Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • doctes, ale musis to zapnout v menu
  • Za ty 2-5 goldu se to neoplati ani sbirat za ten cas co stravis prodejem vic penez vymlatis z truhel a potvor...
  • Blbost... ale skill dela treba 140% weapon dmg, nebo 110% weapon dmg, ale to se ve hre nedoctes... jen to ze udelas nekolik rychlych a tvrdych uderu...
  • Tak ty dáš odkaz na web, kde se recenzuje.. a tam na té stránce dva příspěvky nad tebou jsou objektivní a informační. Tvoje recenze s 30 % je výsměch a haterstvý a pak nám tu říkáš, že tam se budou vždy recenzovat hry objektivně a zadara... ROFL TROOOOOLLL....
  • Jenze aby ses k tem vetsim obtiznostem dostal, musis splachnout 15 hodin svyho zivota dohajzlu.. na to uz ma Blizzard trademark viz. Wow...
  • Mother_of_god
    Bože môj, niektorí tú berú verdikt recenzenta tak strašne smrteľne vážne..Recenzent nieje pán boh, že ak dá hre 6/10 tak to naozaj tak je. Je to S U B J E K T Í V N Y názor, nič viacej...Sto ľudí, sto chutí... *7*
  • To těch 70kč raději pošlu vývojáři adblocku :-D
  • Heh ste divny... Belial mi neubral ani hp vicemene... Diablo se cukal trosku vic, ale taky na smrt nemel narok, ale umiral jsem zasadne pri normalnich potvorach, vetsinou kdyz se ukazaly takove ty mrchy s poison fieldem kolem sebe... jeste kdyz to clovek hraje jen v pololeze a jednou rukou, bez druhe na klavesnici a pak najednou z nicehonic potrebuje zapnout safe skill tak je problem hehe... nicmene ve ctvrtem aktu jsme zjisitil, ze mi nefunguje piti flasek, pac jsme tam mel nastavene ty nejmesi lahve a ty jsme davno prodal... nevedel jsme, ze je to potreba manualne prehodit ve slotu, pac jsem do te doby jedinou lahev vypit nepotreboval... Normal byl opravdu easy... NM je kapku lepsi, tam jsme umrel snad na druhe skupince obtloustlych sampionu, a to jsme uz mel druhou ruku na klavesnici... *1*
  • Diablo bylo vždy o těžších obtížností... Pravá zábava začíná až na NIghtmare/Hell.
    Nechápu yhle hloupý výtky. Fakt že ne.
  • Na to že si to dohrál, tak se ptáš na totální zbytečnost.
    PROTOŽE ti nikde nebudou psát čísla, když se vše odvíjí od weapon dmg % ......
    Itemy se daj taky prodat.. a jako v každým dílu ti padaj crapy a až potom neěkdy lepší modré atd. Seš Troll a špatnej troll... Ende
  • jde to zapnout v menu a sede bile veci sem aspon ja ze zacatku prodaval :) protoze penizku moc neni, kdyz chcete craftit
  • To je ptakovina... na normal jsem to prochazel dvacet hodin a to jsem sel po relativne nejkratsi ceste a neprolezal dungy kdyz uz jsem nasel vychod... nebyl to zadny speedrun, ale taky ne prolizani kazde skvirky... je to cca stejne dlouhe jako Dvojka bez datadisku...
  • Dohrano na normal... na vetsinu veci jsem si uz zvykl, ale par veci mi porad vadi... Proc nejsou u popisu skillu napsane ciselne hodnoty dmg? Proc si to musim dohledat na netu, abych si mohl vybrat, ktery skill je lepsi? V boji to vzdycky objektivne poznat nejde...
    A dalsi vec, k cemu jsou ve hre sede a bile predmety? K tomu jeste rozskalovane na spatne, dobre, skvele atd? Stejne jsou vsechny naprosto k nicemu a nehodi se ani na prodej... mohli si s nima rovnou usetrit praci, jen to prekazi... ve dvojce se daly prodat, nebo delat runove slova, nebo kovarka je mohla vylepsit, ale tady fakt jen prekazi...
  • trolo
    stale ma udivuje kolko ludi tu nadava na to ze jake to je slabe RPG, jaky to ma slaby pribeh a tak....somariny, diablo je mlaticka a vzdy bola mlaticka. ide o mlatenie aby ste mali lepsie itemy. nic viac. pribeh je tam len tak.
  • "Diskuzní fóra přímo ovlivňují pravděpodobnost zakoupení produktu, často je jejich vliv daleko větší, než vliv samotného článku, či publikované recenze."
    Leda tak ve tvých snech :)
  • Ellendway
    Ne, hráči to prolézají kvůli obtížnosti.
  • tak je fakt, ze treba v porpovnani s Portalem 2, kterej stal +- stejne je to podstatne lepsi... ale zase rpg na par hodin? a pak prolejzej stejnej svet kvuli par savlickam porad dokola?
  • Ellendway
    Snažil jsem se to podobně vysvětlit již v noci. Bez výsledků... začal tady hrát divadlo o tom, jak ho nemám utlačovat.
  • 30 hod malo L.A. Noir a to bola lineárna adventúra, diablo je RPG aka v rozsiahlom svete
  • 20 hodin je v dnešní době málo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit