Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • až se mi chce říct... zkurven*j Blizzard a zkurve*ý konzole... online DRM mě vážně neba - mám na PC nainstalovanej Steam, Origin, pojeban*j uPlay a na D3, SC2 a WoW musim na Battle.net, na všecko generovaný účty+hesla.. WTF?! kdo se v tom má vyznat? tohle fakt neni normální sorry...a do toho všeho přijdou tihle z Blizzardu a řeknou ti, že na PS3 online bejt nemusíš...
    • Mno v rade veci by se dalo s tebou souhlasit, ale i kdyz se clovek musi prihlasovat na battle.net porad to neni tak hrozny, jako mit v kompu steam, origin. Prihlasis se do hry a je klid (teda pokud se te nedotknou lagy).
  • PoE má tu správnou Diablovskou atmosferu.... Dle meho více navazuje co se hratelnosti a atmosfery piše na předchozí dva díly diabla.
    • Tady se ale o PoE v článku nic nepíše. *3*
      • Ano, v clanku se pise hlavne o portu na PS3, takze bychom se teoreticky nemuseli bavit ani o PC verzi :P. Ale vazne PoE je podle me kvalitni nastupce Diabla II, kdyby si D3 vzalo priklad z vetsi casti od PoE (coz z hlediska casu nelze), tak bych byl hrozne rad :).

Na druhou stranu diky diablu II se tu vlastne zrodili tri hry - Torchlight 1,2; Diablo III a Path of Exile. A kazdy at si vybere, co se mu vice libi (zpracovanim, grafikou, mechanikou atd.)
  • omg proč tolik prispevku k takove hre? kdyby tady veskoslav pomocí svych multinicku nehejtoval/neflejmoval tak je tady klid
    • Rhulad
      Když tu hru tak hatuješ tak jsi i určitě hrál čili klidně můžeš postnout svoji postavu z armory.
      • K cemu postnout svoji postavu? Kdyz je nesnasis, tak ani postava a equip nebude dokonalej. Napriklad ja tam svoje postavy mam, ale vim, ze jedna je 60ka a nijak dal jsem si ji nevylepsoval, D3 me vazne nebavilo a spis jsem porad byl v ocekavani, kdy se to zlepsi, kdy konecne narazim na tu cast hry, kdy to bude fajn. Ano prvni projiti na normal obtiznost, bylo fajn, protoze jsem vse videl poprve.

Nehlede na fakt ze jsou i lidi, co maji vymakanou postavu, protoze to hrali i hlavne kvuli prachum, farmili a farmili kdyz meli hodne casu, a znam par lidi v okoli, co si vydelali za mesic 30 tisic.
        • Rhulad
          Ach... jestli tam nějakou postavu vůbec má. Trošku přemýšlet příště.
    • pravda soudruhu
  • jak dneska někomu může vadit online drm, na tý hře mě serou úplě jiný věci..
    online drm je tam samozřejmě kvůli pirátům a aukce na tom má minimální podíl (aukce by mohla být v offline SP modu lehce vypnuta)
    aukce se za online drm schovává jen proto aby blizzard nevypadal jako zlý ubisoft
    • Ne každý má natolik stabilní internet aby si mohl hrát čistě SP hru online. Navíc online DRM je už z principu sviňárna. Mám koupenou hru, kterou si chci zahrát když na ni mám čas (co já vím, třeba na chatě kde není internet) a ne když mi to ONLINE drm dovolí. Navíc většina takových her přišla docela zprasená (myslím že SimCity, Assassin!s Creed a další) a nedala se hrát ;)
      • Piratstvi je take svinarna. Komu se online drm nelibi, necht si tu hru nekupuje a problem je vyresen. Ja si ji take nekoupil, ale mam pro vydavatele pochopeni, musi se nejak chranit a co jineho ucinneho mu na pc zbyva?
  • Btw jen zrusenim aukce by se Diablo III nezlepsil, ono je to i mechanikou hry. Hraji jiz nejakou dobu Path of Exile Beta, a nemuzu si ji vynachvalit. Hrajeme to Hardcore (postava kdyz zemre prejde i s tim co ma na sobe do Normal modu), coz pro nas znamena, ze ji smazeme a jedeme jinou a nebo nekteri hrajou dal. Ale to neni jen o tomhle, tam jde prevazne o obchod samotny, funguje tam smenny obchod, a pokud nekdo chce neco vylepsit tak muze pokud mu padaji prislusne orby.
    Resp. crafting je tam dobre odvedeny a skilly si postupne vychytavas. Kam se na to hrabe D3. To uz me vic bavil Torchlight 2 nez Diablo 3.

Hry od blizzardu mam rad, ted jsem si porizovali Starcraft II: HoS, ale diablo III se jim fakt nepovedlo.
    • PoE pujde i na PS 3 ?
    • Veskoslav
      Tak to moc Hardcore není, když o nic nepřijdeš:) Tedy aspoň podle mě.
      • ty jsi se nedostal ani pres skeleton kinga v normal modu a to hraješ už 5 let
        • Veskoslav
          Zklamu Tě Joe, tedy pokud někdo nenašel způsob, jak hru hrát nejenom v minulosti, nebo jak si nahrabat level 60 jenom u Skeleton Kinga:)
          http://eu.battle.net/d3/en/profile/Veskoslav-2937/
      • Sorry double post
      • Jsou dve sdilene bedny ve mestech. Jedna je pouze pro Normal a druha pro Hardcore.
        Kdyz zemre postava, prevede se do Normal modu (tedy jako kdyby jsi hral celou dobu v normal modu). Ale vsechny orby, gemy itemy, co byli v bedne zustanou v te Hardcore bedne. Chat a obchod je samozrejme oddeleny Normal od Hardcore. Ale to nebylo to na co jsem chtel poukazat. Ano clovek se snazi nezemrit a jsou tam fakt orisky, kdy clovek skape ani nevi jak :D, ale ne tak jako v diablu, ze i kdyz delas, co delas tak chcipnes. Tady proste zpravidla vis proc jsi chcipl (pokud se nejedna o lag treba). Vetsina smrti je zpusobena spatnym buildem, nebo tim ze jsi nemel odolnost. A prave hlavne staveni buildu v D3 je fakt otresny a i to, ze i na normal mode tam proste chcipas jak na bezicim pasu. Co to kurna je dostat i od bezneho moba ranu za 30 tisic, kdyz ty sam mas 10 tisic.

Abych sepsal kompletni nevyhody zpracovani D3, to by dalo na jeden velky clanek. A opravdu se mi to sem do fora nechce psat.. to patri jinam :)
        • Nezlob se na mě, ale pokud si v D3 chcípal i na normální obtížnost, tak je problém mezi klávesnicí a židlí, rozhodně to není hrou. V D3 se chleba lámal až s přechodem na Inferno, po té, co ho nerfli (1.03 a dále) už ani tohle až tak neplatilo. A pak přidali MP a bylo zase všechno jinak, ale to už je na jinou diskuzi.
          • Je rozdil mezi normal modem a normal obtiznosti.
            Normal mode - nevadi kdyz umres
            Hardcore mode - kdyz umres tvoje postava zmizi

Normal mode je dal rozdelen na obtiznosti (Normal, Nightmare, Hell a pak Inferno tusim)
            A ano, chcipal jsem hodne a casto hlavne na tom Infernu bo jaka byla maximalni obtiznost. A to tim zpusobem, co jsem popisoval, nechcipal jsem z toho duvodu, ze bych neco podelal, ale proto ze to jinak ani neslo. Proste barbar na melee utok, prijde a dostane takovou slehu, ze se otoci a lezi cumakem k zemi. Kdyz jsi stal tvari tvar 5ti monstrum, ktere se jeste tolik nehybali tak se to dalo. Ale v momente kdyz na tebe vybehne 20 mobek kazda je rychlejsi jak ty a jeste k tomu ti davaji neskutecne rany, tak to uz pak neni o skillu. Ano, blbnu jsem si i se stunama a ja nevim jakyma kravinama. Ale bohuzel mechanika v D3 byla fakt mizerna.
            Clovek uz byl zavisly pouze na equip a nicem jinem. Jen si vzpomente kdo v D2 si piplal svuj build a snazil se najit optimalni strom, ze to jel od zacatku (pokud jste ho sami nekde nevyhrabali od nekoho nebo si neupravili vlastni savy)

Netusim jak moc se to zmenilo od te doby, ale prvni dva mesice fakt bida. Od te doby se me to neskutecne znechutilo. A i po nejake dobe, co jsem se logl, me to vubec nelakalo.
  • v clanku nevidim jeste jednu vec a tou je aktivni dodge system ktery do hry priby.. pokud se podivate na videa vidite huntera jak sliduje pres "ohnive mrize" nebo barbara delajiciho kotouly... takze tu mame pomerne zasadni zmenu designu hratelnosti o ktere se tak nejak nemluvi aby nas majitele pc verze zase tolik nenasrali.....
    • ales.smutny
      " Pravý analog vám umožňuje uhýbat se útokům. "
  • Už se nemohu dočkat datadisku, to bude masakr.
    • nějak nechápu co na tom bude masakr, a také nechápu že by blízard dělal datadisk? nepoujde nahodou o Sto placených déelcé?
      • Vrook
        Tak mně osobně přijde, že Blizz moc DLCčkovej neni. Že vždycky jel spíš přes datadisky.
        • tak já ho od dob WOW vubec nesleduju tak sem nevěděl no :) vždycky sem nějakou jejich hru zkusil a prostě ne e
          • Hlavně, že komentuješ bludy. Klasickej flamer..
      • Zas odtial potial, akokolvek je Diablo nedobra hra, Blizzard nikdy nerobil len trapne DLC...
      • Veskoslav
        Blizzard zatím nikdy nevydal žádné DLC......
        • Aha, a přijde mi to divný protože na světě neexistuje větší ždímačka na prachy z lidí než blízard. proto mi k nim ty deelcečka seděli...
          • Vrook
            Určitě je dobrý nebejt zaslepenej a mrknout se taky na to, jakej má daná společnost přístup k zákazníkovi. Ale nemůžeš soudit jenom podle toho, kdo kolik vydělává peněz. Soud víc peněz = větší zlo je levičáckej přežitek a upřímně mě pěkně sere, že lidi takovýhle názory ještě maj.
            Neřikám, že je Blizz nějaká dobročinná společnost, co krmí děti v Africe, ale jejich produkty mi vždycky přišly odpovídající kvalitou svojí ceně. Což překlepy v podobě RMAH a DRM v Diablu ofc neomlouvá.
            Takže pokud budeš "ždímačku peněz" hodnotit poměrem výdělku ku kvalitě přístupu k zákazníkům (hodně stručně řečeno)... tak ti mnohem hůř vyjde imho EA, než Blizzard. A neřekl bych, že by byl Blizzard vůbec někde v těsný blízkosti EA v tomhle směru.
          • nekromant33
            kéž by všechny dlc vypadali jako heart of the swarm nebo datadisky k wowku, warcraftu nebo diablu ty ždímačko *7*
            • Tak tak, osobně jsem klíč k HOTS (EU verze) sehnal za nějakých 670 Kč...což je daleko od ceny za novou AAA hru...
            • nekromant33
              haha
              no když si vezmeš poslední dobou oblíbený season passy tak to co se ti v nich nastřádá za obsah při ceně nějakých 30 euro na steamu je pořád to co dělá blizz nadstandard
            • "haha (skrytá identita) -1
              tak za cenu plne hry jeste aby nevypadal"

je docela rozdíl mezi 1200Kč za WoL a 800Kč za HotS
            • tak za cenu plne hry jeste aby nevypadal
  • Aukcie by mohli konecne zrusit aj pre PC verziu hlavne tie za peniaze a potom upravit drop kedze z toho spravili pay for win hru. Pokial clovek nema postavu s top ekvipom na farmenie tak je to utrpenie hrat lebo ono stale nic nepada a farmit stale dokola levely len zato aby ste pozbierali goldy alebo smeti ktore na aukcii predate a za ne nakupit lepsie itemy je fakt zabavne...
    • Mám rovnaký pocit. Tiež sa mi stalo, že som rozmýšlal, či tá hrá nepozerá aké postavy mám rozohrané, aby padali úplne nepoužitelné predmety. Takto som bol nútený nakupovať na aukcii, pretože to čo padalo bolo hlboko pod tým, čo som potreboval.
      Ono predmetov padalo dosť, ale z pohľadu toho, čo som na danej úrovni potreboval to bolo smetie. A toto vnímam ako veľké negatívum, pretože keď sú veci označené ako 'rare', malo by ich byť len pár. V skutočnosti sa toho váľa všade dosť a aukcie sú preplnené.
      Skôr by som očakával, že po skúsenosti z predchádzajúcich dielov budú tlačiť na vačšiu využitelnosť aj nižších kvalít vecí ako je napr. 'common' ale zjavne je to všetko orientované na aukcie.
      • K prvnimu odstavci: je to mozne. Diablo 1 se opravdu divalo co mas v inventari a hazelo ti veci ktere jeste nemas, cili pokud jsi pouzival dobry mec padaly ti luky, sekyry atd. Dalo se toho vyuzit tak, ze jsi nosil v inventari vsechny typy zbrani a pak ti obchod musel nabizet lepsi verze, ja jsem si takhle vetsinu vybaveni v D1 koupil od obchodnika (napriklad King's Sword/Axe/Bow of Haste s maximalnimi staty ;-)
    • Bohuzel cele D3 na PC stoji a pada s aukci, jinak by ta hra v podstate ani nemela smysl. Plus prece se blizard neodstrihne od zdroje penez.
    • Veskoslav
      V čem je prosím Tě hra PW2? To by mě docela zajímalo:) Protože pokud jsi lama, tak ti nepomůže sebelepší eqip:) Navíc Diablo vždy bylo o farmení, sám si vzpomínám na Diablo II, kdy jsme X desítek hodin trávili tím, že jsme se snažili získat daný předmět.
      • no asi v tom ze si si itemy jednoducho mohol nakupit a dokonca aj ked si lama tak ti itemy pomozu:) kedze v hre neni ziadne pvp(to co tam je neratam)na zabijanie mobov fakt skill s top ekvipom nepotrebujes:)...
      • diablo 3 dokáže jen klikáním dohrát desetiletý kluk, Sám sem to viděl...
      • p.s.
        tak ja ti pomužu v diablu 2 jsi farmil hru, v d3 farmíš aukci
      • ty jsi to zase nepochopil
        • Veskoslav
          Neotravuj debille.
  • Konzole vladnou a vladnout budou a ani super vykon k tomu nepotrebujou.
  • Veskoslav
    No občas bych i uvítal možnost být offline. Sice je pravdou, že u PoE je to ten samý případ, maximálně, co můžu hrát offline je T II. GD má mít taky podobnou online ochranu jako Diablo. Jenom by mě zajímalo, jak to tedy bude s prostředím atd. Diablo na pc náhodně generuje mapy (každá mapa má 7 možností, sice to není jako Diablo II, ale lepší jak nic), náhodně nepřátelé a náhodně drop. Bude to mít i PS3 verze nebo bude v něčem osekaná? Tohle by mě i docela zajímalo, zda-li se kromě ovládání a některých soubojů s bossy budou i hry samotné lišit.
    • Black_Hand
      promin, generator nahodnych cisel neni neco mystickyho, co muze bezet jenom na serverech. generovat loot a nepratele je trivialni. generovat mapy muze byt trochu narocnejsi, ale to zalezi na tom, co s nima delas. pokud mas prefabrikovany mistnosti, ktere pak nejak nahodne poskladas podle nejakych parametru tak ti to maximalne jen trochu prodlouzi loading, ale ne tak moc aby sis zacal stezovat.
      • Boom
        Kdyby to byla nějaká prkotina, tak si myslím, že by už dávno někdo prolomil obranu. Reloaded to vzdal, říkal, že na tvorbu emulátoru nemá lidi a u Skindrow ani nevím, zda-li se o to pokoušeli. Proto mě zajímá, jestli se verze budou lišit i něčím víc. Ale nevím, jak to myslel Veskoslav:)
        • XorxoxTalarius
          Jediny duvod proc hra nemuze byt Offline je ten ze na disku nemas potrebna data, jinak nahodne generovani cehokoliv uz jsme videli v Diablu 2. Takze jediny duvod proc je v Diablu III nutnost je DRM ...
          A duvod proc to nikdo neprolomi je ten ze neco takoveho by je stalo spoustu casu a navic data v tabulkach by nesedela s nastavenim ve hre. Tudiz by to nebylo nikdy presne ono.
          Cpt. out
        • p.s.
          taky je trapny jak si posílaš lajky na vlastni komenty z mobilu
        • je to trapny veskoslav jsi ty
        • Black_Hand
          jasne, ale ted slo o to nahodny generovani. podle me je mozny, ze tak formuji trh na aukcich. coz te samozrejme nemusi zajimat v offline modu :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit