-
Tady někdo četl Vávrův článek...
-
tak to každopádně :) ale "omluvit" nebude asi to správné slovo.
-
@residentevilfans@tiscali.cz
Čas je relativní veličinou sám o sobě a společnost je motivována ziskem, pokud ještě studujete, doporučuji Vám absolvovat FJFI nebo MFF, dost věcí Vám tam objasní. -
Ačkoli Vás osobně neznám, jsem si jist, že Vás může omluvit Váš věk.
-
Budoucnost se da jeste porad zmenit!
-
snůška keců a lží :D
-
Ano, vítejte v realitě.
-
Tohle poselstvi i bez toho konce s anonymous a internetem plati pro nas vsechny a vsechno co se deje dnes !Vidite mu to v ocich?
-
Jak správně píšete, směr herní tvorby ovlivňuje peněženka, přesněji tedy ochota zákazníka za daný produkt zaplatit určitý obnos peněz. Česká herní vyvojářská scéna byla i v druhé polovině 90. letech ve zcela předpotopním stavu a i přesto dokázaly týmy několika málo jednotlivců doslova ve sklepě, s minimem technologických možností vytvořit jedny z nejlepších her, často datově o mnoho obsáhlejších, než jsou ty současné mainstreamové, financování takového projektu v té době bylo velmi problematické a vše se bastililo doslova na koleně, výsledný produkt si ovšem své zájemce našel, protože stejně tak jako i vy a já píšete na toto fórum i oni měli možnost svobodně mezi sebou komunikova a sdílet informace o herní tvorbě. Diskuzní fóra přímo ovlivňují pravděpodobnost zakoupení produktu, často je jejich vliv daleko větší, než vliv samotného článku, či publikované recenze.
-
Jasně, a proto říká:"Ah, fresh meat!" Je to ten samý Butcher, jako ten samý Skeleton King, kterého jsme už jednou zabili...jako ten samý Izual, kterého jsme zabili a osvobodili. Velice trapná výmluva.
-
Je trochu smutné, že jste se tak skvostnému kousku kinematografie dostal až přes youtube, ale je naprosto skvělé, že takový boj je jediným, který uznáváte.
-
Za 70 Kč prý games.cz vypne na měsíc reklamy...kolik musím zaplatit, aby mě vypli "příspěvky" toho kaziče diskuzí, jehož jedinou životní náplní je snažit se zviditelnit v největších diskuzích na games?
Nebos e pokusim vytvorim userscript do prohlizece a schovat tu spinu... -
vím, že se trolové krmit nemají, ale směr herní tvorby se neovlivní v diskuzi na games.cz, směr herní tvorby ovlivňuje peněženka (na tenhle dotaz ale o pár stránek dál trol mazaně neodpověděl :) ). tedy pokud má někdo problém s danou hrou a něco se mu nelíbí, měl by názor směřovat lidem, kteří za tou hrou stojí... tapetování zdejších diskuzí je trapná zábava svědčící o tom, že dotyčný nemá žádný normální život a tohle ho zjevně nějak naplňuje (což je možná politováníhodné, ale je to projev nevychovanosti)
-
http://www.youtube.com/watch?v=b3EnE5cNCGU&feature=related jediny internetovy boj ktery uznavam *5*
-
To, že ta hra podle mě není příliš hodna názvu Diablo 3, neznamená, že si ty prodeje sama o sobě nezaslouží... Navíc je to jen můj názor, který je očividně v hluboké menšině.
-
Když někdo řekne, že Diablo 3 má výborný příběh, je u mě totální hlupák, který se pravděpodobně i rozplývá nad Transformers 2 a podobným zhovadilostem. Diablo 3 má luxusní hratelnost, ale orpavdu trapně ubohý příběh a scénář. Wilson říkla, že chtějí více příběh rozvinout a udělat to líp, než v Diablu 2. Ano, D2 mělo málo dialogů, ale někdy méně je i více. Všechny cinematics z Diabla 2 strkají ty z D3 do kapsy - v atmoséfře, stylu, hudbě...naprosto ve všem. Můžete s tím nesouhlasit, ale to je tak jediný, co s tím naděláte.
-
A chudáček z Česka to nemůže přenést přes své srdíčko? Smutné... rychle, kupuj letenku a všechno jim to řekni!
-
To samozřejmě... Lidé jsou očividně spokojeni.
-
@Trol.diskuzni@tiscali.cz
Netuším, zdali už spíte, ale v diskusních vláknech je s prominutím takový bordel, že se mi tím vším už ani nechce probírat, přesto jsem si přečetl Vaše názory a mohu Vám s potěšením oznámit, že si jich velmi vážím a s některými hluboce souhlasím, díky za to, že udržujete v chodu zdravý boj o svobodu jednotlivce (pro ostatní - ano, součástí svobody je i směr a možnosti herní tvorby) -
Samozřejmě, že vytrácí... Mění to však něco na tom, že oproti Diablo 3 nabízí Path of Exile minimálně košatý Skill tree a zajímavou grafiku? Navíc je ještě k tomu zdarma. Ale je pravda, že hrát to nejspíš nebudu - to by to muselo mít vyloženě pozitivní recenze...