-
To jsem opravdu jedinej na planetě, který neměl žádný problém s připojením, teda krom neděle kdy to opravdu nejelo nikomu. Mám nahraných 30 hodin, z toho to spadlo asi jenom dvakrát, což mi nepříjde jako hrůza, a do hry jsem se vždycky hned připojil žádná fronta. Hraju od 16.5. Jinak já teda s hrou spokojen, nečekal jsem zázrak jen důstojné pokračování to se mi dostalo, bavím se u toho skvěle, a o to by mělo jít především
-
/
-
předobědnavky dělali 2 mega...další 2 mega se prodalo v zahajení prodeje a další 2,5 mega za další tyden:) Pokud proběhnout slevy ( s čimž nepočítam) mohlo by diablo atakovat hranici 10 mega a to jen na PC....což je vlastně nějvětší uspěch co si kdo muže přát...
Plno lidí co děla hry na konzole by dokonce řeklo že je to nemožné :) Hold přece jen něco blizzard umí a to prodavat :) -
to video se načítá pomalu jak cyp *13*
-
Lukáš válí, recenze paráda, jako prakticky vždy .)
-
Lukáš je pán, už v Levelu byl pán a na games.cz to potvrzuje znovu a znovu a znovu.. :-). Velmi pěkná práce.
-
Taky je pokud máš účet na battlnetu:)
-
Co se proda prvni tyden, tak vetsina z toho uz jsou predobjednavky a casto z doby, kdy jeste nejaka beta ani nebyla. Takze by se dalo rict, ze lidi kupuji Diablo prevazne kvuli znacce "Diablo".
-
Jestli tou urážkou myslíš "americké děti ráje", tak to je můj univerzální pojem pro nepřemýšlející lidi, kteří jdou jako stádo a kupují vše, co je IN a co kupují ostatní, aby si nepřipadali, že o něco v životě přicházejí...
Čili není to urážka konkrétních lidí - jak by mohla, když ty dotyčné ani neznám, že. -
Jen tak na okraj bych ale rád zmínil že 6,5 milionu prodanych kopii za tyden rozhodně znamená že PC scéna neni mrtvá ale dokaže si i diky warezu vybírat...
Na druhou stranu za dvakrat tak větší než standartní cenu...vyvolava dojem jestli nejsou hrači jen ovce co jdou za značkou...ikdyž blizzard dava možnost hru vyzkoušet...která by měsic od vydani hry měla byt pro všechny !!!! -
Moc pěkná videorecenze, člověk si podle toho mohl vytvořit svůj vlastní názor. Co se mi teda ale opravdu nelíbilo ve videu byl všudypřítomný lag. Je opravdu u každého hráče, takže je to vina Blizzardu či to bylo jen na straně recenzenta? Každopádně hra se mi docela líbí a to i přes všechny negativní názory. A když mě nenatchne diablo, tak po betě Torchlight II se konečně dočkám - tedy až torch II vyjde - opravdové diablovky :-D
-
Si vážně hlupák....Urážet někoho, koho jsi v životě ani nepotkal. Když Tě tak čtu, tak polovina Těch "amerických" hlupáků budou chytřejší než ty.
-
*1* Tak vem z těch 2000 USD nějakou tu babku a kup si slovník spisovné češtiny. Pak už nebudeš mít k dokonalosti moc daleko. *3*
Ne vážně, tyhle silácký řeči mám rád. Já si za jediný den hraní vydělal milion. *1* *7* *7* *7*
Jinak hra mě samozřejmě nezaujala vůbec. Je to takový WoW v coop. Je jen málo her, které by mě tak moc nezajímaly. Ale do diskuze jsem se dovolil kouknout vzhledem k populárnosti série a vzhledem k tomu, že videorecenzi dělal můj oblíbený recenzent, který opět odvedl solidní práci. Takže aspoň za toto bravo a už se těším na další recenzi. -
Lukas uz ma mnohalety zkusenosti, jak nikoho nenastvat. :)
-
Nevím, jako někdo, kdo nikdy moc SC1 nehrál musím říct, že se mi podání příběhu ve dvojce celkem líbilo. I když bych celkem rád věděl, jak skončí. A kdybych měl čas, tak si i tu jedničku někdy zahraju. Nevíte někdo případně o nějakých dobrých modech?
-
Tož když padl ve Fight Clubu dotaz, jestli bude videorecenze a já odpověď pravděpodovně prošvihl a napsal: "jestli bude od Lukáše, nedá se to pokazit", nenapadlo mne, že bude dnes, ale hlavně že bude jako víno! Začíná se stávat pravidlem, že když už je nějaká psaná recenze slabší, přesněji spíše méně obsáhlejší, ta videorecenze to napraví hned 10x!
Zbývá jen potlesk, díky a hodně zdaru při tvorbě dalších a dalších videorecenzí a taky hodně zdaru v Tuřínu tři ;o) -
Mě nějaké aukce nezajímají... Chci si zahrát opravdového nástupce Diablo 2 v singlu, ne hrát nějakou online WoW-like břečku pro americké děti ráje.
-
Bezva. Kup si za to hodiny českého jazyka ;)
-
No přinejmenším umíme česky, když už zde žijeme...
-
Aukci lidé kritizují do té doby než jim přijde předmět, co pak vesele střelí na aukci...