-
Pěkné...akorát jsem čekal, že uvidíme nějaké to vykopnutí ze hry a chybovou hlášku naživo. *1*
-
Co mě překvapilo, že se v recenzi vůbec nezmiňuje to, že po odhlášení a znovu přihlášení se lokace přegenerují a předtím projitá mapa se zresetuje.
Hrál jsem open betu, kde jsem si toho nevšiml, protože jsem to prošel na jeden zátah, ale teď jsem začal hrát plnou verzi a zjistil jsem, že mi to dost vadí. Jakékoliv objevovaní ztrácí smysl, stejně tak si v tom trochu vytrácí záznam průběhu hry.
Vím, že to tak mělo být (akorát já jsem si to dopředu nezjistil a v betě nepoznal), ale zajímalo by mne, jestli jsem s touhle výtkou fakt výjimka. -
-
Taky se tam ale generujou nahodne ruzne vedlejsi questy a lokace se generuji ze znatelne vetsich bloku a orientace v nich je mnohem jednodussi nez tomu bylo ve dvojce. Kazdopadne nahodna generace lokaci a predmetu k diablu uz proste patri a mozna proto to neni zmineno.
-
v tehle recenzi to zmíněné je: http://www.diablo-3.name/recenze.htm
-
je to zakladni vlastnost diabla, protoze na vyssich obtiznostech musis dane lokace prochazet vickrat kvuli lootu, tak je nutne aby 1. bylo co zabijet 2. aby to bylo zajimavejsi, tak se generuje i nova mapa
-
-
vsak na vyssi obtiznost tak nejak nikdo neocekava ze se ta mapa nevygeneruje znovu, bavime se tu o tom ze clovek hraje nekam postupuje, ale v pulce toho necha druhy den se prihlasi a to co objevil je pryc musi od zacatku
-
-
Když už jednou projdeš celou oblast tak se tam stejně už nevracíš.
-
-
NENÍ PRAVDA nemusím procházet oblasti kde mám zrovna úkol a právě o to jde projdu nějakou oblast ěkně ji vyčistím a když tam pak dostanu úkol musím vše čistit znovu... *11*
-
-
To snad bylo už i ve dvojce tuším ne ? :) Už si to nepamatuji, je to přece jen 10 let co jsem to hrál naposled.
-
-
Nee, ve dvojce zůstávala mapa objevená do doby, než jste změnili obtížnost - to se i nově generovaly, aby byly vždy jiné. A bylo jedno, jestli šlo o postup na vyšší, nebo návrat na nižší. Jinak ale mapy zůstávaly objevené.
-
-
Presne tak... pamatuju si to dobre...
-
-
Máš pravdu. Je to tak i ve dvojce.
Edit: Jo vlastně. Nebylo. Mapa zůstala. Jen se do ní naházely nové potvory. -
-
Ja si myslim, ze mapa zustavala odkryta...
-
-
-
-
S osmickou naprosto souhlasim hra nezklamala obcas neco zamrzi a hodne se tesim na hutny datadisk s runami Lukasi skvela prace - jako fanda predchozich dilu si udelam v lete pre
-
Souhlasím s tou obtížností. Na normal jsem umřel tak 4x a z toho 3x u Diabla. Jak ale dokončuju Nightmare, tak se obtížnost začíná stupňovat, elitky používají výrazně silnější kouzla a dost vydrží.
-
-
Hehe, to mě s barbarem přišel na normal nejtěžší první boss ... Butcher :). Toho sem zdolal až napotřetí. Ostatní bossové šli na první pokus ... zvlášť diablo je akorát zdlouhavej ale lehkej
-
No tak to se máš ... já po celkem dlouhé době kdy hraju MMO, RPG, a strategie mám reflexy někdě v dolní části těla .... takže jenom u beliala sem umřel asi tak 10x *1*
A ve světě sem umřel asi tak 20x ale z toho 19x díky perfektně fungujícím blizz serverům a nádhernému pingu kolem 2500ms. -
-
Heh ste divny... Belial mi neubral ani hp vicemene... Diablo se cukal trosku vic, ale taky na smrt nemel narok, ale umiral jsem zasadne pri normalnich potvorach, vetsinou kdyz se ukazaly takove ty mrchy s poison fieldem kolem sebe... jeste kdyz to clovek hraje jen v pololeze a jednou rukou, bez druhe na klavesnici a pak najednou z nicehonic potrebuje zapnout safe skill tak je problem hehe... nicmene ve ctvrtem aktu jsme zjisitil, ze mi nefunguje piti flasek, pac jsme tam mel nastavene ty nejmesi lahve a ty jsme davno prodal... nevedel jsme, ze je to potreba manualne prehodit ve slotu, pac jsem do te doby jedinou lahev vypit nepotreboval... Normal byl opravdu easy... NM je kapku lepsi, tam jsme umrel snad na druhe skupince obtloustlych sampionu, a to jsme uz mel druhou ruku na klavesnici... *1*
-
-
-
parádní práce, věřím že vám to muselo trvat vážně dlouho, smekám klobrc...
-
Citite tu lasku a harmonii? :D
-
-
Ano! Ano!!! Odvraťme se od toho explicitního násilí v Diablu a pojďme objímat stromy. Cítit tu symbiózu mízy a naší krve *1* *2*
-
-
Spíš potenciální symbiózu mezi mnou a klíštětem.
-
-
-
Jen tak na okraj bych ale rád zmínil že 6,5 milionu prodanych kopii za tyden rozhodně znamená že PC scéna neni mrtvá ale dokaže si i diky warezu vybírat...
Na druhou stranu za dvakrat tak větší než standartní cenu...vyvolava dojem jestli nejsou hrači jen ovce co jdou za značkou...ikdyž blizzard dava možnost hru vyzkoušet...která by měsic od vydani hry měla byt pro všechny !!!! -
-
No standartní cena u nás je je 1100,- až na pár vyjimek např TW2 kde stála hra tuším 900,-.
D3 stojí 1300,-...2x větší cena než standartní ? Ale kdepak :) -
-
Slyšel jsem, že hry na konzole jsou za 1499,- a víš.
-
To je ruzny. Kdyz nektery obchody videly, jak de Diablo 3 hned prvni dny na dracku a uz bude nedostatek, cena se zvysovala ;)
-
-
Myslíš takové ty "online" shopy jako g2play, které prodavají i guest passy ? To je pravda, ale ty tak nějak nepovažuju za seriozní jako anglický game.co.uk vzhledem k faktu, že berou ve většině případů cd keye z Ruska za pakatel a prodavají ho pak 3X dráž.
Normální prodejny mají cenu stále stejnou.
Takže argument, že D3 stojí 2x více než standartní hra považují za nesmysl.
-
-
-
Taky je pokud máš účet na battlnetu:)
-
Co se proda prvni tyden, tak vetsina z toho uz jsou predobjednavky a casto z doby, kdy jeste nejaka beta ani nebyla. Takze by se dalo rict, ze lidi kupuji Diablo prevazne kvuli znacce "Diablo".
-
-
předobědnavky dělali 2 mega...další 2 mega se prodalo v zahajení prodeje a další 2,5 mega za další tyden:) Pokud proběhnout slevy ( s čimž nepočítam) mohlo by diablo atakovat hranici 10 mega a to jen na PC....což je vlastně nějvětší uspěch co si kdo muže přát...
Plno lidí co děla hry na konzole by dokonce řeklo že je to nemožné :) Hold přece jen něco blizzard umí a to prodavat :) -
-
Coz u firmy, ktera zacala kopirovanim 1 : 1 konkurencnich uspesnych her, jsem nikdy moc nepochopil. Tak snad to aspon z casti pomuze hrani na PC.
-
-
Která firma nekopiruje??:D Podivej se na pole FPS....kopie jedna vedle druhé
Ale co podivej se na státy...kopirují od sebe pravní system...je to jako špatně? vzit něco co funguje a zasadit do toho své prvky hratelnosti ?? -
-
Robotron3: Lost Vikings byla jedna z prvních her Blizzardu. Vydali jí v roce 1992. Nejsem si ale jistý, zda to bylo ještě za původního názvu společnosti nebo už s jménem Blizzard.
-
Teda vydavatel...
-
Franta: Nejsem si jitej, jestli na Lost Vikings delal nekdo, kdo delal na Blizzard hrach jako Warcraft. Podle me byl Blizzard jen distributor, ale uz je to davno...
-
No, mluvim o dobe, kdy originalita jeste trochu neco znamenala a Warcraft byla kopie Duny 2 vseho se vsim, jen prelakovana do fantasy kabatku. Od te dobry mi Blizzard nikdy neprirostl k srdci, i kdyz se hned posunul dal a prisel s vlastnimi hrami.
-
Prvnotí hry?? Lost vikings??:D To tedy od koho okopirovali?:D
-
-
Warcraft1 a Warcraft2 byly kopie, ale W3 třeba mělo poměrně revoluční kampaň se spoustou novejch nápadů. A SC se ještě 14 let po vydání stále hraje a i 2 roky po SC2 je to v Korei nejsledovanější E-Sport (už teda ale ne nadlouho).
-
-
Vim vom, ale myslel jsem vylozene ty prvotni hry.
-
-
-
-
-
-
OK Diablo dostalo napriek zmieneným problémom 8, som potom zvedavý na hodnotenie Torchlight II. Ak dostane 9ku budem spokojný, ak dostane 8 tak napíšem veľmi obšírne porovnanie týchto dvoch titulov a rozpíšem v čom je T2 lepší, a ak dostane 7 *1* *1* tak to bude jackpot.
Inak videorecenzia fakt dobrá, dobre sa na ňu pozeralo aj počúvalo a som rád, že recenzent sa nepostavil k tomuto titulu ako zarytý fanboy ale naopak sa zmienil aj o problémoch. -
-
V tom případě doufám, že si redakce troufne vypustit číselné hodnocení...
-
Sakra, ty už teď víš, že T2 bude lepší než D3. Už se těším na ten rozbor, v čem BUDE T2 lepší.
Už ani to "lol" mě nebaví psát... -
-
Samozrejme ešte tam musia veci doladiť ale už beta ma bavila mnohokrát viac ako D3 a keď už nič iné tak aspoň má odomknuté všetky obtiažnosti na začiatku a nemusím hrať nejaký normal ked si chcem hneď zahrať veterána, popr. elite kde je to výzva a nie sa hodiny dívať na ten faceroll na normale. Ale jak vravím, keď to vyjde a nič čo bolo v bete nejak závratne neposerú tak nemám problém...
-
-
No zas asi takova vyzva to neni, kdyz se to da zabijet bez vybaveni s prvnim skillem.
Sice pises, ze ses rad, ze se recenzent nepostavil k diablu jako fanboy a zminul i nedostatky, ale takovy ty vuci T2 rozhodne nejsi. -
-
tak nedostatky T2 som rozpísal už pri inom článku ale keďže toto video sa venovalo čiste Diablu tak som to sem nechcel rozpisovať, samozrejme ak vyjde T2 a budú v nich chyby tak ich kľudne rozpíšem, len porovnávam, čo som momentálne zažil s T2. Inak neni som 100% ani na strane T2, len mi prišiel najlepší spomedzi, Path of Exile, Diabla, alebo Grim Dawnu, i keď každý z týchto titulov ešte môže prekvapiť.
-
-
-
-
Skyrim dostal i přes tunu problémů 10, přestože jiné hry měly za podobné excesy známku sraženu dolů (viz GTA IV a další).
Jinak vzhledem k tomu, že s Activision nikdo z redakce nekamarádí, bych řekl, že by to s tím horším hodnocením nemuselo být tak žhavé... uvidíme. -
-
koho zajima hodnoceni?
-
Skyrimu bych dal klidně taky plnej počet, skvěle sem se u té hry bavil. Dělají se kolem toho moc velký cavyky. Bavila mě hra? Bavila mě hodně moc? Tak jí plácnu desítku.
-
-
proto by lidi jako ty nemeli delat recenze :D
-
-
Vzdávám se. Děcka...
-
-
-
-
Lukáš se zmínil že fanboy Diabla není, ale popsal tu hru objektivně. Profesionální recenze.
-
-
to video se načítá pomalu jak cyp *13*
-
-
Mně se úděsně pomalu načítaj všechny místní videa. Obvykle když chci něco vidět, tak si to najdu na youtube, ale u těch videorecenzí mi nezbejvá než nechat to před spuštěním 5 minut bufferovat.:/
Mnohem pohodlnější by bylo, kdyby to dávali na YT, ale to by si tam holt nemohli nacpat vlastní reklamy:/. -
-
Řešilo se to již mnohokrát. YouTube momentálně blokuje co se dá, takže by se mohlo stát, že za hodinu po uveřejnění recenze nebude dostupná či zcela vymazaná. Do videí na YouTube vlastní reklama cpát jde o to se neboj. Stačí mít partnerský program.
-
-
-
100% kvalitka jako vždy.