Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Oproti Diablu 3 jsou předchozí díly velmi slabý čaj...
  • Diablo je odjakživa komerční mainstreamovej titul. Ty tvoje citace sedí na všechny tři díly bez rozdílu.
  • Trol.diskuzni
    Já se ho nikomu dokazovat nesnažím... Pouze píšu, kdy psát chci. *4*
  • Nazor muze mit kazdej... vis co, tak se to nesnas vehementne porad dokazovat ;)
  • Trol.diskuzni
    Tak já jsem fanoušek Diabla doposavaď byl, takže očividně to pro fanoušky Diabla univerzálně není... Určitě navíc nejsem ani první, ani poslední, kdo je nespokojený s nastalými změnami, kterými vychází vstříc moderní generaci náctiletých američanů a asiatů.
  • Disintegrate*
  • Trol.diskuzni
    Nepotřebuju být pro někoho na herním webu zajímavý - pouze vyjadřuju svůj názor, protože chci. *4*
  • Ja si teda myslim ze je to spis vylozene stupidita pro fanousky diabla... WoW jsem zkusil ale nikdy jsem se za fandu nepovazoval.
  • "Pouze vyjadřuju svůj názor" - achich ouveej už to začíná *7* .... Ne metaforicky si malí Jarda, kterého by si ho nikdo nevšiml pokud by měl běžné názory a tak zatvrzele začneš vřískat jak je svět krutej a jak ty jediný mesiáš Gayrim vidíš tu svoji čistou pravdu. Má to drobnou vadu je to pořád dokola.

Nenech se přesvědčit sám sebou že jsi zajímavý - ostatně vyjadřuješ a slepě papouškuješ něčí tvrzení - což doopravdy není tvůj názor. Akorát je to pořád dokola protože se nemůžeš nabažit té své denní slávy... Kolik že času tady trávíš? Od včerejška to je tak každých 5 minut co něco blebtneš... Uvědomuješ si že máš docela úchylný hodnoty? *11*

Fifa doopravdy svojí identitu neztratila - celá ta organizace je jedna velká komerce. Dokonce bych řekl jedna z největších.
  • Pokud se ti to nelíbí, tak to nehrej, nikdo tě to nenutí hrát:o) *1*
  • Hanzales
    Ah tak, toho jsem si nevšiml :/ ale asi jen proto, že nejsem zrovna fanoušek série, no. D1 jsem viděl jen jak to hrával kámoš a D2 jsem naopak hrál, trošku později, ale bavil se skvěle.
    No, nyní už aspoň rozumím Robotronově reakci a určitě ji i plně chápu (pointu).
  • 1. Pomerne dost hracu zna Butchera
    2. Butcher v D3 neni ten Butcher z D1. V pekle je cela armadu demonu co maji nazev "butcher"
  • Trol.diskuzni
    Stále však zůstává jeho problémem, že se nedokáže s onou "smůlou" vyrovnat...
  • Srazka s blbcem neni "konfrontace" to je pouze smula.
  • Tak snad az takovej blbej ten diskusni.trol ani nemuze bejt, aby si kupoval hru, ktera se mu tak strasne uz z principu nelibi (predpokladam, ze warezit diky online nejde...) Se vi, ze to nehral :)
  • Trol.diskuzni
    Tu možnost máš... Pokud je však pro tebe těžké se smířit s konfrontací s názory jiných lidí, je to možná námět k zamyšlení.
  • Trol.diskuzni
    Pouze vyjadřuju svůj názor... Pravděpodobně je dostatečně zajímavý, když na něj reaguje tolik lidí (včetně tebe), což je mi však vcelku fuk - spíše se pozastavuju nad tím, že na to vůbec reaguješ, když to máš podle všeho na háku.

Mimochodem - Fifa svoji identitu narozdíl od Diabla neztratila, je totiž s každým ročníkem jen a jen lepší a nabízí toho více, ne méně... Manuální ovládání budiž důkazem za všechny.
  • Hanzales
    Se omlouvám, ale tady je přesně vidět, že jsi to nehrál. tedy alespoň co se týče: "zjednodušování za účelem absolutní ztráty nějaké nutnosti uvažovat"
    EDIT: Tím myslím, zkus náhodně napráskat itemy, kameny a skilly a snazit se protivniky uklikat a ubehat a i v tom nightmare ti to prodlouží herní dobu na nekonečno. Právě tam ,kde ta hra začíná mně to teprve přinutilo celou postavu překopat a začít využívat taktických předností podle toho, jak tu postavu směřuješ.
  • Nechápu proč mu to ještě redakce trpí. *7*
  • smejki
    jaký máš ID? že bych si tě přidal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit