-
He? A co je to ta filizofie smím li se zeptat?
-
Ja som ho hral este 14.5 :)
-
tak diablo 2 jsem hral tak pred pul rokem, coz neni tak davno, takze myslim, ze pamatuju dobre, ale to je fuk, mam proste jiny nazor nez ty, tot vse ;)
-
Docela chapu tve narky. Byt nostop pripojeny kvuli singlu je pricipielne spatne. Kdyz to udelalo Ubi ve svem Assassins Creed (nebo nekde jinde, nevim presne co to bylo za titul), zvedla se vlna nevole, ale u Diablo 3 to je ok? Nezkoumal jsem to podrobneji, ale Blizz to myslim oduvodnoval hlavne tim, ze Diablo3 bude hodne multiplayerova zalezitost a timto chce v podstate zamezit cheaterum, aby si nedovolenym zpusobem vylepsovali sve postavy (jestli se pletu tak reagujte, rad se o tom neco dozvim). To zni rozumne, ale stale by tu mohla byt podle me moznost, hrat offline bez moznosti ucastnit se multiplayeru. Byt zkratka nosntop online by nemelo byt podminkou toho, abych si Diablo mohl vubec zahrat, ale melo by to idealne prinaset takove vyhody, ktere by hrace presvedcily byt nonstop online DOBROVOLNE.
-
snad se dočkáme článku jako Fallout-legenda pokračuje nebo 100+1 duvod proč D. Vávra nesnáší skyrim od stejneho autora. Tahle hra by si takový hloubkový pohled a zamyšlení zasloužila. Jen nevím jestli na to máte lidi. A poptavka po tom asi take není když mistni komunite stačí "tohle".
-
Tak si to chod zahrat znova, bolo aj video kde je porovnanie Diablo 2 vedla Diablo 3. Ved prisery v Diablo 2 na normalnej obtiaznosti ta ani nenahanali a uplne ignorovali :) Problem je ze vacsina co si pamata Diablo 2 si pamata len Hell obtiaznost a s tym sa to tazko porovnava.
-
Ten zacatek *1* jsem lezel v kreci .Skoda ze jse nedaji hodnotit recenze tahle je na 10/10 *5*
-
ja teda diablo 2 hral taky i kdyz ne roky jako ty a 3 mi prijde proti tomu na zakladni obtiznost smesne nudna
-
Mi prijde, ze Lukasovi Grygarovi se nak podzrele vsechno libi. Trochu kritickyho mysleni by neskodilo jinak prinosnym recenzim.
-
torchlight sem zkusil tento víkend v bete a je mi z toho na blití, troch 1 ušel ale ta dvojka je sracka, teple barevné, neprehledné, hnus.
sem rad že mám D3 a mužu v klidu všecky tyhle nahražky hodit zahlavu -
Pěkná recenze, která dokázala pozměnit můj názor na tu hru. Časem možná pořídím. :-)
-
GGG a xxx :-D super dvojka
-
Aha, bez problémů... Takže ty hacklé účty, padání serverů, vyhazování při alt+tabu a nutnost být neustále připojený k internetu (což znamená v podstatě jakési předplatné měsíčně navíc) jsou něčím, co ti v podstatě vyhovuje a jsi tak trochu naštvaný, že to tady není už nějaký ten pátek, ano? Zajímavé, jak smýšlejí někteří členové videoherní komunity.
-
Nerad recenzenta sklamem ale ako clovek co hral Diablo 2 roky musim povedat ze Normal obtiaznost v Diablo 2 bola este jednoduchsia ako v Diablo 3 oboje su pateticke pre akehokolvek fandu a teda sa neda hovorit o tom ze by Blizzard hru zlahcil pre dnesnych hracov.
-
''Pokud potrebujes bejt pripojenej nekde kde to "nejde", tak si to zarid aby to slo.''
hmm... lol?
Trole diskuzni myslim že už můžeš jít do penze. -
jojo ja sem zapomnel :D K rizeni auta potrebuju ridicak, ale ty vole ja se takhle vidirat nenecham ! Vse ma sve hranice ! - nejsi ty nahodou cikan ?
-
Zajimavy nazor s tim pribehem. Podle me je naprosto priserny i na hru ktera na pribehu nestoji, navic vsechny podstatne zvraty nekolikrat naznaci predem aby clovek nahodou nebyl prekvapeny. Reakce spolecniku - no tady si to chce uvedomit ze diablo se prochazi tak 100x a kdyz uz ty same kecy slysite poste, je to docela psycho. Hudba jde nastesti vypnout. Nejvic mi asi vadi brutalni zavislost na equipu.
Ale nechci jenom pomlouvat (i kdyz recenze je zbytecne nadsena a optimisticka), hraje se to dobre, je to nesrovnatelne tezsi nez Diablo 2 (uz hell je docela vyzva, na inferno sem se jeste nedohrabal) takze docela vyzva. Jenom to clovek musi brat jako takovou obycejnou rubacku, protoze pribeh a hlasky jsou nelogicke, misty velmi hloupe a plne klise. A i kdyz se treba nejaka vtipna hlaska povede, podvacate uz tak vtipna neni. -
jednoduchý dotaz. kolik her máš koupeno na GOGu?
-
GGG má pravdu - D3 je stejná sr*čka jako D1 + D2...
-
ano vsude neni, 50 metru pod zemi v uzavreny dire. Tam je mozny ze nebude, ty uzivatelska modifikace.