Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle je ale o lidech. Pokud se najdou taci, kteri si predmet do hry za realne penize koupi, pak jsou to volove. Kdyby je nikdo nekupoval, nikdo by je za realne penize neprodaval. A nerejzuje na tom pouze Blizzard, ale i lide, kteri ty predmety prodavaji.
  • Veskoslav
    Sestři, pacient opět utekl do sesterny, zavolejte ochranku.
  • Diablo 3 je super, na aukcich sem si videlal slušnej balík, asi 2000 USD když to vemu kolem a kolem. kdibyste nebyli takove lamy tak to mate taky tak
  • při každém kliknutí to je celkem silné slovo až tak silné ty lagy nejsou...spiše jde o to že hraješ a pak tě to o dvě sekundy vratí na předchozí misto :)
  • Trol.diskuzni
    Vzhledem k tomu, že jsou in-game, přestože s multiplayerem nechci mít nic společného... Blizzard mě k nim nutí minimálně svým přístupem, kdy tu hru podle svých slov sám koncipuje na online hraní a kooperaci s ostatními hráči i skrze zmíněné aukce.
  • Veskoslav
    No ono záleží jaký máš tablet a jestli máš v tom kodeky správné.
  • tak nedostatky T2 som rozpísal už pri inom článku ale keďže toto video sa venovalo čiste Diablu tak som to sem nechcel rozpisovať, samozrejme ak vyjde T2 a budú v nich chyby tak ich kľudne rozpíšem, len porovnávam, čo som momentálne zažil s T2. Inak neni som 100% ani na strane T2, len mi prišiel najlepší spomedzi, Path of Exile, Diabla, alebo Grim Dawnu, i keď každý z týchto titulov ešte môže prekvapiť.
  • jo presne jsi to vystihnul, mene je nekdy vic. jsem rad ze nejsme sam kdo to tak vnima i v diablu 3
  • Veskoslav
    7. sézónu jsem nezačal hrát. Zbytek si můžeš zjistit. A nevím, co to má společné s mým příspěvkem...
    Ale pomůžu ti:
    6. sezóna: 1 vs 1 platina, 2 vs 2 diamond, 3 vs 3 a 4 vs 4 gold
    5. sezóna: 1 vs 1 diamond, 2 vs 2 diamond, 3 vs 3 a 4 vs 4 platina
    4. sezóna: 1 vs 1 platina, 2 vs 2 platina, 3 vs 3 silver a 4 vs 4 gold
    3. sezóna jsem nehrál
    2. sezóna: 1 vs 1 gold, 2 vs 2 silver, 3 vs 3 bronze a 4 vs 4 silver
    1. sezóna jsem nehrál
    EDIT: O patro výšše.....
  • Trol.diskuzni
    Bohužel patříš k menšině - většina hráčů tohle kvituje s povděkem, alespoň co jsem zde, na hardcore herním webu, pochopil...

(viz příspěvky na předchozí straně této diskuze)
  • Veskoslav
    On Tě někdo nutí na ty aukce?
  • Shania
    Dyt D2 normál se dá aspoň na začátku hrat s /player 8 uplně v pohodě, tak jaká pak obtížnost.
    Zkus si v D3 sehnat plnou partu a jdi kousek sám, uvidíš ten rozdíl.
  • A s tim ma co delat games.cz, nebo google? ;)
  • Trol.diskuzni
    To je mi ale argument - ty aukce prostě ještě nejsou z nějakého důvodu plně připravené a tedy se za reálné peníze zprovozní později... Takže rýžování nastane o pár týdnů později, hurá sláva Activisionu! *5*
  • Lawliet
    pěkná recenze .. a souhlasím ta odezva při každém kliknutí pokud je to poznat.. tak to fakt nemam rád.. a je to škoda
  • Na android tabletu mi ty vase videa nejdou prehravat.
  • V té aukci která ještě ani neni zprovozněna a přitom už hru uspesny hrají miliony lidí... Jasně.
  • Ano přesně tak...jednička měla děsivou atmosferu a na první otevření Butcherovi "sekarny" se slovy freesh meat snad cely život nezapomenu!!!

Právě první dil takovej jakoby střízlivej a i realnějšíí (ve smyslu vymyšleneho světa)

Dokonce hraji i diablo se zoomem to se pak odehravaji grafické orgiie je to plné detailu a vubec mi nevadi že vidim jen kousek obrazovky ma to daleko větší atmosferu a se zoomem mi to připomina jedničku....jen nechapu proč ten butcher musí mit rohy a od toho se odehrává celá stylizace....která není špatná ale oproti prvnimu děsivému dílu nic moc...ale ono zvuky byli velice silnou strankou prvního dilu...

Ale co nezoufejme oni ti co vytvořili první diablo dělaji torchlight 2 ikdyž ten je "komixovej" ještě vice než diablo :D
  • co to má co společnýho s offline modem v SC2? :-D
  • Tady prostě asi trochu platí, že méně je někdy více.
    To samé SC2. V původním SC bylo v každé kampani pár animací, z nichž většinou alespon jedna byla špičková a ostatní spíš jen pro zpestření. Veškerý příběh se odehrával v krátkých dialozích a textech před misí. Toť vše. I tak to mělo skvělou atmosféru a velmi zajímavý příběh, alespon v rámci Sci-Fi.
    v SC2 jsou desítky animací, desítky cutscén, desítky postav, vlastní lod s posádkou se kterou se můžu bavit, spousta blbovin jako televizní zprávy, které mají přidávat na atmosféře a více vtáhnout do příběhu. A výsledek je naprostý opak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit