-
Bože môj, niektorí tú berú verdikt recenzenta tak strašne smrteľne vážne..Recenzent nieje pán boh, že ak dá hre 6/10 tak to naozaj tak je. Je to S U B J E K T Í V N Y názor, nič viacej...Sto ľudí, sto chutí... *7*
-
-
No tak to muzu rict, proc se lidi rozciluji, ze nekdo na metacritics dava 0/10, to je prece take subjektivni nazor. Nejvetsi problem je, kdyz pak prectes/shlednes treba 5 recenzi, vsechny s 9/10 ci 10/10, koupis hru a zjistis, ze do oci bijici nedostatky ti zadny recenzent ani nezminil. A to je dnes v 99% recenzi. Bohuzel se to uz ani neda nazyvat recenze, ale placene clanky. Staci se podivat na recenze DA 2, ME3 a dalsi. Ani jedna zminka o nedodelcich ci problemech.
-
-
Já si nemysím, že by za tím musely být nutně peníze. Často mám spíš pocit že hru recenzuje (celkem pochopitelně) fanda značky, a ten se nedovede povznést nad své nadšení nad dalším dílem své oblíbené série a nedostatky jednoduše pomine. Že jsou takové recenze na nic je bohužel smutný fakt.
-
Jj vsechno je to zaplaceny... hra prichazi do redakce vzdycky v krabici od vina.
-
-
Ne, ale kdyz da vyvojar recenzenta do hry, co pak asi cekate od te recenze? Ze napisi, jaky je to s*it? Viz. ME3 s Jessikou Chobot. Nejdebilnejsi a nejzbytecnejsi NPC, co jsem kdy videl. A co pak IGN? Jak se zhurta navazelo do vsech, co se jim nelibil konec a to i v dobe, kdy vetsine ostatnich magazinu/webu doslo, jak velky p r u s e r to je.
Nebo recenzent, co dal hre nizke hodnoceni, protoze si subjektivne myslel, ze za vic proste nestoji a prisel o praci? Vy si vazne jeste naivne myslite, ze dneska nekdo napise, jak to doopravdy je? Co kdyby nekdo dal ME3 6.5-7/10 a vyjmenoval vsechno, co se nepovedlo (a tim nemyslim jen konec)? EA udela pa pa a dalsi hru na recenzi proste neposle. Takze u her od megakorporaci mame dopredu zajisteno 9/10, 8/10 v pripade ze by to bylo moc napadne. Bohuzel normalni hrac nema jak zjistit, kde je pravda. Na metacritics je to druhy extrem, kam nastvani lide pisi 0/10 a zbyva pak jen diskuze pod recenzi, kterou ale zaberou lide jako trol diskusni, takze se ctenar zase nic nedovi :( -
Drasťa, teraz si ma rozsekal :D :D :D
-
-
-
-
Já si to teda asi koupím, ale na základě recenze z Eurogameru. Tam jsem se teprve dozvěděl to zásadní, tj. jaké jsou rozdíly oproti dvojce. Recenze na Games.cz je špatná a tahle videorecenze trpí tím, že autor nehrál dvojku. I když na to, že sérii moc nezná, odvedl dobrou práci.
-
Hra to nebude špatná ale absolutně neodpovídající ceně. Potom se mi nelibí animace postav a grafika je pro mě taky nelichotivá ale chápu že se to někomu libí. Pokud bych uvažoval o koupi tak až tak za 3-5 let kdy možná cena padne pod 1000Kč.
-
Lukáš umí, děkujeme.
-
to: Isac Cohenu - napis tady do diskuze jeste neco u tech tvych "prispevku" se tady dobre bavime, udelej to pro me, at mi to pri patku v praci rychleji utika, dekuji predem :-)))
-
-
Taky prosím Isacu, trocha konspiračních teorií o pokusu USA o světovou dominanci maskovanou vývojem D3 od nešikovného soustružníka vždy potěší :)
-
-
Hra, kterou všichni kritizují trhá rekordy... smutný to den pro trolly.
-
-
Je to smutné... Konec svobodného single player hraní.
-
-
Já si Singleplayer hraní užívám. Nemůžu za to, že ty žiješ ve dvacátém století s vytáčeným připojením.
-
-
Takže no lags a žádné odstávky serverů + zahraješ si kdekoliv bez toho, abys musel měsíčně platit za internet + mobilní internet v případě hraní mimo domov?
-
-
Jde vidět, že jsi úplně ztratil mozek. Nečekal jsem solidní diskuzi, ani solidní odpovědi a mé očekávání se vyplnilo. Užij si svého již bídného trollování.
-
-
Snad tedy budeš příště trávit svůj volný čas smysluplněji. *4*
-
-
Odstávky serverů jsou většinou ve středu od rána do dopoledne. To jsem buď v práci nebo ve škole, takže mi to nevadí. Lagy jsem zatím nějak moc nezaznamenal a pokud jo, dají se přežít. Internet měsíčně platím tak i tak, takže mi to nevadí a když jsem mimo domov, nemám čas hrát hry, ale věnuji přítelkyni a například dítěti. Měl by sis to v hlavě trochu urovnat... je to jen hra.
-
-
Tvůj pohled na věc je takový, můj je zase jiný... Neříkám ti, jak se máš chovat a jednat, tak mi ponech stejnou svobodu. *4*
-
Bohužel to poslední týden vypadá zcela jinak. U většiny kladných komentářů ke hře jde vidět právě tvůj avatar a text, co se ve hře nepovedlo. To, že jsi fanouškem Diabla je pěkné, že se ti nelíbí poslední díl je zajímavé, ale opravdu je potřeba to psát úplně všude? To už si raději založ blog, kde každou hodinu budeš ventilovat to, jak se ti Diablo nelíbí.
Ale jinak co Skyrim? Vydal se další zábavný opravný patch, kde budou draci létat opět dozadu? -
Já svůj názor nikomu nepředhazuju... Pokud tě nezajímá, nečti ho a nereaguj. *4*
-
Ano, vešel jsem se do cílové skupiny casual hráčů, kteří nehodlají spamovat Games jednou a tou samou větou neustále dokola jako hlupák. Tvůj názor jsme četli každý snad desetkrát ne-li víckrát. Proč nám ho tedy ještě stále předhazuješ? Myslíš, že opravdu ty spokojené lidi, kterých je tu dost zajímá, jak tebe štve neustále připojení k internetu nebo že se ti nelíbí runy? Fakt ne... většina odpovědí u Diablo článků je od tebe a fakt to přestává mnohé bavit, protože už se nejedná o vtipnou formu, kterou jsi dokázal dokonce i rozesmát, ale o ubohost, která z tebe momentálně teče proudem. Měli bychom vrátit čas ke Skyrimu.
-
V tom případě to vypadá, že ses vešel do cílovky... Já rozhodně ne, a proto jsem nespokojený.
-
-
-
-
-
-
Ty vole tady je to zase růžové!
-
Tady je to samej "nazor". Sem na prvni strance dokonce 26x slovo nazor. Podle me staci napsat svuj nazor jednou. Cokoliv vic uz se nejedna o nazor, ale o vylozene hloupnuti a tapetovani a baveni se, kdyz clovek nema nic lepsiho na praci. Jako ze nekteri by meli jit do sebe a fakt neco zacit delat ;)
-
-
Tak tak...
Jak se to rika..?
Nazor je jako dira do zadnice - kazdej nejakej ma *7* -
No můj názor na tenhle ten tvůj názor je takovej, že na něj názor nemám *4*
-
-
Aspon neco. Uz me docela unavuji lide, co maji na vsechno "nazor" :) Skoro mi prijde, ze nic jineho nedelaji, nez ze ke vsemu vyjadruji svuj "nazor". A uz dost! :)
-
-
35x! Vítej! *15*
-
zajímavý názor.
-
-
Aneb jak rika nesmrtelny klasik Milos Kopecky :) http://www.youtube.com/watch?v=adQjPgQzQVY&feature=relmfu
-
-
-
-
-
Ten zacatek *1* jsem lezel v kreci .Skoda ze jse nedaji hodnotit recenze tahle je na 10/10 *5*
-
Pěkná recenze:)Rád jsem se podíval.