-
Intelektuální zábava to určitě nebyla, ale tohle je vyloženě stupidita pro fanoušky WoWka...
-
A pritom prvni dily byly tak sofistikovanou zabavou pro intelektualni elitu!
Hanba! -
Já myslím že leckoho mohlo naštvat Lukášovo lehce pohrdavé: "....jedničku jsem hrál, ale dvojka mne, naštěstí (!?) minula...."
Řekl bych že pro pochopení výhrad některých skalních fanoušků ke trojce a filozofie celé série vůbec, je to od takového matadora, faux pas. *3* -
Na novém Diablu mi vadí hlavně ten skill tree. Ve dvojce díky vši ten volnosti okolo skillů vzniklo spoustu subclass, ale tady to je o ničem.
-
Diablo jedna bylo zjednoduseny akcni RPG az na kost, ktery se tak podobalo spis Gauntletu, nez klasickym RPG te doby. Vzdycky to byla cilena komercni hra, ktera byla designovana na tupou chytlavou hratelnost, ktera spoustu hracu dokaze pohltit (to nemyslim nejak zle). Kdyby tam nebyly ty online prvky a jiny moderni blbinky tak by to snad bylo tak moc podobny duchu a forme puvodnich her, az by to bylo divny ;)
-
Malej jarda co vylezl z poza pece a vidí po prvý jak to na světě chodí. Všechny si nás tady naprosto jistě šokoval (tedy moje velectěné ego určitě) a naše hodnoty se otřásli v základech.
A já čekal něco ve stylu pouličního artu. Že jim hodím nějaký ten niklák do kloboučku a oni se spokojí a zahrají mi ještě navíc s přídavkem.
Začni u sebe a u Fifa 2012 - tam se dá použít jen to komercniho konzumniho, ale díla ne -
proč smutná? ty jsi taky jeden z těch, co s Áčkem na kopě obřadně upálí každý pátek jednodolarovku?
-
to neni troll, to je obycejne spamovani a tapetovani, spam je taky opakovani stejnych veci a psani of topicu
-
Předchozí Diabla se z hlediska komerčnosti nedají s tímhletím brakem vůbec srovnávat... Aukce, online připojení, hnusná wowkařská grafika bez jakékoliv identity, zjednodušování za účelem absolutní ztráty nějaké nutnosti uvažovat... Activision udělal dobrou práci.
-
Kéž by tu byla možnost ignorovat tvé příspěvky. Snažím se dnes a denně, ale je to čím dál náročnější ten tvůj slovní balast a snahu být sebestředně u všeho bez pomoci ignorovat. Dřív nebo později mi ty diskuze znechutíš úplně a já tady končím... jako čtenář i příležitostný diskutér.
-
Dyt takova tahle serie byla od zacatku a to prave lide chteji :D
-
ok, jak dlouho to ještě budeš všem cpát?
-
Bohužel nic... Je to jen smutná pravda. S touhle sérií je ámen.
-
Zarámovat, zasklít a pak kladivem vysklít a rozbít, třeba ;o)
-
a co s tim jako
-
Teda vydavatel...
-
No jo, ale někde je háček. I přesto, že hra stojí 1300 a má tuhle formu ochrany se prodává doslova pekelně :/ Ale třeba u téhle hry zvítězilo to, že mně beta strašně bavila a z mého pohledu je ta hra naprosto skvělá. První tři dny jsem ani nepíp a z vlastního nepochopení jim to toleroval. Tuhle neděli, kdy to nejelo celé odpoledne se mi už pomalu zatápělo pod kotlem. Ale na mou obhajobu mohu alespoň říci, že u všech ostatních her vyžadující nonstop připojení jsem nekoupil a ani nehrál. Případně koupil až tu ochranu odstranili a zahrál později. U toho diabla jsem zhřešil a asi skončím v pekle no. Na ten Hell určitě!
-
Franta: Nejsem si jitej, jestli na Lost Vikings delal nekdo, kdo delal na Blizzard hrach jako Warcraft. Podle me byl Blizzard jen distributor, ale uz je to davno...
-
Dovolím si citaci: ,,Diablo 3 je hra designovana pro masy a vydelavani penez. V tomto smeru je dokonala, bude ji hrat hodne hracu a bude vydelavat." .... ,,Je to typicky predstavitel komercniho konzumniho dila."
-
Až na tu neděli mi to ještě ani jednou nespadlo odehráno 70hodin. *3*