Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Mám dojem, že jsi to byl ty, kdo byl nadšen... Nikdo z mých blízkých rozhodně ne.
  • No, mluvim o dobe, kdy originalita jeste trochu neco znamenala a Warcraft byla kopie Duny 2 vseho se vsim, jen prelakovana do fantasy kabatku. Od te dobry mi Blizzard nikdy neprirostl k srdci, i kdyz se hned posunul dal a prisel s vlastnimi hrami.
  • V předchozích dvou dílech vždy dělala velkou část atmosféry vynikající hudba, ale tohle je, po SC II, další velké zklamání....
  • Prvnotí hry?? Lost vikings??:D To tedy od koho okopirovali?:D
  • Která firma nekopiruje??:D Podivej se na pole FPS....kopie jedna vedle druhé

Ale co podivej se na státy...kopirují od sebe pravní system...je to jako špatně? vzit něco co funguje a zasadit do toho své prvky hratelnosti ??
  • Vim vom, ale myslel jsem vylozene ty prvotni hry.
  • tvoje bába je nadšená
  • Myslíš takové ty "online" shopy jako g2play, které prodavají i guest passy ? To je pravda, ale ty tak nějak nepovažuju za seriozní jako anglický game.co.uk vzhledem k faktu, že berou ve většině případů cd keye z Ruska za pakatel a prodavají ho pak 3X dráž.
    Normální prodejny mají cenu stále stejnou.
    Takže argument, že D3 stojí 2x více než standartní hra považují za nesmysl.
  • Warcraft1 a Warcraft2 byly kopie, ale W3 třeba mělo poměrně revoluční kampaň se spoustou novejch nápadů. A SC se ještě 14 let po vydání stále hraje a i 2 roky po SC2 je to v Korei nejsledovanější E-Sport (už teda ale ne nadlouho).
  • Hanzales
    Proč by to mělo naštvávat? Mně se videorecenze líbila se vším všudy. S klady i zápory tak jak jsou a obsahem. Popsala přesně to, co mi v té psané recenzi chybělo. Tzn. Nightmare obtížnost a s tím vše spojené, včetně šutrů. Také například toho, že papíry na další levelování atrisanů padaj třeba až na ten nightmare. No a kvalita zpracování samotné videorecenze je taky mnohem dále, než videorecenze různých kvalit, které tady bývaly dříve. Tedy alespoň můj názor.
  • Dobre jim tak! :)
  • Trol.diskuzni
    No jenže jak si přečteš v této diskuzi pár desítek minut dozadu - hráči jsou nadšeni!
  • Staci rict Blizzardu ne, a nekupovat ;)
  • Keyz
    Nikdy jsem si nepomyslel,že budu číst pravdivé konstatování "PC Hra u které hraji sám SinglePlayer mně laguje protože (vysvětlení jak funguje Diablo 3)"

To je tak zoufalé,že to snad není možné.SinglePlayer hra laguje protože to jede nějak přes servery atd.
    Prostě jsem si koupil SinglePlayer hru a ta laguje a nemohu s tím nic dělat,protože to není na mém PC.To je v teda v p*deli
    -MMORPG hráči se budou smát jak hráčům SinglePlayeru lagují hry.Nová doba? :)
  • ano naprostej souhlas a jedinej nejsi:) error 37 mi to hlasilo sice dvakrat 15.5. a tu nedeli jak ty rikas ale jinac v pohode a ze hry me to vyhodilo 2 jinak zadnej jinej problem:)) ze hrou sem max spokojeneL:))
  • Erien
    Škoda jen že aukce za USD ještě nefunguje no.
  • To je ruzny. Kdyz nektery obchody videly, jak de Diablo 3 hned prvni dny na dracku a uz bude nedostatek, cena se zvysovala ;)
  • Tvuj nazor plne respektuju. Ale pokud se nechces nechat vydirat a smirovat tak se odstehuj do lesa a nevylezej z neho jinak to nepujde. Nebud vubec na internetu uz jen tim ze ses online se v podstate nechavas urcitym zpusobem smirovat.
  • No standartní cena u nás je je 1100,- až na pár vyjimek např TW2 kde stála hra tuším 900,-.
    D3 stojí 1300,-...2x větší cena než standartní ? Ale kdepak :)
  • Coz u firmy, ktera zacala kopirovanim 1 : 1 konkurencnich uspesnych her, jsem nikdy moc nepochopil. Tak snad to aspon z casti pomuze hrani na PC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit