-
Zvlášť pro Trola: Ceny her v době vydání Diabla II a ceny her v době Diabla III
Rok 1999:
System Shock 2 - 1799 Kč, EverQuest 1499 Kč, MechWarrior 3 1399 Kč, AoE II 1599 Kč, Heroes of Might and Magic III 1499 Kč, Drakan: Order of the Flame 1499 Kč, Command & Conquer: Tiberian Sun 1499 Kč a Diablo II 1499 Kč
Rok 2012:
CoD MW 3 1499 Kč, Battlefield 1399 Kč, Kingdoms of Amalur: Reckoning 1299 Kč, Syndicate 1299 Kč, Mass Effect 3 999 Kč (1199 kč), Tera (1099 +299 za 30 dní hraní) a nakonec Diablo III 1299 Kč (1199 Kč).
Kde máš ksakru tu předraženou hru?! -
-
co to meles Diablo 3 stoji 1 499,- a za internetovou cenu 1299,- ho ted nikde ani nekoupis! A za takovou cenu budes hodne tezko hledat jakoukoliv jinou PC hru aby to nebyla sberatelska edice!!! A byvinme se tu o bezduche click fest hre!!! kolik stoji (bude stat) srovnatelna hra Torchlight 2? JEN 499,- *1* coz je umerna cena podobnych her
-
HOMAM 3, Drakan, AoE 2, Diablo 2 - to byly časy *14*
-
LOL, kde nakupuješ? Jediná hra na PC za poslední roky, co je dražší než litr v základní verzi (pokud si ji nenecháváš vozit ze severního pólu), je právě Diablo 3...
Mimochodem jsi vynechal ty penízky za stabilní, rychlé a zároveň mobilní online připojení... *5* -
-
Takže další rekace na šaška:
Obchody, co mají hry na pc dražší, jak 1000 Kč(kromě Diabla III):
http://www.megahry.eu/pc-hry/,http://hry.tojepohoda.cz/,http://www.playduo.cz/, http://www.gameshop.cz/, http://eshop.kak.cz/katalog/hry-a-hracky/hry-pro-pc/, http://www.gameexpres.cz/pc-hry-hw-c-21.html, http://www.eyha.cz/
Ceny, co jsem vypsal jsou ceny her v 1. den prodeje...... -
-
Skvěle... Už jsi zahrnul cenu stabilního, rychlého a především mobilního připojení (se signálem kdekoliv v České republice - vesnice, hory...) a nabídnul mi seriózní ceny ze zahraničních webů? Jinak se mi líbí, že sis vybral těch pár her, které jsou možná u nás předražené nad tisíc kč - já se s takovými cenovými poměry u AAA her v posledních letech rozhodně nesetkával, vše max za 999 Kč.
-
-
Co je to pořád za argument s tím připojením hele? Hra je online only. Když je něco online only, tak to vyžaduje připojení k netu. Pokud nemám připojení k netu tak nehraju. Tohle opravdu argument není. A jestli titul jako Diablo stojí 999,- nebo 1199,- ? *7*
-
-
Samozřejmě, že to v kontextu mého názoru argument je... Copak jsi ještě nepochopil, že Diablo 3 jakožto třetí díl série porovnávám s kvalitami předchozích dílů (především Diabla 2)?
-
-
-
Hele nas obchod! Fajn :) I kdyz co mam tak v povedomi, ono spis sou ty PC hry fakt tak v prumeru do 999Kc pri vydani. I kdyz par pres litr urcite taky je.
-
-
S těma penězma za net už je to opravdu přes čáru. Diablo se prostě hraje online, to ber jako fakt. Pokud nemáš adekvátní hardware a připojení tak nemůžeš hrát a v tomhle ohledu bych řekl že zrovna Diablo 3 není nic náročnýho, ne?
-
-
Já jen, jak se kolega ohání penězma... Pro mě je velmi podstatné si moci svoji hru zahrát, kamkoliv se hnu. A abych za kvalitativně horší hru platil nesrovnatelně více při nižší míře pohodlí a vyšší míře nespolehlivosti, tak to opravdu trpět nehodlám. *4*
-
-
A proto si nekoupíš Metro 2033 nebo Diablo 3, aby sis ho tahal a hrál po celé republice.
-
-
Nekoupím si to především proto, že s tou hrou nejsem spokojený, ani trochu se mi nelíbí a nepovažuju ji za nástupce Diablo 2.
Co se týče zbytku, už jsem to zmiňoval několikrát - nonstop připojení k internetu, lagy, výpadky serverů jakožto technické potíže odrazují o to víc.
Co se ceny týče, ta hra je velmi drahá na to, že nenabízí oproti Diablo 2 nic lepšího nebo doopravdy inovativního. Jak říkáš - nedokážu ji ocenit, ale to je mé plné právo stejně tak, jako ty máš plné právo se mnou nesouhlasit... Ta hra je prostě předražená. -
Radši piš k tématu. Jednak nepiš, že je drahá, protože ti za to nestojí, protože očividně neumíš její kvality tak či tak správně ohodnotit. Cena klesne tak jako u ostatních her. A pak, že si ji jako jedinou hru nezahraješ kdekoli se ti zachce. Pro notebook nejsou taky všude zásuvky, u babičky není určitě komp pro Metro, na tabletu nepoznáš pocit kvality u diabla 2... vše má omezení, nic si nezahraješ všude, stejně pohodlně jako na určitých místech. Proto si to nekoupíš, né proto, že je to drahé. *6*
-
Nekoupím si Diablo 3, protože nenabízí ani polovinu toho, co nabídlo Diablo 2 a navíc mě nesmyslným způsobem penalizuje tím, že si sérii Diablo už nemůžu vychutnávat, kdekoliv se mi za chce, kdykoliv se mi za chce a za adekvátní peníze k faktické hodnotě produktu.
-
-
Tak si kup Metro 2033 a běž si ho hrát na chatu nebo k babičce...
-
-
Mám Diablo 2, to mi stačí...
-
dobře, oprava: zkus to
-
Rozhodně nemám zájem jednat podle toho, jak mi anonymní uživatel webu Games.cz káže. *4*
-
-
-
-
-
Drakan byl hit za takový prachy? *8* To je fakt super! Díky, šťastnější pocit jsem dneska nezažil. *14*
-
-
No tenkrát mě naši málem zabili, když jsem si to koupi, tři roky kapesné + peníze od babiček za poslední dva roky narozek, svátku atd.:-D
-
-
To teda obdivuju. V ty dobe jsem hry jeste beze vseho cernyho svedomi piratil, protoze jsem na ne samo nemel. A kdyz se zpetne divam na ty ceny a uvedomim si, ze neni ani dnesni litr co tehdejsi litr, vubec se sobe nedivim :)
ps: Drakan byl skvelej. A ja myslel, ze na tuhle parbu si uz nikdo nepamatuje :) -
-
No jo, ale v 10ti letech. Prodavač vypadal, že zavolá rodičům, jestli mi to může prodat pomalu:-D
-
Jj tenkrat se chodilo do JRC jen slintat... :D
-
-
Luštit obaly her a přemýšlet jestli screeny jsou z videa nebo přímo ze hry :)
-
-
-
-
-
-
Blizzard vždy tvrdil, že Normal je k tomu, aby nalákal casual hráče a udělal (nebo se snažil z nich udělat) nerdy. Protože tahle hra je (nebo resp. její end-game kvůli kterému se hraje roky) pro nerdy.
-
Dodneška jsem nevěděl jak to Diablo III vypadá v běhu (ne, že bych o tom neměl žádnou představu, přeci jenom Diblo I a II jsem hrál) a musím říct, že to není úplně můj šálek RPG. Já radši Dragon Age, nebo pro mne dosud nepřekonané KOTOR. Chápu, že se to může někomu líbit, ale takovéhle "mašlovačky" mě moc neoslovují. Jinak recenze kvalitní *3*
-
vcelku dobra recenze, ale ten "kulomet" tam vypada neskutecne smesne :D
-
-
Disintegrate*
-
Tak tos ještě neviděl Desintegrate od Wizarda *2* Připadám si tam jak v EvE Online pomalu..
-
-
Nerad recenzenta sklamem ale ako clovek co hral Diablo 2 roky musim povedat ze Normal obtiaznost v Diablo 2 bola este jednoduchsia ako v Diablo 3 oboje su pateticke pre akehokolvek fandu a teda sa neda hovorit o tom ze by Blizzard hru zlahcil pre dnesnych hracov.
-
-
jj. V Diablu 2 jsem na normal umrel asi 3x. Poprve me zabil boss v druhem aktu a pak 2x samotny Diablo.
-
ja teda diablo 2 hral taky i kdyz ne roky jako ty a 3 mi prijde proti tomu na zakladni obtiznost smesne nudna
-
-
No když jsem přecházel z D I na D II, tak jsem myslel, že se zblázním. Jak já sem nadával:)Myslím, že to bude to samé i v případě D2 a D3.
-
Tak si to chod zahrat znova, bolo aj video kde je porovnanie Diablo 2 vedla Diablo 3. Ved prisery v Diablo 2 na normalnej obtiaznosti ta ani nenahanali a uplne ignorovali :) Problem je ze vacsina co si pamata Diablo 2 si pamata len Hell obtiaznost a s tym sa to tazko porovnava.
-
-
tak diablo 2 jsem hral tak pred pul rokem, coz neni tak davno, takze myslim, ze pamatuju dobre, ale to je fuk, mam proste jiny nazor nez ty, tot vse ;)
-
-
Dyt D2 normál se dá aspoň na začátku hrat s /player 8 uplně v pohodě, tak jaká pak obtížnost.
