-
Vážně? Když rychle zaskroluješ vlákny, v podstatě se jimi táhne jedna dlouhá růžová lajna...
-
Skilly jsou zasadni jak v D2, tak v D3. Zmenil se akorat zpusob toho jak platis za chyby, kdyz si to spatne rozdelis.
Kazdy clovek co hral singl D2 dost dlouho tak nakonec pri zkouseni buildu sahnul po hero editoru, protoze nikdy neni takovej masochista, aby delal 90. levelu v singlu porad dokola. -
To není tak úplně pravda. Vždycky to začně tvým komentářem, který si o to přímo žádá. Na to jsem se tě ale stejně neptal.
-
Je to skvělé - Path of Exile vypadá jako nástupce D2 rozhodně více než to, co Activision oficiálně vydal...
-
Brr tohle mi fakt přijde přehnaný.
-
Možná proto, že na rozdíl od tebe umím vyjádřit názor slušným způsobem...
-
Skill tree pro mě byl zcela zásadním.
-
Ty vole, co to je za přiblblýho dementa, ten trol.diskuzni? Jak dlouho tady ještě ten přiblblej puberťáček bude spamovat? Proč admin toho kokota tady trpí a nedá mu konečně ban?
-
Nevim jestli ses pri vyberu skillu v D2 citil jak Einstein, ale zas tak tezky to nebylo :D
-
Popravde jsem rad, ze jsi editoval to, co jsi tam mel puvodne, moc mi to nedavalo smysl :)
On ten skill tree podle me ma svoji logiku, ale me se nelibi, kdyz ho nekteri lidi pouzivaji jako ukazku toho "Podivejte kolik tam maji skillu, jsou jich stovky" a ve skutecnosti je vetsina z nich temer identicka. -
Novému zjednodušenému systému založenému na online aukcích za reálné peníze v grafice jak vystřižené z WoWka, kdy musím být při hraní singlu pernamentně připojený k internetu, skutečně nerozumím, pravda. Tohle prostě není Diablo...
-
no jenze dneska jsou lidi nadseni i z reklamy na kokakolu, dnes neni tezke vyvolat nadseni, ale udrzet si tu vlnu...
-
O nic nejde... Pouze vyjadřuju své zklamání v příslušných diskuzích.
-
Jo chlapče, že novému systému nerozumíš, to je hodně špatné.
-
treba to nejak dobre domysli, este maj cas .)
-
Neboj se, nejsi jediny kdo je nespokojeny. Jsou vas plny fora. Naproti tomu jsou miliony lidi co se bavi ve hre.
Vetsina lidi narika, jak kdyby diablo melo byt to posledni co ve svem zivote zazijou. Hru hraj dokud te bavi a kdyz prestane tak jdi dal, o co jde? -
Přímé odpovědi se asi nedočkám, že ano? Pak tedy dobrou noc.
-
Já jsem single player hráč... Skill tree pro mě byl zcela zásadní, zkoušel jsem to pokaždé trochu jinak.
-
On vypada zajimave, ale jen do doby, nez cloveku dojde, ze 90% bodu jsou +1% dagger dmg a podobne a opravdu klicovych, ktery meni system hrani a musi se u nich uvazovat je tak 20.
Hral jsou tam archera a nemusel jsem nic procitat, abych mi doslo, ze jediny skilly co potrebuju jsou frenzy charge. V nekterem z poslednich patchu se to melo konecne trochu upravit, tak snad se jim to povedlo. -
Vždyť přece nejsem vůbec zajímavý... Tak jakto, že tě to zajímá? *4*