-
V tom případě to vypadá, že ses vešel do cílovky... Já rozhodně ne, a proto jsem nespokojený.
-
To je pravda - ale narozdíl od Diabla je to free a vypadá to jako Diablo...
-
nejsi, jsi fanoušek trolování :D
-
Ty si to vykládáš jako variabilitu a pohodlnost, já jen jako onu pohodlnost.
-
Odstávky serverů jsou většinou ve středu od rána do dopoledne. To jsem buď v práci nebo ve škole, takže mi to nevadí. Lagy jsem zatím nějak moc nezaznamenal a pokud jo, dají se přežít. Internet měsíčně platím tak i tak, takže mi to nevadí a když jsem mimo domov, nemám čas hrát hry, ale věnuji přítelkyni a například dítěti. Měl by sis to v hlavě trochu urovnat... je to jen hra.
-
Samozřejmě, že je to jen hra... Právě proto jsem si ji nekoupil, přestože fanoušek Diabla jsem.
-
Takže no lags a žádné odstávky serverů + zahraješ si kdekoliv bez toho, abys musel měsíčně platit za internet + mobilní internet v případě hraní mimo domov?
-
u Path of Exile musíš být neustále online...
-
Omg trolle je to jen hra.Ted jsem ji hral s kamosema.Pokecali jsme u toho a pobavili.Newim co tady furt resis "JE TO JEN HRA" ne lek na rakovinu!
-
Já si Singleplayer hraní užívám. Nemůžu za to, že ty žiješ ve dvacátém století s vytáčeným připojením.
-
nezmizel v rámci zjednodušování, ale aby poskytli větší variabilitu a pohodlnost, což ti asi nedochází a papouškuješ tu celkem humorné nesmysly :)
-
Trola evidentně sere, že Blizzard zase uspěl, co? Bude mít zase penízky a Trolíček bude zase žebrat na Games o trochu té své virtuální slávy.
-
Slyšel jsem, že hry na konzole jsou za 1499,- a víš.
-
Robotron3: Lost Vikings byla jedna z prvních her Blizzardu. Vydali jí v roce 1992. Nejsem si ale jistý, zda to bylo ještě za původního názvu společnosti nebo už s jménem Blizzard.
-
Nemusím...
-
Je to smutné... Konec svobodného single player hraní.
-
To Cahir: To bude tím, že na mě ostatní reagují a já se tedy chci často ohradit... Kdyby na mě nereagovali, tak logicky ona růžová lajna nevznikne.
To GlaDOS: To je však tvůj subjektivní pohled... Já nikoho reagovat nenutím. -
Hra, kterou všichni kritizují trhá rekordy... smutný to den pro trolly.
-
Pro mě je absence skill tree naprosto zásadní... Tak, jak byl v Diablo 2, mi přišel ideální (muset se prostě rozhodnout a na tom stavět) a nelíbí se mi, že v rámci zjednodušování pro masy vymizel.
-
ntj, ale musis priznat ze refreshovani tydle stranky je tvuj smysl zivota :D