-
http://www.eurogamer.cz/articles/topware-chtel-ovlivnit-hodnoceni-two-worlds-ii
-
A čím víc je v menšině, tím víc tu budeš spamovat, že?
-
to je recka tunaky, inak naj je táto VERDIKT:
http://games.tiscali.cz/recenze/men-of-war-condemned-heroes-recenze-59442 -
Nikdo tě nenutí se s výsledkem ztotožňovat. Je čistě na recenzentovi jako dá hře známku, a co považuje za mínusy...
-
Diablo ma pro me osobne jedno velike minus a to je delka hrani, nepocitam ted recyklovana znovuhratelnost, ale celkove jsou lokace male a nez se rozkoukate stojite u Diabla hnus.
Nezbude nez si pockat na Patch of Exile popr. Grim Down, ktere budou zcela jiste delsi -
Pokiaľ budú herné magazíny hry nadhodnocovať podĺa penazí čo dostanú, či iným výhodám, tak budeme existovať aj my, čo ich schválne budeme podhodnocovať. MY TO ROBÍME ZADARA!
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/komentare/ -
Risen 2 je povedená hra, ale zasloužila by si víc, než jen několik drobných novinek vsunutých do záhrobnické hratelnosti. Pokud jste od Risen 2 nic zvláštního nečekali, příjemně vás pobaví. Problém je ale v tom, že jste asi čekali... 7/10
-
Recka perfektná, ale prečo k tomu boli tie zelené obrázky z warcraftu III?
a prečo tam neboli mínusky? Hovoril, že:
-hudba
-repetetivnosť, ktorú zachraňujú iba "ukecaný" parťáci /zrejme je to ako BG II *8* /
-príbeh je klišé
-znížená obtiažnosť /ZÁKLADNEJ hry/
-online pripojenie
-"Bohapustá" náplň hry
Objektívne hodnotenie = 6,5/10 a čušal by som, ale takto? -
No tak to se máš ... já po celkem dlouhé době kdy hraju MMO, RPG, a strategie mám reflexy někdě v dolní části těla .... takže jenom u beliala sem umřel asi tak 10x *1*
A ve světě sem umřel asi tak 20x ale z toho 19x díky perfektně fungujícím blizz serverům a nádhernému pingu kolem 2500ms. -
Souhlasím s tou obtížností. Na normal jsem umřel tak 4x a z toho 3x u Diabla. Jak ale dokončuju Nightmare, tak se obtížnost začíná stupňovat, elitky používají výrazně silnější kouzla a dost vydrží.
-
Ty budeš zachvíli slavný ... doufám že si potom pořídíš fontánu ve které potečou čisté slzy haterů. *3*
-
Ja ten tvuj boj do jiste miry chapu trolle diskuzni, zacina to nutnosti pripojeni u blby klikacky pro bsimpanze a skonci to treba tak, ze si reedici BG2ky nezahrajeme bez trvaleho pripojeni anebo, ze trvale pripojeni bude pozadovat i ciste single player hra... samozrejme ovcim, ktere povazuji za adekvatni vyzvu repetetivne klikat na tisice monster a dokazi se tim zabavit (?) nepresvedcis... ale mozna se aspon jednomu z nich v hlave rozsviti...
Podle me by byl velka chyba smirit se se zlem, prestat ne ne upozornovat... protoze to konciva ztratou svobody. -
Trol.diskuzni a jeho "dekuji vsem kupcum" - neni nad svobodu lidskeho jednani.... dekuji, ze neomezujes a respektujes tu mou podporit spolecnost koupenim hry, ktera vyzaduje nonstop pripojeni k netu, coz me vubec, ale vubec nevad =)
-
To neumim posoudit, ale na jinych webech nebo youtube problem nemam. Mam galaxy tab od samsungu.
-
Ach jo:) Snažíš se vyhrát jakou soutěž? Nejvíc mínusů za rok? Nejvíc mínusů během dne?
Řeknu ti asi takhle, máš svůj názor, my ho všichni bereme, uznáváme a kdoví co ještě. Ale nemusíš, opravdu, fakt nemusíš, nám ho psát ke každému našemu názoru. To, že ho máme jiný než máš ty, neznamená, že ten náš je špatný. Nemusíš se snažit nám nic vyvracet stejně nezměníme to co si myslíme.
Chápu, že se názory říkají ostatním lidem proto, abys je třeba trochu ovlivnil nebo malinko přesvědčil, aby se na to koukali z jiného úhlu.
Jenže zrovna tady narážíš na určitou překážku. Tenhle tvůj názor je prostě špatný a jím nás nijak neovlivníš:) Tvoje argumenty mají stejnou hloubku asi jako ty Rathovi. Prostě a jednoduše si kálíš do huby:) Diablo si ani nehrál, podle toho co píšeš, a opovažuješ se tady něco tvrdit?? Chápeš jak jsi totálně mimo? Nebo ty snad když uvidíš mojí fotku (nebo video) poznáš jaký jsem? Nebo když venku uvidíš auto a budeš o něm tvrdit jak špatně se řídí?? Tohle děláš normálně? Vzpamatuj se trochu, zamysli se nad sebou. Děláš tady ze sebe akorát troubu:) Nevím co ti kdo udělal, že vyžaduješ tolik pozornosti, ale možná by jsis o tom měl doma s někým promluvit. Ono když se člověk cítí méněcenný, většinou to špatně končí. -
Pokud tě to nějakým způsobem pobaví, proč ne... Mně na tom nesejde. *4*
-
Vidím, že dneska máš i noční směnu. Aby ti něco neuniklo. *1* Už je to docela komické.
Edit: Jo, pobavilo mě to. Je vidět, že ti na D3 záleží, když jsi tu kvůli němu i v tuto pozdní hodinu. -
Mnoho štěstí. *4*
-
A za co vlastně bojují, když jejich boj uznáváš? Jsi to sám schopný vysvětlit?
-
Blábol achievement unlocked! Gratz!