Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po 5 letech hrani na battle.netu by clovek ani nepoznal, ze ve hre nejaky skill tree je.
  • mira.juricek
    videli jste skill tree v PoE? :)
    http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/
  • Racionalni duvod: osamneni, zadni kamaradi, vyziti se socialne aspon takhle virtualne, to snad kazdej vi ;)
  • Trol.diskuzni
    Spíše realita... Absence skill tree je jeden z největších failů Diablo 3.
  • Oka poslední otázka pak už to z hlediska stagnace této nikam nevedoucí diskuze balím. Doopravdy považuješ za normální, když se tak zpětně dívám na články okolo Diabla III, přispívat celý den (od včerejší recenze; a to s pauzou při které si zřejmě koukal na podcast) v intervalu 5-10 minut? Opakovat 40x dokola stejný věci aby si se nabažil z emocí jiných? Ne fakt by mne zajímalo co takové osobě v hlavě přeskočí? Moc rád bych věřil že se to dá nějak racionálně odůvodnit...
  • Tupota alebo troll.. Hmm, tazko povedat...
  • Sorry, prispevok mimo :-/
  • Tupota alebo troll.. Hmm, tazko povedat..
  • Trol.diskuzni
    Však to taky Petr Poláček jednou trefně komentoval...
  • Takove reakce jsou halt primitivne chytlave a zabavne, stejne jako Diablo. A nekteri tezko odolaji :))
  • Trol.diskuzni
    Diskuze tapetují především ti, kteří na mě reagují, přestože mají evidentně nadhledu a inteligence na rozdávání...
  • Trol.diskuzni
    To Lorenzo: Má citace pouze doprovodila názor předtím několikrát rozebíraný...
  • Takovou praci bych chtel! Bohuzel nic takoveho neexistuje, tedy ne aspon v teto podobe, protoze takovehle diskutovani zadnemu moznemu zamestnavateli nemuze nicim prospet :)
  • Citace není názor! *7*

Uvědomuješ si že tvoje argumentace je někde na úrovni pětiletého děcka? To taky když nerado vyjadřuje svoje důvody tak zavřískne:"protože chci!". U dospělého Trol.diskuzniho či dospívajícího bych to viděl spíše na mentální retardaci.
  • GlaDOS
    Trole, můžu mít otázečku? Kde pořád bereš čas a sílu na nonstop tapetování všech diskuzí? Mám takovou teorii, že je to nějaké zaměstnání na plný úvazek.
  • Trol.diskuzni
    Neboj, já to pochopil... Má odpověď viz předchozí příspěvek.
  • Se mi zda, zes zase nepo. Nazor muze mit kazdej blb, o to jde. Nemusi nic vedet, nic znat a presto muze vyjadrit svuj nazor, ale jaky je to nazor. O to jde....
  • Mně se úděsně pomalu načítaj všechny místní videa. Obvykle když chci něco vidět, tak si to najdu na youtube, ale u těch videorecenzí mi nezbejvá než nechat to před spuštěním 5 minut bufferovat.:/

Mnohem pohodlnější by bylo, kdyby to dávali na YT, ale to by si tam holt nemohli nacpat vlastní reklamy:/.
  • Trol.diskuzni
    Jo takhle... No, ani názor nikomu jinému neberu. *4*
  • Dokazovani patrilo k tem trem teckam ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit