-
Řešilo se to již mnohokrát. YouTube momentálně blokuje co se dá, takže by se mohlo stát, že za hodinu po uveřejnění recenze nebude dostupná či zcela vymazaná. Do videí na YouTube vlastní reklama cpát jde o to se neboj. Stačí mít partnerský program.
-
300: Bitva o Diablo *1*
-
Snad tedy budeš příště trávit svůj volný čas smysluplněji. *4*
-
Vydala se směrem, který nejspíše baví šest a půl milionu lidí, což je dle mého dobré číslo.
-
Na Trola je to moc kreslené. On by potřeboval RPG hru ve stylu Skyrim, grafikou Crysis 3 a hratelností nafukovací panny.
-
Netěším, jelikož vypadá jako pro desetileté děti... Jestli se na něco těším, tak je to hra typu EVE Online, která by byla zasazená do středověku.
-
Jde vidět, že jsi úplně ztratil mozek. Nečekal jsem solidní diskuzi, ani solidní odpovědi a mé očekávání se vyplnilo. Užij si svého již bídného trollování.
-
O ty peníze přece vůbec nejde... Jde o to, kam se pravděpodobně nejsledovanější hra celého herního průmyslu vydala a že s tím hráči nadšeně souhlasí. Mně se nastalé změny prostě nelíbí a bohužel to vypadá, že se daný trend bude jen a jen rozšiřovat.
-
takže tvůj argument, že musíš platit za připojení, se u této hry vytrácí... :)
-
Takže se těšíš na Torchlight 2...
-
Tvůj pohled na věc je takový, můj je zase jiný... Neříkám ti, jak se máš chovat a jednat, tak mi ponech stejnou svobodu. *4*
-
I kdyby to vydával Pepa z Mexica stále je úspěch šest a půl milionu prodaných kopií za týden. To je ale penízků co? S*re tě to? Doufám že jo.
-
Bohužel to poslední týden vypadá zcela jinak. U většiny kladných komentářů ke hře jde vidět právě tvůj avatar a text, co se ve hře nepovedlo. To, že jsi fanouškem Diabla je pěkné, že se ti nelíbí poslední díl je zajímavé, ale opravdu je potřeba to psát úplně všude? To už si raději založ blog, kde každou hodinu budeš ventilovat to, jak se ti Diablo nelíbí.
Ale jinak co Skyrim? Vydal se další zábavný opravný patch, kde budou draci létat opět dozadu? -
Blizzard? Spíše Activision... V každém případě se mi nelíbí, že se hry posouvají směrem k naprosté jednoduchosti a omalovánkovaném stylu grafiky.
-
Já svůj názor nikomu nepředhazuju... Pokud tě nezajímá, nečti ho a nereaguj. *4*
-
Ano, vešel jsem se do cílové skupiny casual hráčů, kteří nehodlají spamovat Games jednou a tou samou větou neustále dokola jako hlupák. Tvůj názor jsme četli každý snad desetkrát ne-li víckrát. Proč nám ho tedy ještě stále předhazuješ? Myslíš, že opravdu ty spokojené lidi, kterých je tu dost zajímá, jak tebe štve neustále připojení k internetu nebo že se ti nelíbí runy? Fakt ne... většina odpovědí u Diablo článků je od tebe a fakt to přestává mnohé bavit, protože už se nejedná o vtipnou formu, kterou jsi dokázal dokonce i rozesmát, ale o ubohost, která z tebe momentálně teče proudem. Měli bychom vrátit čas ke Skyrimu.
-
Bavil jsem se jen o Diablo 2...
-
Váš názor vám neberu (a respektuju). *4*
-
On je to hlavne fanousek blbyho kecani.
-
Jen takova uvaha...
1. Porad se odkazujes na ikonu Diabla (viz. "Tohle uz neni diablo, PoE je vic Diablo nez je D3 atd.."
2. Skill tree je pro tebe idealni v D2
3. D2 byl pouze nastupce D1
4. V D1 skill tree neni
-> Originalni myslenka Diablo v sobe nezahrnuje skill tree.
Tobe je ve skutecnosti uplne jedno jak hra vypada, jen potrebujes byt v opozici a stale se hadat. Tvoji odpoved si uz bohudik neprectu (ale je mi jasny, ze reknes zase neco co rikas porad dokola), protoze jdu zkusit najit nejaky vhodny build do inferna v D3