Zkus si v D3 sehnat plnou partu a jdi kousek sám, uvidíš ten rozdíl. -
Ja som ho hral este 14.5 :)
-
-
-
-
-
Nato, že Blizzard predal 7 mil. kópií + 2 mil. zdarma pre hráčov wow, t.j. 9 mil. účtov čo sa všetci prihlasujú na bnet v ten istý čas je dosť nefér kritizovať Blizzard za občasné lagy, výpadky ani nie týždeň po vydaní hry. Dajte tomu nejaký čas, väčšina sa len sťažuje, keby taký nápor mala iná firma, tak to riešia pol roka.
-
-
Zásadní nesouhlas. Lagy a pády hry kvůli údržbě serverů nemají v single hře co dělat. To že se to "dalo čekat" na tom nic nemění - ba naopak je to pro Blizzard ještě horší verze. Pokud ten systém nedokáží udělat tak aby fungoval, mají se vydat jinou cestou, kterou zvládnou. Žádná jiná singl hra mi nelaguje, takže ať neříkají, že to nejde.
-
-
vedeli jste ze to bude pres net, tak ste si to nemeli kupovat, ja od vydání neměl jeste zadnej lag, jen pady občas, ikdyž ted už asi 5 dní uplne v poho
tím že jsem cekání na diablo stravil 5 let hraním wowka tak si neumim hru bez online prripojeni ani predstavit, nebavilo by me kdby sem tam neměl furt online pratele na pokec, a doufam ze se s toho stane standart, ovšem, mela by být i možnost hrat offline, když si to vyžádáš.
a ani by to nebyl problem, ale blizzard to neudělal z jednoho prosteho duvodu, piráti. dnes je to jediná fungující metoda proti temhle cockám, a i když na to doplácej i neviní hrači, nemuze za to ani tak studio, jako hrači. pochybuju ze blizzard ma cas na to vymejlset nakou revoluční offline metodu ochrany proti pirátům, dal tam tu nejednoduší, a jedinou funkční, stale pripojení.
boužel, podekujte piratum, ne blizzardu, a pokud se vám to nelíbí tak vymyslete lepší zpusob jak hry chranit. Určite nakej bude... -
-
Jo jo, nejjednodušší je vždycky to shodit na piráty *11*
-
Toľko naivity v jednom príspevku.
-
-
-
-
Moc pěkná videorecenze, fakt tleskám....;)
Tehle pohled na hru mě jen utvrdil v tom, že by byla škoda tenhle titul minout a proto do toho zainvestuji...
Jestli budou další videorecenze stejné kvality budu zachvíli na mizině :D -
Lukáši, mám Tě jako novináře hrozně rád - jsi zábavný i profesionální a vážně oceňuji věci, co děláš. Tahle videorecenze není výjimkou - jen malá výtka. Definice "her na hrdiny" (tedy předpokládám RPG) je dost ošidná záležitost, v prapůvodu jde totiž opravdu o "hru na hrdinu" a tak je dost ošidné tvrdit, že ji ta nebo jiná hra nenaplňuje. Ty tohle všechno stoprocentně víš a chápu, že jsi tím chtěl říct, jak se spíš jedná o akční hru s rpg prvky a že určitě neobstojí jako plnokrevné rpg tak, jak je chápeme ze staré školy od BioWare (protože ať je Diablo jakékoliv, takové určitě ne).. ale i přesto.. diskutabilní slovíčkaření na závěr. Rozhodně to ale nemyslím ve zlém..jen takový nitpicking.. a už teď sám trochu přemýšlím, jestli nejsem moc velký detailista.. :)
-
-
Každý trochu zkušenější RPGer by imho měl vědět, že hack and slash aka powergaming pochází z papírových RPG. Diablo je hack and slash RPG.
-
-
Sakra ke každýmu článku o Diablu je pětset příspěvků. To to tam kopírujete ne?
-
-
Tak 350 prispevku je od diskuzniho trolla bojujiciho proti utlaku nadnarodnich korporaci a ztrate soukromi coz je boj spravedlivy a spravny a my jsme mu za to vsichni nalezite vdecny.
-
-
Většina příspěvků je v součtu od vás ostatních, kteří se mě snažíte přesvědčit o mé nepravdě a duševní nemocnosti...
-
-
To je mi moc lito :/
-
-
Rozhodně nemusí - jen blázen by bral vážně názory anonymů.
-
-
o tom tě nemusí nikdo přesvědčovat
-
-
Jak vidíš z předchozích stran diskuze, valné množství lidí to nutkání pociťuje...
-
-
-
nebojuje proti utlaku nadnarodnych korporacii a strate sukromia, ale bojuje za to, aby si to ludia vobec uvedomili, ze tu ten utlak je, a ze stracate sukromie..co sa vam v buducnosti moze vypomstit :)
co je tu vela ludom evidentne jedno -
-
Ja bych jen chtel podotknout ze si to uvedomuju ale Diablo jsem si stejne koupil... a bavi me :D
-
-
-
-
Je to vynikajicí!