej :D :D
Jinak že nechápeš potenciál nynějšího systému skillu v Diablu je smutný. Tenhle systm je totiž revoluční a daleko lepší než byl v D2. Je tam hafec kombinací a na Nightmare a výš fakt musíš kombinovat na každej boj jinak :) Ale já to beru, děláš čest svému nicku a hold i dneska se najdou ve 21 století lidi, co patřej do 19ctého :) -
Zajímalo by mě co se stalo v dětství diskuznímu trollovi. Dřív jsem měl také tendence furt spammovat, konfrontovat všechny a jít proti proudu a teda aspoň podle mě to bylo díky domácímu násilí a kvůli tomu jsem chtěl být internet hero, ale pak jsem si to uvědomil, co vlastně dělám a proč to dělám. Zjistil jsem, jak jsem ubohej a kvůli jakým kravinám se rozčiluju. Od toho uvědomění žiju jinak. Společnost mě líp akceptuje, mám dobrou práci, která mě baví a život takřka nadprůměrný. Trolle zamysli se, co děláš a proč to děláš a hlavně proč do věci jako je počítačová hra investuješ tolik času. Dyť čas je to nejdražší a takhle jím mrhat se nevyplatí. Jestli chceš změnit herní průmysl tak nedemonstruj u počítače, ale začni něco dělat. Začni žít.
-
Ty zas můžeš říkat jak příběh stojí za prd, ale to je tak jediný, co s tím uděláš.
Totální hlupák, protože se někomu líbí něco jiného než tobě ? Seš drzej jak vopice....
Ale teď k příběhu. Já neříkám, jak je světobornej. Ale neříkám že je špatnej, nebo podprůměrnej. Klišé ? Že se něco opakuje za 25 let herního průmyslu ? To se děje všude a ve všem. TOlkien vymyslel Elfy a šup, Elfové jsou v každý fantasy.. a co .. Stežuje si někdo ? Ne...
SPOILER - odstavec :
KDyž vemu D3 a jeho story, které navazuje na konec D2 - LoD. Je to 20 let po zničení Worldstonu- Víš k čemu ten šutr vůbec je/byl ? Ne ? Tak pomlč.. TO samo o sobě je dost důležitá věc v Lore Diabla. Víš kdo to byl Nephalem ? Víš jak vznikl svět Sanctuary ?
Víš jak vznikli Prime Evils a Lesser Evils ? Víš vůbec něco o lore Diabla ? Uznávám, že dialogy ingame jsou trošku jednodušší - konkrétně ty bossácký. ALe nic špatnýho na Sotry v tomhle Kontextu není. Popravdě je to víc než dobře vymyšlený, jen by to chtělo o trochu líp ve hře zpracovat. No dál.. špatnej příběh ? D3 krásně vysvětluje a dokresluje události a story z předešlých dílů.. Víš kdo byl Aidan ? Dark Wanderer ? Nebo jak to Adria vymyslela, aby z Diabla se stal jeden s esencí 7 ? Četl jsi třeba Válku hříchů ? To je o první generaci lidí -Nephalem.. A teď ve trojce jsi jeden z nich. DO jedný hry ti to tam všechno nenacpou. ALe Diablo má story víc než dobrý. Ono si stačí jen spojit události s dalším příběhem atd. Je to mnoho co krásně do sebe zapadá. Navíc co si čekal že se stane na konci ? Každej věděl že zase zabijeme Diabla... O tom ta hra je. A Datadisk ? Otvírá se mnoho variant. Imperius a jeho nenávist k Nephalem.. nyní i k Tyraelovi. Mathael.. bývalí Archanděl WIsdomu, je ztracen v Pandemoniu , takže je možný že bude zas někde hrát. CO se stalo s Adriou ? NIkdo neví... má otevřené dveře do datáče :) A na závěr z Diabla zase spadl Soulstone.. Někdo ho dřív neb později sebere...
Já se u hry královsky bavil a jako fanda Diabla, mi příběh nepřipadal takový, abych o něm musel brečet na netu a při té příležitosti urážet ty, kterým se to líbí. Oběť Tyraela byla super a nečekaná, i když každej věděl že to spadl on. Animace v nebi byly luxusní. Někdo kdysi psal, že Diablo bylo o mystičnosti, že si nic nevěděl a to dělalo to kouzlo. Safra to chcete furt hrát hru, kde nevíte nic konkrétně ? Která slackuej na místě, protože hráčí se nechtějí dozvědět nic z příběhu ? Jako každej příběh na víc dílu se nějak dostává k " vrcholu " , takže proč ve třetím díle čekat zase něco co nás bude vodit za nos. Už každej kdo to hrál by měl vědět jak co dopadlo a kdo je kdo. Kašlat na další mystičnost. BTW ta mystičnost automaticky odpadá po skončení D2. Lord of Destruction. Protože Worldstone je to, co bránilo lidem rozvinotu plně své shcopnosti a démonům či andělum zase plně operovat na tomto světě... Nyní je pryč a žádná bariéra tam není. .. -
Jo o effective skill modu vim, ale jeste jsme to nezkousel, zatim nebyl duvod... na normal nebylo treba vic nez dve tlacitka...
-
Nicmene crapy se daji vetsinou prodat ze alespon trosku relevantni castku, tady ne a ano v jinych diablovkach taky padaji, ale v d2 mely nekere i smysl, tady ne... A pokud me povazujes za trolla, tak jsi asi trolla nikdy nevidel, coz pravdepodobne jistemu jedinci tady v diskuzi zpusobi depresi, ze je jeho snaha zbytecna... *1* *1*
-
No tak to muzu rict, proc se lidi rozciluji, ze nekdo na metacritics dava 0/10, to je prece take subjektivni nazor. Nejvetsi problem je, kdyz pak prectes/shlednes treba 5 recenzi, vsechny s 9/10 ci 10/10, koupis hru a zjistis, ze do oci bijici nedostatky ti zadny recenzent ani nezminil. A to je dnes v 99% recenzi. Bohuzel se to uz ani neda nazyvat recenze, ale placene clanky. Staci se podivat na recenze DA 2, ME3 a dalsi. Ani jedna zminka o nedodelcich ci problemech.
-
stejne tak jdou kompletne reorganizovat skilly, ze nemusis mit z kazdy skupiny jeden, ale muzes je ruzne kombinovat, to se taky da zapnout v menu...
a to jsem zjistil az po tom, co jsem to dohral na nightmare :-D fakt demence -
Tak to se omlouvam, tohodle jsem si v menu sice vsimnul, ale nespojil s popisem skillu...
-
Super nápad, reklamy jsem jako donator vypnout nechtěl, ale tohle bych ocenil.
-
V menu to jde zapnout. Dej gameplay options a zaskrtni advanced tooltips. Ale jinak mas pravdu, taky nechapu proc to neni zapnute od zacatku.