Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chválím recenzenta za parádní videorecenzi, tak to má být, Palec nahoru. Před pár hodinama jsem si pustil Fight Club nebo jak se to tu nazývá, a po pátém "vole" jsem to vypl, což bylo asi za 10 vteřin, hnus a špína. Když poslouchám tohle, tak si říkám co tu ten člověk dělá, škoda ho pro tento server.
  • Trol.diskuzni
    I ty bláhový... Jediný důvod je, aby mohli hráče buze*ovat se svojí DRM-ultra_online_edition ochranou a všem vnucovat prolití dalších prachů v online aukcích.
  • zajímalo by me jakou hraješ v sc2 ligu, čokoládovou?
  • Trochu kvality? Osmickovy a devitkovy hry by mely mit sakra vic kvality nez jen trochu ;) Me jen pripada, ze (mozna uz i predem danym hodnocenim hry), na me videorecenze pusobi jako rict zapory, ale hned je vyvazit klady, aby se vlk nazral, a koza zustala cela. Kdyz games.cz zacinalo, tak mi prislo mnohem vic kritictejsi i k ocekavanym a hypovanym hram. Ted uz je to jako vsude jinde. (Pokud teda neco nenapise nevypocitatelny zivel Dan Vavra :)
  • Tak tos ještě neviděl Desintegrate od Wizarda *2* Připadám si tam jak v EvE Online pomalu..
  • Veskoslav
    Jediný důvod proč je podle mě Diablo III pernamentně online je systém aukcí. Nechtěli aby se prostě vytvořil černý trh či by hráči začali vytvářet vlastní předměty, co by pak "nahodili" do hry. Myslím si, že kdyby nebyl systém aukcí, že by to fungovalo na podobném principu jako Sc II a nebyl by to systém WoW.
  • Pěkné...akorát jsem čekal, že uvidíme nějaké to vykopnutí ze hry a chybovou hlášku naživo. *1*
  • mno a v čem je teda ta "NUTNOST" ?
  • FeebeEWN
    původního butchera si pamatuju moc dobře :) celkově měla původní hra mnohem děsivější atmosféru, ale trojka mě baví moc, i když na ni nemám tolik času jak bych chtěl
  • A anooo!!! Hudba!! to je podle mě nejslabší stranka ze všech 3 dílů...
  • Vždyť se proti tomu zvedá ještě daleko větší vlna nevole než u AC?! Podívej se kamkoliv, Metacritic, diskuze, i v recenzích se to většinou zmiňuje jako ne uplne stastny rozhodnuti.
    Tady je prostě problém, že se rozhodli zavést real money aukci a tim padem nechteji aby postava byla ulozena na disku a dali se ji nejak modifikovat itemy. Asi by šlo udělat offline verzi hrdiny která by byla jen pro single, ale to zase nechtějí udělat z toho důvodu, že by pak bylo jednodušší hru cracknout. Takhle to bude trvat podstatne dýl a spousta lidí si to třeba nakonec koupí když ještě po několika týdnech nebude crack.
    Schválně uvidíme, jestli bude u datadisku k SC2 možnost hrát offline nebo jí odstraní i tam.
  • firebug
    jj. V Diablu 2 jsem na normal umrel asi 3x. Poprve me zabil boss v druhem aktu a pak 2x samotny Diablo.
  • Hodně hráčů zná původního Butchera.
  • Erien
    Spíš to bude tím, že do videorecenze se většinou dostávají jenom hry, které mají alespoň trochu kvality v sobě.
  • ucho
    ne, není možné to hrát offline. odvíjí se to od pojetí samotné hry. přeci jen to promysleli trochu víc a vytvořili tak jedinou funkční ochranu na světě proti pirátům a proti cheatování. diablo 3 nelze cracknout (tedy lze, ale už to nebude stejná hra). hodně věcí řeší server, generování potvor, generování předmětů, určování, kolik damage komu sebereš... se serverem komunikuješ vlastně pořád. je to trochu drastické opatření, ale funguje a plní přesně zamýšlený účel. pokud by udělali i offline verzi, hru by si lidé vesele stahovali, takhle hrají opravdu jen ti, kteří si hru koupí...
  • p.s. pribeh, dvojka ho mela vcelku jednoduchy, malo dialogu, malo postav ve videich, zadne epicke sceny. Presto to byl pribeh hodne silny. Tohle je jen taková fraška, prazdnota a zadne poselstvi je maskovano mnozstvim balastu v rozhovorech a monumentalnimi scenami a tradični krasotinkou (Leah) typickou pro lacne pribehy. Když koukam videa z dvojky ješte ted mam husi kuzi, kdyz jsem videl treba video k tretimu aktu musel jsem se uprimne smat. (akorat intro k monkovi bylo cool, to se mi libilo)
  • Veskoslav
    No když jsem přecházel z D I na D II, tak jsem myslel, že se zblázním. Jak já sem nadával:)Myslím, že to bude to samé i v případě D2 a D3.
  • tak tedy z Butchera jsem zklamany...proš jako má rohy??? Kde je ten jeho pověstny sekače a i to freesh meat zní divně :( ale zase kolik hraču vlastěn zná puvodního Butchera :)
  • Veskoslav
    A proč? Jediný, kdo by tento "typ" článků četl a chtěl by je trol a pár jeho bratrů.
  • Veskoslav
    Pěkná recenze:)Rád jsem se podíval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit